Deze website maakt gebruik van cookies.
of meer informatie

Ons team!

Foto van Alexander Muizer

Alexander Muizer

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Samen met Pascal en Diederik is hij de baas in huis. Onze makelaar met de meeste ervaring en en voorbeeld voor de rest. In zijn vrijetijd slaat hij graag een balletje op padelbaan.

praatwolk links
Foto van Diederik van Petegem

Diederik van Petegem

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Mede-eigenaar van JIP makelaars en als bedrijfsmakelaar in hart en nieren verantwoordelijk voor JIP in business. Communicatief vaardig en gek op het digitaliseren van processen.

praatwolk rechts
Foto van Pascal Kamphuis

Pascal Kamphuis

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Samen met Alexander en Diederik is hij de baas in huis. Hij heeft op elke vraag een antwoord, houdt van wintersport en fietsen. En ook voor een cursus “ Hoe gebruik ik een post-it” kun je bij hem terecht!

praatwolk midden
Foto van Thom Lolkema

Thom Lolkema

Taxateur (RT)

Geen taxatie is Thom te veel, wil jij weten wat je huis waard is? Thom laat er zijn berekening op los. In zijn vrij tijd maakt hij graag en rondje met zijn hond(je).

praatwolk links
Foto van Bas Diender

Bas Diender

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

De creatiefste makelaar van het hele stel. Heeft altijd leuke ideeën die hij toepast bij zijn verkopen. Zeilt in zijn vrije tijd graag een rondje over het Ketelmeer.

praatwolk rechts
Foto van Maarten Wender

Maarten Wender

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Houdt van z’n vak, kent alle ins en outs van de makelaardij. Is een echte blauwvinger en tourt in zijn vrije tijd graag door de stad.

praatwolk midden
Foto van Bas Kreulen

Bas Kreulen

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Man met verstand van zaken, komt zijn afspraken na en weet waar hij het over heeft. Bij Bas ben je in goede handen.

praatwolk links
Foto van Mike Doldersum

Mike Doldersum

Makelaar (KRMT)

Deze gezellige makelaar is altijd in voor een praatje of het nou over huizen, fitness of speciaal bier gaat, deze jongen weet van alles wat af. In zijn vrije tijd maakt hij samen met zijn vriendin graag verre reizen naar onbekende oorden of is hij samen met vrienden te vinden op een terras.

praatwolk rechts
Foto van Bryan Nijstad

Bryan Nijstad

Makelaar (KRMT)

De bedrijfsmakelaar met een frisse kijk op zaken, nooit te beroerd voor een stapje extra. Gaat voor het maximale resultaat, zonder de relatie uit het oog te verliezen.

praatwolk midden
Foto van Tom van der Gronden

Tom van der Gronden

Makelaar (KRMT)

De spin in het web. Weet heel veel en staat altijd voor zijn collega’s klaar. Blust de brandjes en is naast zijn werk ook nog vrijwilliger bij de brandweer.

praatwolk links
Foto van Rutger Booij

Rutger Booij

Makelaar (ARMT)

Samen met Bas is hij het gezicht van JIP makelaars Kampen. Je hebt hem vast weleens zien fietsen op zijn lichtblauwe VanMoof, maar wanneer het weer optimaal is zoeft hij met zijn snowboard door de verse sneeuw in de Alpen.

praatwolk rechts
Foto van Sandra Muizer

Sandra Muizer

Makelaar (ARMT)

Onze vrolijke noot, kan écht alles! Is altijd in voor een praatje en geeft je graag een dagje vrij. Zelf gaat ze er in haar vrije tijd graag op uit om te genieten van een heerlijk drankje in de mediterraanse zon!

praatwolk midden
Foto van Anniek Lanfermeijer

Anniek Lanfermeijer

Communicatie en marketing

Neemt je het werk graag uit handen, en doet op de gekste momenten haar inspiratie op. Het organiseren van een campagne of een teamfeestje kun je aan haar over laten.

praatwolk links
Foto van Marissa Kamphuis

Marissa Kamphuis

Communicatie en Marketing

Is erg goed in communiceren, heeft de origineelste ideeën en kent het bedrijf van binnen en van buiten. Geen hindernis is voor haar te hoog op het werk, maar ook op haar paard springt ze er met gemak overheen!

praatwolk rechts
Foto van Anna Stam

Anna Stam

Grafisch vormgever

Ontwerpt alles wat je bedenkt, van huisstijl tot website: niets is haar te gek! Haar lievelingskleur is geel. Echt een perfecte match als je het ons vraagt!

praatwolk midden
Foto van Roswitha Groen

Roswitha Groen

Commercieel medewerker

Ons allereerste aanspreekpunt. Roswitha zit altijd klaar voor een babbeltje, gezelligheid is haar niet vreemd. In haar vrije tijd is ze graag bezig met mode & make-up of zoekt ze de gezelligheid van een terrasje op.

praatwolk links
Foto van Celine Boers

Celine Boers

Commercieel medewerker

Dit is Celine, zij staat je altijd te woord met een gezellige babbel en gaat probleem oplossend te werk. Mode is haar passie, in haar vrije tijd struint ze graag de leukste boetiekjes af op zoek naar leuke en bijzondere items.

praatwolk rechts
Foto van Milan van As

Milan van As

Programmeur

Hier is hij dan: de sterkste man van kantoor! Milan is een echte expert als het gaat om ICT. Deze excellente (hobby)kok staat in zijn vrije tijd graag in de keuken en tovert dan de mooiste gerechten op tafel!

praatwolk midden
Foto van Xaveer van der Laan

Xaveer van der Laan

Programmeur

Zijn meest gestelde vraag: “Heb je je computer al eens opnieuw opgestart?” Volgens hem is dit vaak de oplossing van je computerprobleem. En gelijk heeft hij!

praatwolk links
×