Deze website maakt gebruik van cookies. sluiten of meer informatie

Ons team!

Tjedde van JIP Makelaars heeft ons ontzettend goed geholpen bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis, als de verkoop van ons huidige huis. Door zijn goede marktkennis en transparante manier van werken, hebben we het perfecte (hoogste maar ook realistische) bod kunnen doen en een mooi bedrag gekregen voor onze eigen woning. Het makelaarskantoor is goed bereikbaar en de communicatie verliep erg vriendelijk en snel. Kortom; tevreden op alle vlakken!

Verkopers

Ten Oeverlaan 35 Groningen

Gedurende het verkoopproces werden we goed op de hoogte gehouden. Onze makelaar dacht met ons mee en nam uitgebreid de tijd om verschillende opties met ons te bespreken. Met een goed gevoel ons huis verkocht!

Verkopers

Koninginnelaan 77 B Groningen

Van het begin tot het einde was alles zeer goed geregeld. Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen!!

Verkoopster

Koninginnelaan 19 Groningen

Bas is super aardig en begrijpt de markt. Daarnaast heeft hij ons goed begeleid en voorzien van juiste informatie en tips. Ook de foto's en vooral het filmpje dat hij maakt voor sociale media zijn van goede kwaliteit en zorgt voor extra informatie naar potentiƫle kopers. Sociale media gebruikt hij veel en goed om het huis extra uit te lichten buiten Funda om. Hij is goed bereikbaar en werkt gemakkelijk met een appje

Verkopers

Bovensingel 192 Kampen

Contact verliep goed. Telefonisch, e-mail, Whatsapp. Goed portaal, goede follow-up. Alles on-line te regelen.

Zwolle

Slaperdijkstraat 50 Zwolle

Prima begeleiding met de verkoop van het huis. Zouden een volgende keer zeker weer voor JIP kiezen. Snelle verkoop, goede prijs.

Verkopers

Boddeveld 4D Gieten

Mega blij met deze makelaar! We hebben hadden wat haast bij de verkoop van ons huis en hebben ons huis met deze makelaar binnen 2 weken verkocht! De communicatie verliep heel prettig & zowel de kopers als wij als verkopers zijn heel tevreden!

Verkopers

Coetsstraat 15 Zwolle

Maarten is een prettig persoon met zeer veel kennis van de Zwolse markt. De woning was heel snel verkocht! De communicatie verliep zeer makkelijk en het digitale proces van JIP zorgt voor veel gemak voor koper en verkoper.

Verkoopster

Da Costastraat 12 Zwolle

Het gehele proces is soepel verlopen. Goede begeleiding en status updates. Moderne marktbenadering met digitale onderbouwing. Realistische opstelling, geen wollige fantasieverhalen. Originele benadering voor de verkoopteksten. Daarbij een plezierige persoonlijkheid.

Verkopers

Enkstraat 47 Zwolle

Deze makelaar is erg fijn in het contact, is flexibel in afspraken en weet hoe je een mooi resultaat behaald! Erg tevreden!

Verkopers

Middelbuurtstraat 8 Kampen

Vanaf het begin af aan voelde het vertrouwd met Jip Makelaars. Veel kennis van zake en een persoonlijke begeleiding in het hele proces. Wij bevelen Jip Makelaars zeker aan bij anderen! Bedankt Bas voor de fijne samenwerking!

Verkopers

Sint Nicolaashof 15 Kampen

Wij zijn zeer tevreden met hoe alles is gegaan! De makelaar die ons heeft geholpen, was heel enthousiast en nam alle tijd voor ons! Een dikke pluim!!!

Verkopers

Van Swietenhof 33 Hoogeveen

Van het begin tot het eind heel goed geholpen. Alles goed uitgelegd, begeleiding was super en naar de verkoop ook nog goede begeleiding.

Verkoopster

Paterswoldseweg 311 Groningen

Tjedde en Lotte zijn echte toppers. Ze luisteren naar wat jij wilt en doen wat ze zeggen. Een top team! Ik kan niet anders zeggen. Zeker aan te bevelen.

Verkoopster

Damsterdiep 288

Erg prettig contact en op een ontspannen manier samen kunnen werken met de makelaar. Onze wensen werden serieus genomen en er werd voortdurend met ons overlegd.

Verkoper

De Aak 104 Hoogeveen

Wij hebben te maken gehad met twee zeer vriendelijke vlotte dames. Leuke begeleiding. En willen zeker een stapje extra zetten .zeker een aanbeveling voor mensen die hun woning willen gaan verkopen. Top gedaan!

Mw. Doornkaat

Wolfsklauw 135 Emmen

Alles is in volle tervredenheid verlopen..Top Kan ze zeer zeker aanraden!! Zeer leuk en vrolijk team????

Dhr. Jalving

Sint Gerardusstraat 71 Emmen

Tijdens het hele verkoopproces een uitstekende begeleiding gehad. Het contact verliep heel soepel, op een laagdrempelige manier en vragen werden heel snel beantwoord. Afspraken worden allemaal nagekomen. Kortom, een supergoeie, persoonlijke makelaar!

Verkoper

Nicolaas Beetsstraat 103 Groningen

Een makelaar zoals je deze van tevoren wenst. Erg tevreden over het gehele traject, van intake tot uiteindelijk verkoop.

Verkoper

Karper 20 Hoogeveen

Jip Makelaars heeft ons super bijgestaan. We hebben eerder met Bas samengewerkt, bij deze verkoop ook daarom weer bij hem uitgekomen. Wij zouden Jip Makelaars aanraden. Topper!

Mevr. Slagter

Anna Nabermanlaan 68 Kampen

We zijn erg blij dat we voor Jip (Maarten) gekozen hebben! We vonden het belangrijk om het verkoopproces eerlijk en transparant te laten verlopen en in de praktijk is dit ook gebeurd. Maarten is erg prettig in de omgang en zeer deskundig. Aanrader!

Verkopers

Schumannlaan 139 Zwolle

Het contact met de makelaar verliep goed. Via een whatsapp groep konden we op elk moment onze vragen stellen wat erg prettig was. Ook werden we op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom bezichtigingen etc.

Verkopers

Greinerstraat 20 Groningen

Bas Diender van JIP Makelaars Kampen is een makelaar met kennis van zaken. Zijn presentatie, mede door de mooie originele film komt heel natuurlijk over. We zijn blij met deze makelaar die je van A tot Z begeleid. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed te noemen en we bevelen hem dan ook zeker voor iedereen aan.

Dhr. Kalter

Sterrekroos 27 Kampen

Maarten is een prettig persoon met zeer veel kennis van de Zwolse markt. De woning was heel snel verkocht! De communicatie verliep zeer makkelijk en het digitale proces van JIP zorgt voor veel gemak voor koper en verkoper.

Verkoopster

Da Costastraat 12 Zwolle

Wat een prettig contact met de makelaar. En wat hebben ze een mooi en leuk filmpje laten maken voor de verkoop. Ook de vele afspraken met de kandidaat kopers verliep bijzonder prettig.De uiteindelijke verkoopprijs was boven verwachting.

Dhr. J. Kamphuis

Kuyerhuislaan 3a Zwolle

We zijn zeer prettig geholpen in de verkoop en aankoop van ons huidige en nieuwe woning. Zeer fijn in omgang en houdt je strak op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook wanneer je een vraag hebt kun je deze stellen en wordt het snel beantwoord.

Dhr. Dorst

Prof. K. Schilderhof 38 Kampen

Contact verliep ondanks de omstandigheden van de lockdown heel eenvoudig. Daarnaast heeft Maarten het hele proces digitaal gestroomlijnd om alles zo makkelijk mogelijk te maken. Voor zowel koper als verkoper. Hij heeft een goede kennis van de (lokale) markt en daarnaast is alles in overleg mogelijk! Alleen maar lof en zeker aan te raden!

Verkopers

David Spanjarstraat 17 Zwolle

Wij zijn vanaf het begin van onze contacten meer dan dik tevreden. Super leuke lieve makelaars, heel erg relaxed en contact liep ook altijd super. Ook het verkoop van het huis liep super. Reacties op de makelaar waren erg positief. Als iets niet lukte dan hielpen ze je. Nogmaals dik dik tevreden.

Verkopers

Kreuzestraat 26 Hollandscheveld

Vanaf de eerste kennismaking en taxatie van onze woning is de makelaar zeer betrokken geweest. We werden overal hij betrokken en op vragen werd eigenlijk altijd (zelfs in het weekend) gereageerd. Ook tijdens het proces van de biedingen werd er door de makelaar rustig gereageerd en werden we telkens gerust gesteld over het verdere verloop. Kortom een makelaar die wij zeker niet snel zullen vergeten. Een echte aanrader.

Dhr. Soer

Aletta Jacobshof 26 Hoogeveen

Super fijne makelaars, staan altijd klaar om een stap extra te zetten en denken met je mee! Zeer goede ervaring gehad!

Verkoopster

Korreweg 149 Groningen

Ik heb Bas ervaren als een prettige jonge makelaar, die weet wat hij verkoopt, en goede kennis heeft van de plaatselijke markt. Ook zijn verfrissende aanpak heeft indruk op ons gemaakt. Vooral de videofilm was van prima kwaliteit en was helemaal super..

Dhr. Ekkel

Beltweg 12 Kampen

Het gehele proces is soepel verlopen. Goede begeleiding en status updates. Moderne marktbenadering met digitale onderbouwing. Realistische opstelling, geen wollige fantasieverhalen. Originele benadering voor de verkoopteksten. Daarbij een plezierige persoonlijkheid.

Dhr. Schultinga

Enkstraat 47 Zwolle

Lotte heeft ons heel goed geadviseerd en heeft ons ontzorgd bij de verkoop van het huis en voorzien van deskundig advies. Het contact was heel plezierig, pragmatisch en kantoor Jip stond altijd snel klaar. De woning is heel snel verkocht en ook nog boven de vraagprijs. Wij hebben het bijzonder gewaardeerd dat zij enthousiast over de woning sprak. Dit lazen wij ook terug in de biedingen. Jip geeft op voorhand aan wat ze wel en niet doen aan werkzaamheden. Jip raden wij ten zeerste aan.

Verkoper

Gerard Doustraat 8 Hoogeveen

Bas is een prima en deskundige makelaar. Top. Goede communicatie, goede service en goede begeleiding.

Dhr. Versteeg

Groenestraat 260 Kampen

Zeer vriendelijke makelaar met grote kennis van de markt! Dienstverlening is top; we werden uitgebreid en snel op de hoogte gehouden van het hele proces. De makelaar heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze vertaald naar een goed verkoop proces. We zouden JIP makelaars bij iedereen aanraden, hebben we ook al gedaan ;).

Verkopers

Pasteurlaan 24 Groningen

×