Deze website maakt gebruik van cookies.
sluiten of meer informatie

Reviews

Tjedde van JIP Makelaars heeft ons ontzettend goed geholpen bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis, als de verkoop van ons huidige huis. Door zijn goede marktkennis en transparante manier van werken, hebben we het perfecte (hoogste maar ook realistische) bod kunnen doen en een mooi bedrag gekregen voor onze eigen woning. Het makelaarskantoor is goed bereikbaar en de communicatie verliep erg vriendelijk en snel. Kortom; tevreden op alle vlakken!

Verkopers

Ten Oeverlaan 35 Groningen

Prettig en direct contact met makelaar en JIP-team. Snelle en flexibele communicatie. Goede representatie van onze woning. Enthousiasmerende JIP-video! Kortom: een uitstekende verkoopbegeleiding met tijd en aandacht voor de klant.

Verkopers

JIP heeft ons vanaf het begin goed begeleid. JIP was goed op de hoogte van de lokale markt. Kon de verkoopstrategie goed uitleggen. En middels een appgroep was er snel contact, korte lijnen.

Verkopers

JIP makelaars is energiek, vlot in contact en zeer plezierig om mee samen te werken. JIP makelaars heeft mij uitstekend ondersteund bij de verkoop van het huis en dacht pro-actief mee hoe een en ander zo soepel mogelijk voor mij te laten verlopen. En, niet in de laatste plaats, het huis is op een prima wijze in een korte tijd verkocht.

Verkoper

Bas heeft mij in het volledige proces ontzettend goed geholpen en bijgestaan. De manier van werken van Jip Makelaars bij het presenteren van een huis is al zeer vriendelijk en open, waarbij Bas en zijn team ervoor zorgen dat het huis op zijn best naar voren komt. De overleggen van te voren zijn duidelijk en open, de afspraken helder en direct en in het gehele proces was er altijd sprake van fijn en vriendelijk contact. Er is ontzettend veel werk uit handen genomen, er werd continue goed meegedacht en het enthousiasme was zeer aanstekelijk. Ik kan Jip makelaars met klem aanraden!

Verkoper

Bas is een hele fijne, toegankelijke makelaar die begrijpt dat je eigen huis verkopen geen 'dagelijkse kost' is. Hij luistert naar je wensen als verkoper, maar geeft ook een duidelijk advies. In de communicatie is hij snel en zorgvuldig. We werden heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de verkoop, Bas heeft ons daarin echt positief verrast! Een echte aanrader dus!

Verkoper

Lotte, Diego en Anniek zijn toppers (geweest) voor de verkoop van ons huis in Hoogeveen. Met een perfecte kennis van de markt, maar vooral heel fijn en persoonlijk contact. Korte lijn, goed overleg. Het is echt een aanrader om met deze makelaar in zee te gaan. Daar hebben we geen spijt van in de huidige markt qua verkoop en aankoop. Wij hebben het contact met JIP makelaars als zeer prettig ervaren en zouden JIP dan ook aan iedereen aan willen bevelen.

Verkoper

Karper 10 Hoogeveen

Transparant, eerlijk, meedenkend, open communicatie, betrokken, enthousiast en niet te vergeten resultaatgericht. Dat wens je toch als je een makelaar zoekt? Nou, wij hadden dé perfecte makelaar die - van a tot z - in dat plaatje paste. Onze ervaringen met Jip (Jeoffrey) zijn in twee woorden kort samen te vatten: 'absoluut top!'. En als je in alle(!) opzichten zo tevreden bent over de makelaar dan dient dit vertaald te worden in de hoogste waardering.

Verkoper

Groenland 3 Hoogeveen

Prettig samenwerken met deze makelaar! Duidelijke, snelle en informele communicatie. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de verkoop van onze woning!

Verkopers

Citroenvlinder 58 Hoogeveen

Hele goede makelaar. Hebben kennis van de lokale markt en passen daar hun strategie op aan. Zeer goed en duidelijk in hun communicatie. Zeer aan te bevelen.

Verkoper

Verkoper Klaverlaan 18 Haren

Erg prettig contact, goede begeleiding en de verkoop was snel geregeld. Top service! Handig is ook het laagdrempelige contact met de makelaar via een WhatsApp groep.

Verkoper

Verkoper Laan van de Vrijheid 90 Groningen

Bas van Jip makelaars Kampen, is een fijne makelaar. Laagdrempelig contact, geen vraag was te gek, duidelijke uitleg in begrijpelijke taal. Verder is het filmpje natuurlijk geweldig, een leuke manier om het huis onder de aandacht te brengen, als extraatje bij de foto’s. Ontzettend tevreden, voorlopig zitten we goed in onze nieuwe woning, maar mochten wij gaan verhuizen, dan komen wij zeker weer terug!

Verkoper

Buiten Nieuwstraat 57 Kampen

Fijne makelaar. Helder en eerlijk. Fijn dat er een vaste prijs was vantevoren. Handig contact via een app groep. Bas maakt leuke en aanlokkelijke filmpjes!

Verkoper

Concertlaan 7 Kampen

Goede begeleiding, korte lijnen voor het contact en een top presentatie van de woning gemaakt waardoor een goede verkoopprijs tot stand gekomen is.

Verkoper

Kleiput 26 Kampen

Het contact met JIP makelaars verliep soepel en makkelijk. Super tevreden over de ondersteuning en afhandeling bij de verkoop van onze woning.

Verkoper

Wilhelminalaan 30 Kampen

Super goed contact en de juiste adviezen. Snelle reacties op vragen. In mijn ogen een echte aanrader.

Verkoper

Balkstraat 15 Kampen

Het contact was veelvuldig en zeer prettig. Ik heb het als zeer positief ervaren dat de makelaar je door het hele proces heen leidt. Veel zaken waar je zelf geen idee bij hebt worden duidelijk uitgelegd en het advies voor vervolgstappen waren voor mij erg belangrijk. Dankbaar en blij met deze mensen.

Verkoper

Top geholpen, vlot in de communicatie en transparant. Er word echt met je mee gedacht. Vaste prijs en blij met het persoonlijke contact

Verkoper

Fijne betrouwbare makelaar. Maakt altijd leuke filmpjes van het huis. Zijn duidelijk. Absoluut geen gladde praatjes!

Verkoper

We hebben voor JIP gekozen omdat Bas die filmpjes op funda zo leuk brengt. Dat sprak ons enorm aan. Ook de eerste kennismaking in het te verkopen huis verliep soepel en gemakkelijk. Het is een toegankelijke makelaar. Ook de hulp en tijd die hij genomen heeft om mij (ik ben al wat ouder) te helpen deed me goed.

Verkoper

We hebben de verkoop met Jip als makelaar als heel positief ervaren. Er werd snel gehandeld, we werden goed op de hoogte gehouden en Jip weet op een leuke en enthousiaste manier de woning te verkopen

Verkoper

Korte lijntjes, transparant, duidelijke en snelle communicatie en kennis van de woningmarkt. Dit is de 2e keer dat we ons huis via Jip verkopen en opnieuw zijn we zeer tevreden.

Verkoper

Discreet zeer toegankelijk en betrouwbaar. Vragen die je hebt werden binnen zeer korte tijd beantwoord wat wij erg prettig vonden. Wij raden Jip Kampen sterk aan. De filmpjes die er gemaakt worden van de huizen worden als zeer prettig ervaren door potentiële kopers. Dus al met al een zeer fijne makelaar die je geen windeieren verkoopt maar realistisch is .Veel succes met de verkoop van andere huizen die zeker binnen korte tijd een nieuwe eigenaar krijgen.

Verkoper

Prettig, makkelijk en altijd snel contact via mail of app met Maarten. Hij heeft me goed geholpen met het hele traject van de verkoop van de woning.

Verkoper

Met een helder plan van aanpak heeft Maarten van Jip Makelaars Zwolle ons uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning. Je wordt op prettige wijze meegenomen in iedere stap van het traject, waarbij er ook genoeg ruimte is om met elkaar te sparren. Zo voel je je ook betrokken bij de verkoop. Wat ook opvalt is dat Maarten gebruik maakt van nieuwe technologie, veel gaat bijvoorbeeld via handige digitale tools. Al met al een fijn proces, waarbij we met een heel goed gevoel op terugkijken.

Verkoper

Het contact met de makelaar was prima voor elkaar. Was deskundig en we konden met alle vragen bij hem terecht. Het verkoop verhaaltje bij de verkoop heeft hij ons laten schrijven, vonden we erg leuk.

Verkoper

Ik ben heel blij met de algemene gang van zaken, gesprekken, aandacht, advies, maar ook leuk, gezellig en persoonlijk. Dat vind ik wel heel belangrijk. Ik zou JIP zeker aanbevelen!! Niet alleen in Zwolle, maar ook in andere plaatsen.

Verkoper

Direct bij het eerste contact had de makelaar een duidelijk plan van aanpak en een heldere schets van de marktsituatie. Communicatie verliep goed en snelle terugkoppeling na bezichtiging.

Verkoper

Super goed makelaar. Ik ben fan! Betaalbaar, maar dan moet je wel zelf iets willen doen. Gelukkig kan ik dat dus dan is het perfect. Lekker korte lijnen en fijn contact. Dit is mijn 2e verkoop via henen wederom super verlopen dus zeker doen.

Verkoper

Enthousiaste en deskundige makelaar. Goed te bereiken en maakt voldoende tijd voor je vrij. Zeker de prijs/ kwaliteits verhouding is erg goed. Geweldige verkooppresentatie van de woning gemaakt.

Verkoper

Open, eerlijk, realistisch en transparant. Heldere communicatie, zeer bereikbaar en benaderbaar gedurende het hele proces. Gedegen kennis van de ( lokale ) markt. Denken mee en stemmen elke stap goed met je af. Buiten gewoon tevreden met de afhandeling en het resultaat.

Verkoper

Het oriënterend gesprek verliep heel ongedwongen. Duidelijke uitleg. Zowel telefonisch als via de groesapp heel makkelijk contact.We werden heel regelmatig op de hoogte gehouden. Ook na verkoop. Kortom een hele fijne samenwerking

Verkoper

Wij kijken zeer positief terug op het verkoopproces! De deskundigheid en wijze van communiceren is echt top! Fijne persoonlijke benadering en na bezichtigingen een korte update. Via Whatsapp ook altijd bereikbaar voor korte vraag. Professionaliteit van het team heeft echt bijgedragen aan verkoop van onze woning en ontspannen proces.

Verkoper

Het contact met JIP verliep erg soepel en fijn. Erg deskundig. Mooie overzichtelijke site van JIP met duidelijk pakketten. Zeker een aanrader.

Verkoper

Hele enthousiaste makelaars, geven goed advies. Communicatie mag soms meer to the point.

Verkoper

Prima begeleiding, ook tijdens de vakantieperiode. Zeer goede service, zowel bij de foto's nemen als de styliste. Presentiefilm was zeer goed en overtuigend.

Verkoper

Met JIP Makelaars werd het verkopen van onze oude woning en het vinden en kopen van een nieuwe woning een aangename ervaring. De hulp die we kregen was deskundig en efficient. De communicatie ontspannen en prettig. Kortom geweldig.

Aankoop

Wij zijn inmiddels vaste klant bij Jip makelaardij in Kampen. Wat een fijne makelaar is dit. Wat is het fijn dat je op vakantie kunt gaan en met een gerust hart je sleutels kunt achterlaten bij Bas. Bas is super enthousiast en vooral een eerlijke makelaar die echt voor zijn klanten staat. Daar kunnen nog heel wat makelaars in Kampen van leren. Bedankt Bas

Verkoper

Wat een top makelaar is Bas van Jip makelaars, wij zijn ook zeer tevreden over hun. Hun zijn professioneel en weten veel van de huizenmarkt af. Elke ontwikkeling wat er speelde gaven hun per direct aan ons door en dat vonden wij erg fijn. Wil je een top makelaar met veel kennis en waar je je meteen op je gemak voelt dan zou ik contact opzoeken met Jip makelaars.

Verkoper

Bas is een deskundige en toegankelijke makelaar. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop en verkoop. We zijn erg tevreden over het gehele verkoopproces. Leuk dat JIP werkt met een persoonlijk huisfilmpje

Verkoper

We kozen voor Bas van Jip Makelaars naar aanleiding van een bezichtiging van een woning waar wij zelf geïnteresseerd in waren. Bas is een prettig persoon in de omgang en de verkoopvideo's die hij maakt zijn opvallend en erg leuk. Eenmaal in het verkoopproces waren we nog steeds enthousiast. JIP Makelaars hanteert een vaste prijs, communiceert goed en gedurende het proces hadden we laagdrempelig contact via Whatsapp. Ik zou deze makelaar iedereen aanbevelen.

Verkoper

Maarten van JIP makelaar Zwolle heeft ons geweldig geholpen in de verkoop van onze woning. Hij was beschikbaar, toonde zijn deskundigheid en heeft gezorgd dat het resultaat dat wij voor ogen hadden is gerealiseerd!

Verkoper

Maarten heeft ons geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van ons appartement. Zijn proactieve houding, kundigheid en verstand van de Zwolse mark heeft er voor gezorgd dat ons appartement met succes verkocht is. Zelfs tijdens zijn vakantie heeft hij de onderhandeling met de koper succesvol afgerond. Wij bevelen daarom Maarten zeker aan!

Verkoper

Maarten heeft ons bijgestaan tijdens onze zoektocht naar onze nieuwe woning. Zijn kundigheid, ervaring en netwerk heeft er voor gezorgd dat dit gelukt is in de verhitte huizenmarkt. Door zijn fijne manier van werken en verstand van de Zwolse huizenmarkt hebben wij er voor gekozen om ook ons vorige huis via Jip Makelaars te verkopen, ook dit met succes! Wij bevelen Maarten dan ook zeker aan!

Aankoop

De makelaar dacht heel goed mee met mijn situatie en bedacht oplossingen om de verkoop van mijn woning te versnellen. Dat heeft heel goed uitgepakt en ertoe geleid dat mijn woning binnen een paar dagen verkocht was. Het stapje extra wat JIP makelaars zet, is uniek. Groot compliment aan hen voor de service, de communicatie en het meedenken.

Verkoper

Vanaf het eerste gesprek hadden we al vertrouwen in de deskundigheid van Jeoffrey en Anniek van JIP Makelaars. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad. De communicatie verliep soepel en alles (fotoshoot, bezichtigingen e.d.) was piekfijn geregeld. Daarnaast waren ze erg betrokken en reageerden altijd snel wat bijzonder prettig was.

Verkoper

Tjedde heeft ons wederom goed geholpen. Vorig jaar al bij de koop en verkoop van onze eigen woning. Dit jaar bij de verkoop van de woning van mijn ouders. Net als vorig jaar ook nu heel tevreden

Verkoper

JIP makelaars heeft ons erg fijn begeleid in en naar de aankoop van onze nieuwe woning. Ze zijn erg deskundig om gegaan met onze eisen en wensen en waren altijd beschikbaar voor vragen en/of advies.

Aankoop

De makelaar was erg betrokken tijdens het gehele proces, van bezichtigen tot kopen. De makelaar nam ruim de tijd voor ons. De communicatie verliep vlekkeloos. Zeker een aanrader!

Aankoop

Hele prettige makelaar. Ze zijn altijd bereikbaar en de service voelde heel persoonlijk. Denk ook dat we uiteindelijk de juiste keuze hebben gemaakt mbt bod.

Aankoop

Ik en mijn partner hebben ons aller eerste huis gekocht. Onze aankoop makelaar Tjedde Kleine hielp ons met onze zoektocht. Hij is vriendelijk, enthousiast, reageert altijd heel snel en heeft veel marktkennis. Zeer fijn dat hij ons begeleide in onze zoektocht! Hij gaf ons echt de juiste steun in onze rug. Zeker in de Corona tijd. Tjedde is erg gemotiveerd om een goed huis aan te kopen voor een goede prijs! Zelfs in de late uren staat hij voor je paraat!

Aankoop

Bas is een prima makelaar, hij heeft een duidelijk advies en goede service. En altijd bereikbaar, gewoon top dus.

Verkoper(s)

Het contact liep mooi vlot Ze denken goed mee Leuke presentatie hoe ze het huis aan de markt brengen.

Verkoper(s)

goede makelaar, dacht goed met ons mee en hielp ons waar nodig. snelle reacties op onze vragen en leuk contact.

Verkoper(s)

het ging zo als we vverwacht hadden.duidelijk..en correct. top makelaar zeker een aanrader!! komt zijn afspraken na.

Verkoper(s)

Heel erg tevreden met de verkoopbegeleiding! Van begin tot eind goede service! Filmpje van Bas heeft wat ons betreft ook écht meerwaarde gehad.

Verkoper(s)

Wij hebben de aankoop met Jip makelaars als zeer prettig deskundig en goed ervaren. Communicatie was vlot en het eindresultaat succesvol. Wij zouden bij een volgende aan- of verkoop weer Jip makelaars Zwolle inschakelen.

Aankoop

Lotte is vriendelijk, professioneel en een top verkoper! Jip heeft prachtig verkoop materiaal: uitgebreide foto's en filmpjes op Funda en de reacties we hebben gehad op het verkoopbord in de tuin en het Jippie verkocht kroontje op het bord nadat de woning was verkocht, waren ontelbaar.

Verkoper Swammerdamstraat 18 Hoogeveen

Ons huis is super snel verkocht en mede dankzij de goede adviezen van Tjedde en de partijen waar JIP makelaars mee samenwerkt zoals de stylist en de fotograaf. Dik tevreden!

Verkoper Eenkoorn 18 Haren

Contact met JIP makelaars verliep prettig en professioneel. Laagdrempelig en snel contact als we bijvoorbeeld vragen hadden. Wij zijn zeer tevreden en zouden JIP zeker aanbevelen aan andere verkopers.

Verkoper Barkmolenstraat 141 Groningen

Fijne en vriendelijke samenwerking, prettig en vakkundig! Fijne en vriendelijke samenwerking, prettig en vakkundig!

Verkoper Bandijklaan 39 Zwolle

Gedurende het verkoopproces werden we goed op de hoogte gehouden. Onze makelaar dacht met ons mee en nam uitgebreid de tijd om verschillende opties met ons te bespreken. Met een goed gevoel ons huis verkocht!

Verkopers

Koninginnelaan 77 B Groningen

Van het begin tot het einde was alles zeer goed geregeld. Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen!!

Verkoopster

Koninginnelaan 19 Groningen

Bas is super aardig en begrijpt de markt. Daarnaast heeft hij ons goed begeleid en voorzien van juiste informatie en tips. Ook de foto's en vooral het filmpje dat hij maakt voor sociale media zijn van goede kwaliteit en zorgt voor extra informatie naar potentiële kopers. Sociale media gebruikt hij veel en goed om het huis extra uit te lichten buiten Funda om. Hij is goed bereikbaar en werkt gemakkelijk met een appje

Verkopers

Bovensingel 192 Kampen

Contact verliep goed. Telefonisch, e-mail, Whatsapp. Goed portaal, goede follow-up. Alles on-line te regelen.

Zwolle

Slaperdijkstraat 50 Zwolle

Prima begeleiding met de verkoop van het huis. Zouden een volgende keer zeker weer voor JIP kiezen. Snelle verkoop, goede prijs.

Verkopers

Boddeveld 4D Gieten

Mega blij met deze makelaar! We hebben hadden wat haast bij de verkoop van ons huis en hebben ons huis met deze makelaar binnen 2 weken verkocht! De communicatie verliep heel prettig & zowel de kopers als wij als verkopers zijn heel tevreden!

Verkopers

Coetsstraat 15 Zwolle

Maarten is een prettig persoon met zeer veel kennis van de Zwolse markt. De woning was heel snel verkocht! De communicatie verliep zeer makkelijk en het digitale proces van JIP zorgt voor veel gemak voor koper en verkoper.

Verkoopster

Da Costastraat 12 Zwolle

Het gehele proces is soepel verlopen. Goede begeleiding en status updates. Moderne marktbenadering met digitale onderbouwing. Realistische opstelling, geen wollige fantasieverhalen. Originele benadering voor de verkoopteksten. Daarbij een plezierige persoonlijkheid.

Verkopers

Enkstraat 47 Zwolle

Deze makelaar is erg fijn in het contact, is flexibel in afspraken en weet hoe je een mooi resultaat behaald! Erg tevreden!

Verkopers

Middelbuurtstraat 8 Kampen

Vanaf het begin af aan voelde het vertrouwd met Jip Makelaars. Veel kennis van zake en een persoonlijke begeleiding in het hele proces. Wij bevelen Jip Makelaars zeker aan bij anderen! Bedankt Bas voor de fijne samenwerking!

Verkopers

Sint Nicolaashof 15 Kampen

Wij zijn zeer tevreden met hoe alles is gegaan! De makelaar die ons heeft geholpen, was heel enthousiast en nam alle tijd voor ons! Een dikke pluim!!!

Verkopers

Van Swietenhof 33 Hoogeveen

Van het begin tot het eind heel goed geholpen. Alles goed uitgelegd, begeleiding was super en naar de verkoop ook nog goede begeleiding.

Verkoopster

Paterswoldseweg 311 Groningen

Tjedde en Lotte zijn echte toppers. Ze luisteren naar wat jij wilt en doen wat ze zeggen. Een top team! Ik kan niet anders zeggen. Zeker aan te bevelen.

Verkoopster

Damsterdiep 288

Erg prettig contact en op een ontspannen manier samen kunnen werken met de makelaar. Onze wensen werden serieus genomen en er werd voortdurend met ons overlegd.

Verkoper

De Aak 104 Hoogeveen

Wij hebben te maken gehad met twee zeer vriendelijke vlotte dames. Leuke begeleiding. En willen zeker een stapje extra zetten .zeker een aanbeveling voor mensen die hun woning willen gaan verkopen. Top gedaan!

Mw. Doornkaat

Wolfsklauw 135 Emmen

Alles is in volle tervredenheid verlopen..Top Kan ze zeer zeker aanraden!! Zeer leuk en vrolijk team????

Dhr. Jalving

Sint Gerardusstraat 71 Emmen

Tijdens het hele verkoopproces een uitstekende begeleiding gehad. Het contact verliep heel soepel, op een laagdrempelige manier en vragen werden heel snel beantwoord. Afspraken worden allemaal nagekomen. Kortom, een supergoeie, persoonlijke makelaar!

Verkoper

Nicolaas Beetsstraat 103 Groningen

Een makelaar zoals je deze van tevoren wenst. Erg tevreden over het gehele traject, van intake tot uiteindelijk verkoop.

Verkoper

Karper 20 Hoogeveen

Jip Makelaars heeft ons super bijgestaan. We hebben eerder met Bas samengewerkt, bij deze verkoop ook daarom weer bij hem uitgekomen. Wij zouden Jip Makelaars aanraden. Topper!

Mevr. Slagter

Anna Nabermanlaan 68 Kampen

We zijn erg blij dat we voor Jip (Maarten) gekozen hebben! We vonden het belangrijk om het verkoopproces eerlijk en transparant te laten verlopen en in de praktijk is dit ook gebeurd. Maarten is erg prettig in de omgang en zeer deskundig. Aanrader!

Verkopers

Schumannlaan 139 Zwolle

Het contact met de makelaar verliep goed. Via een whatsapp groep konden we op elk moment onze vragen stellen wat erg prettig was. Ook werden we op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom bezichtigingen etc.

Verkopers

Greinerstraat 20 Groningen

Bas Diender van JIP Makelaars Kampen is een makelaar met kennis van zaken. Zijn presentatie, mede door de mooie originele film komt heel natuurlijk over. We zijn blij met deze makelaar die je van A tot Z begeleid. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed te noemen en we bevelen hem dan ook zeker voor iedereen aan.

Dhr. Kalter

Sterrekroos 27 Kampen

Maarten is een prettig persoon met zeer veel kennis van de Zwolse markt. De woning was heel snel verkocht! De communicatie verliep zeer makkelijk en het digitale proces van JIP zorgt voor veel gemak voor koper en verkoper.

Verkoopster

Da Costastraat 12 Zwolle

Wat een prettig contact met de makelaar. En wat hebben ze een mooi en leuk filmpje laten maken voor de verkoop. Ook de vele afspraken met de kandidaat kopers verliep bijzonder prettig.De uiteindelijke verkoopprijs was boven verwachting.

Dhr. J. Kamphuis

Kuyerhuislaan 3a Zwolle

We zijn zeer prettig geholpen in de verkoop en aankoop van ons huidige en nieuwe woning. Zeer fijn in omgang en houdt je strak op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook wanneer je een vraag hebt kun je deze stellen en wordt het snel beantwoord.

Dhr. Dorst

Prof. K. Schilderhof 38 Kampen

Contact verliep ondanks de omstandigheden van de lockdown heel eenvoudig. Daarnaast heeft Maarten het hele proces digitaal gestroomlijnd om alles zo makkelijk mogelijk te maken. Voor zowel koper als verkoper. Hij heeft een goede kennis van de (lokale) markt en daarnaast is alles in overleg mogelijk! Alleen maar lof en zeker aan te raden!

Verkopers

David Spanjarstraat 17 Zwolle

Wij zijn vanaf het begin van onze contacten meer dan dik tevreden. Super leuke lieve makelaars, heel erg relaxed en contact liep ook altijd super. Ook het verkoop van het huis liep super. Reacties op de makelaar waren erg positief. Als iets niet lukte dan hielpen ze je. Nogmaals dik dik tevreden.

Verkopers

Kreuzestraat 26 Hollandscheveld

Vanaf de eerste kennismaking en taxatie van onze woning is de makelaar zeer betrokken geweest. We werden overal hij betrokken en op vragen werd eigenlijk altijd (zelfs in het weekend) gereageerd. Ook tijdens het proces van de biedingen werd er door de makelaar rustig gereageerd en werden we telkens gerust gesteld over het verdere verloop. Kortom een makelaar die wij zeker niet snel zullen vergeten. Een echte aanrader.

Dhr. Soer

Aletta Jacobshof 26 Hoogeveen

Super fijne makelaars, staan altijd klaar om een stap extra te zetten en denken met je mee! Zeer goede ervaring gehad!

Verkoopster

Korreweg 149 Groningen

Ik heb Bas ervaren als een prettige jonge makelaar, die weet wat hij verkoopt, en goede kennis heeft van de plaatselijke markt. Ook zijn verfrissende aanpak heeft indruk op ons gemaakt. Vooral de videofilm was van prima kwaliteit en was helemaal super..

Dhr. Ekkel

Beltweg 12 Kampen

Het gehele proces is soepel verlopen. Goede begeleiding en status updates. Moderne marktbenadering met digitale onderbouwing. Realistische opstelling, geen wollige fantasieverhalen. Originele benadering voor de verkoopteksten. Daarbij een plezierige persoonlijkheid.

Dhr. Schultinga

Enkstraat 47 Zwolle

Lotte heeft ons heel goed geadviseerd en heeft ons ontzorgd bij de verkoop van het huis en voorzien van deskundig advies. Het contact was heel plezierig, pragmatisch en kantoor Jip stond altijd snel klaar. De woning is heel snel verkocht en ook nog boven de vraagprijs. Wij hebben het bijzonder gewaardeerd dat zij enthousiast over de woning sprak. Dit lazen wij ook terug in de biedingen. Jip geeft op voorhand aan wat ze wel en niet doen aan werkzaamheden. Jip raden wij ten zeerste aan.

Verkoper

Gerard Doustraat 8 Hoogeveen

Bas is een prima en deskundige makelaar. Top. Goede communicatie, goede service en goede begeleiding.

Dhr. Versteeg

Groenestraat 260 Kampen

Zeer vriendelijke makelaar met grote kennis van de markt! Dienstverlening is top; we werden uitgebreid en snel op de hoogte gehouden van het hele proces. De makelaar heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze vertaald naar een goed verkoop proces. We zouden JIP makelaars bij iedereen aanraden, hebben we ook al gedaan ;).

Verkopers

Pasteurlaan 24 Groningen

×