JIP!

Zaterdag 30 september is het NVM Open Huizen Dag: Zet jouw huis in de proefverkoop!

Door JIP makelaars

Zaterdag 30 september is het weer zover, de NVM Open Huizen Dag vindt plaats. Deze keer kun je weer geheel vrijblijvend en laagdrempelig meerdere huizen op één dag bezichtigen. 

Twijfel jij al langere tijd over het verkopen van jouw huis of ben je nieuwsgierig hoe jouw huis het op dit moment doet in de markt? Zet dan tijdens de NVM Open Huizen Dag jouw huis kosteloos te koop bij JIP makelaars Hoogeveen of Groningen.  

Wij zorgen voor aanmelding op Funda met foto’s en een unieke verkooptekst. Bovendien nemen we je woning mee in onze sociale media campagne voor de NVM Open Huizen Dag. Wordt jouw huis naar aanleiding van de NVM Open Huizen Dag verkocht? Dan betaal je slechts € 1.750,- courtage! 

De NVM Open Huizen Dag

De NVM Open Huizen Dag is een dag waarbij verkopers, die hun huis te koop hebben staan bij een NVM-makelaar, hun huizen openstellen. Dit geeft geïnteresseerden vrijblijvend de mogelijkheid om de woning te bezichtigen en informatie te verzamelen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Hoe werkt de NVM Open Huizen Dag in combinatie met onze unieke JIP actie?

  1. Meld je huis uiterlijk vrijdag 22 september bij ons aan voor de verkoop*. Wij registreren het huis voor deelname aan de NVM Open Huizen Dag van 1 april. Eén van onze makelaars komt bij je thuis voor opname van jouw huis. Tijdens deze afspraak zal onze makelaar foto’s maken en inmeten voor de Funda aanmelding.
  2. Wij zorgen voor een Funda basisplaatsing en je ontvangt van ons promotiemateriaal dat je voor je raam kunt hangen. Zo kan iedereen zien dat jij deelneemt aan de NVM Open Huizen Dag.
  3. Geïnteresseerden kunnen op Funda zien dat jouw huis deelneemt aan de NVM Open Huizen Dag, zodat ze jouw huis meenemen in hun route.
  4. Op zaterdag 30 september tussen 11.00 en 15.00 uur zorg je dat jij aanwezig bent om jouw huis te laten zien aan kijkers.
  5. Kijkers kunnen jouw huis bezoeken en op hun eigen tempo rondkijken en eventuele vragen stellen aan jou als eigenaar.
  6. Na de bezichtiging kunnen kijkers beslissen of ze geïnteresseerd zijn in het kopen van jouw huis. Onze JIP makelaar gaat in onderhandeling met de potentiële koper om er voor jou het optimale resultaat uit te halen. Bij overeenstemming regelen wij uiteraard de gehele afwikkeling van het proces. Komt de verkoop van jouw huis tot stand naar aanleiding van de Open Huizen Dag? Dan betaal jij slechts € 1.750,- courtage!
  7. Als jouw huis niet verkocht wordt vanuit de NVM Open Huizen Dag, dan heb je de mogelijkheid om de verkoop kosteloos** in te trekken. De gemaakte kosten zijn dan voor onze rekening. Natuurlijk kunnen we ook doorgaan met de verkoop, dan geldt ons reguliere courtagetarief.

Wil jij meer weten over deze unieke actie? Neem dan contact met ons op, onze makelaars vertellen je er graag alles over! 

*Deze actie is alleen geldig in de regio’s Hoogeveen en Groningen. 

**Je hebt ook de mogelijkheid om voor ons uitgebreide presentatiepakket te kiezen, zodat jouw huis beter opvalt. Dan komt onze mediagraaf bij je thuis voor het maken van professionele foto’s, plattegronden, video en inmeten. Vraag onze makelaars naar de voorwaarden bij dit pakket.

Artikel delen

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Een woning met een minder goed energielabel verduurzamen? Houd hier rekening mee!


Het kopen van een oudere woning heeft vaak als nadeel…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Het kopen van een woning financieel voorbereiden


Het kopen van een woning gaat is makkelijker wanneer je…

Lees verder..
×