Je huis laten taxeren door

JIP makelaars

Taxeren met JIP

Een taxatie is het inschatten van de waarde van een huis. Wanneer je een eerlijke en betrouwbare taxatie wilt, dan ben je bij JIP aan het juiste adres.

Een taxatierapport geeft een deskundige schatting van de actuele waarde van een huis. Dit rapport kun je nodig hebben voor het aanvragen van een hypotheek, een verkoop- of aankoopbeslissing, WOZ-contra taxatie. Maar ook de belastingdienst kan erom vragen als je bijvoorbeeld een opstalverzekering wilt afsluiten (Let op: wil je je huis te koop zetten en ben je benieuwd wat deze in de huidige markt waard is? Dan vraag je een online of vrijblijvende waardebepaling aan).

Voordat we een taxatierapport maken, bezoeken we het huis en bekijken we alle relevante juridische en technische aspecten. Op basis van al deze informatie, onze marktkennis en een onderzoek naar de transactieprijzen van vergelijkbare huizen gaan we het huis taxeren.

Onze NVM-makelaars zijn gecertificeerd bij Stichting Vastgoed Cert, geregistreerd bij NRVT en aangesloten bij validatie-instituten zoals Taxateursunie en NWWI.

Wil je meer weten? Bel 085 – 065 69 59 of mail voor een persoonlijke afspraak. Direct een taxatie aanvragen kan natuurlijk ook.

Vraag je taxatie aan bij:

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Hoe wordt de overwaarde belast na verkoop van je woning?


Na het verkopen van je woning met een overwaarde, komt…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Courtage: vaste prijs of een percentage? Wat kies jij?


Wanneer je jouw huis wilt verkopen en hiervoor een makelaar…

Lees verder..
×