JIP makelaars in Hoogeveen

Contactgegevens 0528 44 70 19 hoogeveen@jipmakelaars.nl
De Weide 2 7908 AB, Hoogeveen
Openingstijden
ma 8:30 - 17:30
di 8:30 - 17:30
wo 8:30 - 17:30
do 8:30 - 17:30
vr 8:30 - 17:30
za & zo gesloten

Welkom bij JIP makelaars Hoogeveen

Ons kantoor in Hoogeveen is één van onze makelaarskantoren waar je altijd binnen kunt lopen voor meer informatie. Het kantoor is gevestigd aan de Weide 2, bij veel bewoners van Hoogeveen beter bekend als de oude bibliotheek. Onze makelaars in Hoogeveen (Alexander, Sandra en Mike), bedienen ook de omliggende regio’s zoals Emmen, Coevorden, Meppel en Beilen. Met onze jarenlange ervaring in en rondom Hoogeveen is ons team goed op de hoogte van de lokale markt.

Ben je op zoek naar een makelaar in Hoogeveen die je woning voor een goede prijs verkoopt of aankoopt en die met je meedenkt? Dan is JIP makelaars dé NVM makelaar in Hoogeveen. Met onze persoonlijke benadering, onze unieke werkwijze bieden wij een passende service voor iedereen!

Wil je samen met ons team je huis in Hoogeveen of omgeving te verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of loop eens binnen bij ons kantoor. Alexander, Sandra en Mike staan voor je klaar!

Dienst icons Droomhuis AANKOPEN

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van jouw droomhuis? Wij helpen je graag!

Meer informatie
Dienst icons Jouw huis VERKOPEN

Je huis verkopen met de kracht van een JIP makelaar. Met JIP is het leuker!

Meer informatie
Dienst icons De waarde TAXEREN

Wil jij een eerlijke en betrouwbare taxatie van jouw huis? Dan ben je bij JIP aan het juiste adres.

Meer informatie
Vragen over onze diensten?
Bel ons of stuur een e-mail.
Makelaars van JIP

JIP makelaars in Hoogeveen helpt je graag!

Bij JIP makelaars in Hoogeveen kun je terecht voor het aankopen, verkopen, taxeren en verhuren van jouw huis. Ben jij op zoek naar een makelaar die met je meedenkt en jouw huis op leuke en unieke wijze verkoopt? Dan zijn wij hét makelaarskantoor in Hoogeveen dat jij zoekt! Wij adviseren én ondersteunen jouw bij de verkoop of aankoop van je huis.

Door onze lokale marktkennis weten wij hoe we jouw huis in de markt moeten zetten en wat een reële waarde is voor het huis dat je wil kopen of verkopen. Wij zetten een extra stap om jouw huis met kop en schouders boven de andere te koop staande huizen uit te laten steken.

Verkopen met JIP makelaars in Hoogeveen

Door onze kennis over de lokale woningmarkt kunnen wij jou voorzien van een realistisch beeld van de waarde van jouw huis en weten wij precies hoe wij jouw huis het beste kunnen promoten om het snel en tegen een goede prijs te verkopen. Met onze unieke presentatie en persoonlijke verkoopteam zorgen wij ervoor dat jouw verkoop een succes wordt! Alles over onze manier van verkopen lees je hier!

Aankopen met JIP makelaars in Hoogeveen

Het kopen van een huis is een grote stap waar een heleboel vragen bij komen kijken. Wij helpen je graag bij het kopen van een huis. Wij maken een betrouwbare analyse van de woning, raadplegen onze database en adviseren jouw over de waarde van het huis. Wil je meer weten over onze aankoopdiensten? Wij vertellen je er hier graag meer over!

Taxeren door JIP makelaars in Hoogeveen

Een taxatie van een woning kan in verschillende situaties nodig zijn. Of je nou gaat verbouwen, verkopen of een nieuwe huis gaat kopen, wij helpen je graag. Schakel je onze hulp in? Dan kun je ervan uitgaan dat je een goed en door het NWWI gevalideerd rapport van ons ontvangt. Wil je meer weten of en taxatie aanvragen? Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op.

Wil jij meer weten over ons kantoor of wil je eens kennismaken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Alexander Muizer

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Samen met Pascal en Diederik is hij de baas in huis. Onze makelaar met de meeste ervaring en en voorbeeld voor de rest. In zijn vrijetijd slaat hij graag een balletje op padelbaan.

Diederik van Petegem

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Mede-eigenaar van JIP makelaars en als bedrijfsmakelaar in hart en nieren verantwoordelijk voor JIP in business. Communicatief vaardig en gek op het digitaliseren van processen.

Bas Kreulen

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Man met verstand van zaken, komt zijn afspraken na en weet waar hij het over heeft. Bij Bas ben je in goede handen.

Mike Doldersum

Kandidaat Makelaar (KRMT)

Deze gezellige makelaar is altijd in voor een praatje of het nou over huizen, fitness of speciaal bier gaat, deze jongen weet van alles wat af. In zijn vrije tijd maakt hij samen met zijn vriendin graag verre reizen naar onbekende oorden of is hij samen met vrienden te vinden op een terras.

Bryan Nijstad

Kandidaat Makelaar (KRMT)

De bedrijfsmakelaar met een frisse kijk op zaken, nooit te beroerd voor een stapje extra. Gaat voor het maximale resultaat, zonder de relatie uit het oog te verliezen.

Tom van der Gronden

Kandidaat Makelaar (KRMT)

De spin in het web. Weet heel veel en staat altijd voor zijn collega’s klaar. Blust de brandjes en is naast zijn werk ook nog vrijwilliger bij de brandweer.

Sandra Muizer

Vastgoedexpert (ARMT)

Onze vrolijke noot, kan écht alles! Is altijd in voor een praatje en geeft je graag een dagje vrij. Zelf gaat ze er in haar vrije tijd graag op uit om te genieten van een heerlijk drankje in de mediterraanse zon!

Anniek Lanfermeijer

Communicatie en marketing

Neemt je het werk graag uit handen, en doet op de gekste momenten haar inspiratie op. Het organiseren van een campagne of een teamfeestje kun je aan haar over laten.

Marissa Kamphuis

Communicatie en Marketing

Is erg goed in communiceren, heeft de origineelste ideeën en kent het bedrijf van binnen en van buiten. Geen hindernis is voor haar te hoog op het werk, maar ook op haar paard springt ze er met gemak overheen!

Anna Stam

Grafisch vormgever

Ontwerpt alles wat je bedenkt, van huisstijl tot website: niets is haar te gek! Haar lievelingskleur is geel. Echt een perfecte match als je het ons vraagt!

Kelly Hulshof

Commercieel medewerker

Dit is Kelly ons gezellige en enthousiaste aanspreekpunt. Met Kelly is het altijd gezellig! Zij helpt je graag jouw weg te vinden in de wereld van de makelaardij.

Reviews

Bekijk hier onze reviews!

JIP makelaars is energiek, vlot in contact en zeer plezierig om mee samen te werken. JIP makelaars heeft mij uitstekend ondersteund bij de verkoop van het huis en dacht pro-actief mee hoe een en ander zo soepel mogelijk voor mij te laten verlopen. En, niet in de laatste plaats, het huis is op een prima wijze in een korte tijd verkocht.

Verkoper

Reuvenkamp 3 Hoogeveen

Lotte, Diego en Anniek zijn toppers (geweest) voor de verkoop van ons huis in Hoogeveen. Met een perfecte kennis van de markt, maar vooral heel fijn en persoonlijk contact. Korte lijn, goed overleg. Het is echt een aanrader om met deze makelaar in zee te gaan. Daar hebben we geen spijt van in de huidige markt qua verkoop en aankoop. Wij hebben het contact met JIP makelaars als zeer prettig ervaren en zouden JIP dan ook aan iedereen aan willen bevelen.

Verkoper

Karper 10 Hoogeveen

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder


Met het einde van het jaar in zicht worden ook…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Zo maak jij je huis klaar voor het najaar


De bladeren zijn aan het vallen, de temperatuur daalt, de…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Prijsstijgingen woningmarkt zetten ook in het vierde kwartaal door


Donderdag 5 oktober maakte branchevereniging NVM de woningmarkt cijfers voor…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Zijn jouw woonverzekeringen nog up-to-date?


Onder de noemer ‘woonverzekeringen’ vallen de opstalverzekering, de inboedelverzekering en…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Prinsjesdag 2023: Wat betekent het voor jou?


De derde dinsdag van september is traditiegetrouw de dag waarop…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Zaterdag 30 september is het NVM Open Huizen Dag: Zet jouw huis in de proefverkoop!


Zaterdag 30 september is het weer zover, de NVM Open…

Lees verder..
Door Anniek

Wat te doen wanneer de rentevaste periode van je hypotheek afloopt?


Het moment dat de rentevaste periode van je hypotheek afloopt,…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Even voorstellen: Mike Doldersum


JIP makelaars groeit! Kortgeleden hebben wij ons team uitgebreid met…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Ontwikkelingen woningmarkt eerste kwartaal 2023: er ontstaat een nieuw evenwicht


Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn, de woningmarkt heeft…

Lees verder..
×