Deze website maakt gebruik van cookies. sluiten of meer informatie

JIP makelaars in Hoogeveen

Dienst icons Droomhuis

Aankopen

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van jouw droomhuis? Wij helpen je graag!

Meer informatie
Dienst icons Jouw huis

Verkopen

Je huis verkopen met de kracht van een JIP makelaar. Met JIP is het leuker!

Meer informatie
Dienst icons De waarde

Taxeren

Wil jij een eerlijke en betrouwbare taxatie van jouw huis? Dan ben je bij JIP aan het juiste adres.

Meer informatie
Vragen over onze diensten?
Bel ons of stuur een e-mail.

JIP in Hoogeveen

JIP Hoogeveen is één van onze fysieke makelaarskantoren waar je altijd binnen kunt lopen voor meer informatie. Ons makelaarskantoor in Hoogeveen is gelegen aan de De Weide 2, bij de inwoners van Hoogeveen ook wel bekend als de oude bibliotheek.

De JIP makelaars in Hoogeveen, zijn behalve in regio Hoogeveen, ook inzetbaar in de regio’s Emmen, Coevorden, Assen, Beilen en andere omliggende plaatsen. Ons team in Hoogeveen heeft jarenlange ervaring in en rondom Hoogeveen en zijn goed op de hoogte van de markt.

Ben je op zoek naar een makelaar in Hoogeveen die met je meedenkt en je woning verkoopt of aankoopt voor een goede prijs? Dan is JIP makelaars de partij voor jou. JIP makelaars Hoogeveen biedt voor iedereen een passende, unieke en persoonlijke service.

Wil jij je huis samen met onze makelaars in Hoogeveen verkopen? Ons team staat altijd voor je klaar! Uiteraard komen Tjedde, Lotte, Jeoffrey, Sandra, Alexander, Pascal of Diederik graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

Pascal Kamphuis

Register Makelaar Taxateur

Samen met Alexander is hij de baas in huis. Hij heeft op elke vraag een antwoord, houdt van wintersport en fietsen. En ook voor een cursus “ Hoe gebruik ik een post-it” kun je bij hem terecht!

Alexander Muizer

Register Makelaar Taxateur

Samen met Pascal is hij de baas in huis. Onze makelaar met de meeste ervaring en voorbeeld voor de rest. Met zijn bokshandschoenen aan doet hij graag een gooi naar de titel “de sterkste man van kantoor”.

Lotte Niemeijer

Register Makelaar Taxateur

Onze enthousiaste wervelwind. Houdt van huizen en is gedreven in haar vak. Lotte tennist graag, maar alleen als ze er tijd voor heeft.

Bas Kreulen

Register Makelaar Taxateur

Onze taxateur met verstand van wonen en BOG. Hij is vakkundig en precies en levert uitmuntende rapporten. Deze sportieveling zoeft als het kan graag van de berg af.

Tjedde Kleine

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Kan alles verkopen, maar voornamelijk huizen. Gaat voor het hoogste resultaat en schiet tussendoor graag een plaatje van zijn omgeving.

Jeoffrey van Bruggen

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Naast hardlopen volgt onze raceliefhebber Jeoffrey elke Formule 1 race van achter de televisie óf vanaf de tribune. Wanneer het aankomt op het verkopen en aankopen van huizen, streeft hij net als Max Verstappen naar het hoogst haalbare resultaat.

Sandra Muizer

Officemanager / Assistent Register Makelaar Taxateur

Onze vrolijke noot, kan écht alles! Is altijd in voor een praatje en geeft je graag een dagje vrij. Zelf trekt ze er in haar vrije tijd graag op uit met haar hond Sterre.

Tom van der Gronden

Assistent Register Makelaar Taxateur

De spin in het web. Weet heel veel en staat altijd voor zijn collega’s klaar. Blust de brandjes en is naast zijn werk ook nog vrijwilliger bij de brandweer.

Anniek Lanfermeijer

Communicatie en marketing

Neemt je het werk graag uit handen, en doet op de gekste momenten haar inspiratie op. Het organiseren van een campagne of een teamfeestje kun je aan haar over laten.

Marissa Kamphuis

Communicatie en Marketing

Is erg goed in communiceren, heeft de origineelste ideeën en kent het bedrijf van binnen en van buiten. Geen hindernis is voor haar te hoog op het werk, maar ook op haar paard springt ze er met gemak overheen!

Anna Stam

Grafisch vormgever

Ontwerpt alles wat je bedenkt, van huisstijl tot website: niets is haar te gek! Haar lievelingskleur is geel. Echt een perfecte match als je het ons vraagt!

Roswitha Groen

Commercieel medewerker

Ons allereerste aanspreekpunt. Roswitha zit altijd klaar voor een babbeltje, gezelligheid is haar niet vreemd. In haar vrije tijd fitnest ze graag of zoekt ze de gezelligheid van een terrasje of kroeg op.

Aniek van Keulen

Commercieel medewerker

Regelt alles achter de schermen, we kunnen haar écht geen dag missen. Heeft een kast vol met (kook)boeken en deelt graag nieuwe recepten met haar collega’s.

Ons aanbod

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Bieden op een woning: Hoe werkt het nou eigenlijk?


Je hebt lang gezocht en eindelijk is het moment daar;…

Lees verder..
Tjedde met fotocamera Door Tjedde Kleine

JIP makelaars gaat als eerste de samenwerking aan met Spottery!


Als aankoopmakelaar zetten wij ons dagelijks in om voor onze…

Lees verder..
×