Maak kennis met ons

JIP makelaars

Dit is JIP!

Aangenaam! Wij zijn JIP makelaars. JIP staat voor Jong, Innovatief en Persoonlijk. Wij zijn een fris makelaarskantoor dat zich richt op het verkopen, aankopen en taxeren van huizen in de regio’s Groningen, Hoogeveen, Appelscha, Kampen, Wijhe en Zwolle. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de makelaardij en zijn dus goed op de hoogte van de huidige markt. Zij begrijpen waar jij behoefte aan hebt bij het (ver)kopen van jouw huis!

Ben je op zoek naar een makelaarskantoor dat met je meedenkt en je helpt bij de verkoop of aankoop van je huis? Dan is JIP makelaars dé makelaar voor jou. Wij passen onze verkoopstrategie aan op jouw persoonlijke wensen.

Wil jij je huis samen met JIP makelaars (ver)kopen? Ons team staat altijd voor je klaar! Uiteraard komen we graag bij je langs voor een kennismaking.

Ook voor het taxeren van je (nieuwe) huis ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie en onze tarieven. We helpen je graag verder!

Makelaars van JIP makelaars

Wij houden van persoonlijk contact

Bij JIP makelaars houden we van persoonlijk contact. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij op ieder moment bereikbaar zijn voor jouw vragen. Wij zorgen dat we op ieder moment voor jou klaarstaan!

Heel flexibel door samenwerking

Bij JIP makelaars werken we graag met je samen. Wij vinden het belangrijk dat alles omtrent de verkoop of de aankoop in goed overleg met jou gaat. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Met JIP makelaars is het leuker

Wij begrijpen dat het verkopen of aankopen van een huis best een beetje spannend is. Met onze persoonlijke en unieke aanpak zorgen we ervoor dat jouw huis zo snel mogelijk en zonder zorgen verkocht wordt.

Wij zetten nét dat stapje extra

Wij zetten net dat stapje extra om je huis verkocht te krijgen. We zorgen ervoor dat jouw huis met kop en schouders uitsteekt boven alle andere verkoophuizen. Met onze frisse blik en ervaring zorgen wij voor een unieke presentatie van jouw huis.

Haal ervaring en kennis in huis

Al onze makelaars hebben jarenlange ervaring met het verkopen en aankopen van huizen. Ze hebben uitstekende kennis van de lokale markt en omgeving. Met JIP haal je de ervaring en kennis in huis die je nodig hebt om je huis te (ver)kopen.

Wij zorgen voor een unieke presentatie!

Wij zorgen voor een prominente plaatsing van je huis op internet. We melden je huis aan op Funda, jipmakelaars.nl en op websites zoals jaap.nl. Ook zorgen wij voor een unieke, speciaal voor jouw huis op maat ontwikkelde social media campagne.

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Een woning met een minder goed energielabel verduurzamen? Houd hier rekening mee!


Het kopen van een oudere woning heeft vaak als nadeel…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Het kopen van een woning financieel voorbereiden


Het kopen van een woning gaat is makkelijker wanneer je…

Lees verder..
×