Je huis aankopen doe je samen met

JIP makelaars

JIJ
Pakket

Bij dit pakket regel je de meeste dingen zelf, maar op afstand begeleiden wij jou naar jouw nieuwe huis.

Meer informatie Aanvragen

JIP
Pakket

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van jouw droomhuis? Wij helpen je graag!

Meer informatie Aanvragen

JIP in Nederland

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen. Vanuit hier worden niet alleen de aankopen en verkopen in en rondom Hoogeveen opgepakt, ook regelen we vanuit hier alle aankopen en verkopen in de rest van Nederland. Ons kantoor is gelegen aan De Weide 2 in Hoogeveen.

In heel Nederland bieden wij het JIP&JIJ pakket aan. Hier doe je zelf de bezichtigen en doen wij de rest! Je huis aankopen of verkopen met JIP makelaars kan dus heel gemakkelijk. Wil je meer informatie over JIP en onze diensten? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Makelaars van JIP

Alexander Muizer

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Samen met Pascal en Diederik is hij de baas in huis. Onze makelaar met de meeste ervaring en en voorbeeld voor de rest. In zijn vrijetijd slaat hij graag een balletje op padelbaan.

Diederik van Petegem

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Mede-eigenaar van JIP makelaars en als bedrijfsmakelaar in hart en nieren verantwoordelijk voor JIP in business. Communicatief vaardig en gek op het digitaliseren van processen.

Pascal Kamphuis

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Samen met Alexander en Diederik is hij de baas in huis. Hij heeft op elke vraag een antwoord, houdt van wintersport en fietsen. En ook voor een cursus “ Hoe gebruik ik een post-it” kun je bij hem terecht!

Thom Lolkema

Taxateur (RT)

Geen taxatie is Thom te veel, wil jij weten wat je huis waard is? Thom laat er zijn berekening op los. In zijn vrij tijd maakt hij graag en rondje met zijn hond(je).

Bas Kreulen

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Man met verstand van zaken, komt zijn afspraken na en weet waar hij het over heeft. Bij Bas ben je in goede handen.

Mike Doldersum

Kandidaat Makelaar (KRMT)

Deze gezellige makelaar is altijd in voor een praatje of het nou over huizen, fitness of speciaal bier gaat, deze jongen weet van alles wat af. In zijn vrije tijd maakt hij samen met zijn vriendin graag verre reizen naar onbekende oorden of is hij samen met vrienden te vinden op een terras.

Bryan Nijstad

Kandidaat Makelaar (KRMT)

De bedrijfsmakelaar met een frisse kijk op zaken, nooit te beroerd voor een stapje extra. Gaat voor het maximale resultaat, zonder de relatie uit het oog te verliezen.

Tom van der Gronden

Kandidaat Makelaar (KRMT)

De spin in het web. Weet heel veel en staat altijd voor zijn collega’s klaar. Blust de brandjes en is naast zijn werk ook nog vrijwilliger bij de brandweer.

Sandra Muizer

Vastgoedexpert (ARMT)

Onze vrolijke noot, kan écht alles! Is altijd in voor een praatje en geeft je graag een dagje vrij. Zelf gaat ze er in haar vrije tijd graag op uit om te genieten van een heerlijk drankje in de mediterraanse zon!

Anniek Lanfermeijer

Communicatie en marketing

Neemt je het werk graag uit handen, en doet op de gekste momenten haar inspiratie op. Het organiseren van een campagne of een teamfeestje kun je aan haar over laten.

Marissa Kamphuis

Communicatie en Marketing

Is erg goed in communiceren, heeft de origineelste ideeën en kent het bedrijf van binnen en van buiten. Geen hindernis is voor haar te hoog op het werk, maar ook op haar paard springt ze er met gemak overheen!

Anna Stam

Grafisch vormgever

Ontwerpt alles wat je bedenkt, van huisstijl tot website: niets is haar te gek! Haar lievelingskleur is geel. Echt een perfecte match als je het ons vraagt!

Kelly Hulshof

Commercieel medewerker

Dit is Kelly ons gezellige en enthousiaste aanspreekpunt. Met Kelly is het altijd gezellig! Zij helpt je graag jouw weg te vinden in de wereld van de makelaardij.

Celine Boers

Commercieel medewerker

Dit is Celine, zij staat je altijd te woord met een gezellige babbel en gaat probleem oplossend te werk. Mode is haar passie, in haar vrije tijd struint ze graag de leukste boetiekjes af op zoek naar leuke en bijzondere items.

Milan van As

Programmeur

Hier is hij dan: de sterkste man van kantoor! Milan is een echte expert als het gaat om ICT. Deze excellente (hobby)kok staat in zijn vrije tijd graag in de keuken en tovert dan de mooiste gerechten op tafel!

Xaveer van der Laan

Programmeur

Zijn meest gestelde vraag: “Heb je je computer al eens opnieuw opgestart?” Volgens hem is dit vaak de oplossing van je computerprobleem. En gelijk heeft hij!

Reviews

Bekijk hier onze reviews!

Super goed makelaar. Ik ben fan! Betaalbaar, maar dan moet je wel zelf iets willen doen. Gelukkig kan ik dat dus dan is het perfect. Lekker korte lijnen en fijn contact. Dit is mijn 2e verkoop via henen wederom super verlopen dus zeker doen.

Verkoper

Haverweg 46 Rheden

Prima contact, betrokken bij verkoop, Prima begeleiding en afspraken nagekomen. Makelaar met een prima verkoop techniek.

Verkoper(s)

Oshaarseweg 24-106 Echten

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder


Met het einde van het jaar in zicht worden ook…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Zo maak jij je huis klaar voor het najaar


De bladeren zijn aan het vallen, de temperatuur daalt, de…

Lees verder..
×