Deze website maakt gebruik van cookies. sluiten of meer informatie

Ons team!

Pascal Kamphuis

Register Makelaar Taxateur

Samen met Alexander is hij de baas in huis. Hij heeft op elke vraag een antwoord, houdt van wintersport en fietsen. En ook voor een cursus “ Hoe gebruik ik een post-it” kun je bij hem terecht!

Alexander Muizer

Register Makelaar Taxateur

Samen met Pascal is hij de baas in huis. Onze makelaar met de meeste ervaring en voorbeeld voor de rest. Met zijn bokshandschoenen aan doet hij graag een gooi naar de titel “de sterkste man van kantoor”.

Diederik van Petegem

Register Makelaar Taxateur

Onze Mister BOG. Hij heeft verstand van bedrijfspanden. Kan soms moeilijk stilzitten en hangt graag de lolbroek uit.

Lotte Niemeijer

Register Makelaar Taxateur

Onze enthousiaste wervelwind. Houdt van huizen en is gedreven in haar vak. Lotte tennist graag, maar alleen als ze er tijd voor heeft.

Bas Diender

Register Makelaar Taxateur

De creatiefste makelaar van het hele stel. Heeft altijd leuke ideeën die hij toepast bij zijn verkopen. Zeilt in zijn vrije tijd graag een rondje over het Ketelmeer.

Maarten Wender

Register Makelaar Taxateur

Houdt van z’n vak, kent alle ins en outs van de makelaardij. Is een echte blauwvinger en tourt in zijn vrije tijd graag door de stad.

Bas Kreulen

Register Makelaar Taxateur

Onze taxateur met verstand van wonen en BOG. Hij is vakkundig en precies en levert uitmuntende rapporten. Deze sportieveling zoeft als het kan graag van de berg af.

Tjedde Kleine

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Kan alles verkopen, maar voornamelijk huizen. Gaat voor het hoogste resultaat en schiet tussendoor graag een plaatje van zijn omgeving.

Jeoffrey van Bruggen

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Naast hardlopen volgt onze raceliefhebber Jeoffrey elke Formule 1 race van achter de televisie óf vanaf de tribune. Wanneer het aankomt op het verkopen en aankopen van huizen, streeft hij net als Max Verstappen naar het hoogst haalbare resultaat.

Rutger Booij

Assistent Register Makelaar

Samen met Bas is hij het gezicht van JIP makelaars Kampen. Je hebt hem vast weleens zien fietsen op zijn lichtblauwe VanMoof, maar in zijn vrije tijd vind je Rutger op het water; daar vist hij op de grootste monsters uit het Ganzendiep of de IJssel.

Sandra Muizer

Officemanager / Assistent Register Makelaar Taxateur

Onze vrolijke noot, kan écht alles! Is altijd in voor een praatje en geeft je graag een dagje vrij. Zelf trekt ze er in haar vrije tijd graag op uit met haar hond Sterre.

Tom van der Gronden

Assistent Register Makelaar Taxateur

De spin in het web. Weet heel veel en staat altijd voor zijn collega’s klaar. Blust de brandjes en is naast zijn werk ook nog vrijwilliger bij de brandweer.

Anniek Lanfermeijer

Communicatie en marketing

Neemt je het werk graag uit handen, en doet op de gekste momenten haar inspiratie op. Het organiseren van een campagne of een teamfeestje kun je aan haar over laten.

Marissa Kamphuis

Communicatie en Marketing

Is erg goed in communiceren, heeft de origineelste ideeën en kent het bedrijf van binnen en van buiten. Geen hindernis is voor haar te hoog op het werk, maar ook op haar paard springt ze er met gemak overheen!

Anna Stam

Grafisch vormgever

Ontwerpt alles wat je bedenkt, van huisstijl tot website: niets is haar te gek! Haar lievelingskleur is geel. Echt een perfecte match als je het ons vraagt!

Roswitha Groen

Commercieel medewerker

Ons allereerste aanspreekpunt. Roswitha zit altijd klaar voor een babbeltje, gezelligheid is haar niet vreemd. In haar vrije tijd fitnest ze graag of zoekt ze de gezelligheid van een terrasje of kroeg op.

Aniek van Keulen

Commercieel medewerker

Regelt alles achter de schermen, we kunnen haar écht geen dag missen. Heeft een kast vol met (kook)boeken en deelt graag nieuwe recepten met haar collega’s.

Jeroen Bos

Programmeur

Al vanaf het begin betrokken, kent ons systeem als geen ander. Jeroen staat op ieder moment voor je klaar. Zijn huis is bijna net zo slim als hijzelf. Zijn favoriete cijfer is 88 (bij de lokale Chinees).

Wouter Dam

Programmeur

De programmeur die voor elke bug een oplossing heeft, alles lost hij binnen een handomdraai op. Een perfecte zondag is voor hem een spannende Formule 1 race en het spelen van een deuntje op zijn elektrische gitaar.

Milan van As

Programmeur

Hier is hij dan: de sterkste man van kantoor! Milan is een echte expert als het gaat om ICT. Trekt in zijn vrije tijd graag een sprintje, maar ook de marathon is voor hem een eitje.

Trix Beemster

Programmeur

Een gedreven programmeur die veel plezier heeft in haar vak. Na het werk speelt ze graag een spelletje op haar Playstation en wat je misschien niet verwacht is dat ze ook nog super mooi kan zingen.

Xaveer van der Laan

Programmeur

Zijn meest gestelde vraag: “Heb je je computer al eens opnieuw opgestart?” Volgens hem is dit vaak de oplossing van je computerprobleem. En gelijk heeft hij! Vraag hem niet of hij keyboard speelt, want het is een synthesizer.

×