Je eigen makelaarskantoor met

JIP makelaars

Word JIP makelaar!

Droom jij al een tijdje van je eigen makelaarskantoor, maar heb je behoefte aan een sterke backoffice en collega’s waar je mee kunt sparren? Bij JIP makelaars ben je aan het juiste adres.

Ben jij K-RMT, RM of RT en sta jij te popelen om de volgende stap in carrière te zetten? Nu heb je de mogelijkheid om je eigen bedrijf te starten met de franchiseformule van JIP makelaars. Bij JIP makelaars bepaal jij je eigen werktijden, met de geruststelling dat de telefoon wordt beantwoord en afspraken worden ingepland, zelfs als je niet op kantoor bent. Je makelaarskantoor blijft actief! Wil jij je richten op het verkopen, aankopen, taxeren van huizen of op alle drie? Wil jij je specialiseren in woningen, bedrijfsonroerend goed, of beide? Bij JIP makelaars is dat mogelijk. 

Bij JIP makelaars profiteer je van een deskundige backoffice in combinatie met een krachtig merk wat vertegenwoordigd is in Groningen, Hoogeveen, Zwolle en Kampen. Door gebruik te maken van een volledig NVM lidmaatschap kan je je bij ons aansluiten, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot NVM-agentschap, wat financiële voordelen met zich meebrengt.

Met JIP makelaars kun je in heel Nederland direct tegen lage kosten op professioneel niveau beginnen aan je eigen makelaarskantoor. Bel of mail ons vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden die we jou kunnen bieden! 

Wil jij weten waarom jij JIP franchisenemer moet worden? Bas en Maarten vertellen het je graag:

"Jong, Innovatief en Persoonlijk kernwoorden die zeker van toepassing zijn op JIP makelaars. De franchiseformule van JIP is ideaal voor een makelaar die zelf een kantoor wil opstarten, maar gebruik wil maken van de kennis en naam van een groot kantoor. Er is altijd een binnendienst collega beschikbaar die je helpt bij je werkzaamheden en het team van JIP zorgt voor een vangnet. "

Maarten Wender

JIP makelaar in Zwolle

“JIP heeft een lekker frisse en moderne uitstraling! In mijn ogen kun je je daarmee perfect onderscheiden van de traditionele makelaarskantoren. Ik ben er van overtuigd dat een franchise in de huidige markt perfect werkt. Je kan als kantoor vrij klein blijven terwijl je een grote markt kan bedienen. Daarnaast is het een fijn gegeven dat je niet alleen staat, je hebt altijd je collega JIP makelaars waar je op terug kan vallen!"

Bas Diender

JIP makelaar in Kampen

  Word JIP makelaar!

  Vul het onderstaande formulier voor contact met ons!

  Blog & Vlog

  Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
  Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

  JIP! Door JIP makelaars

  Waarom het kan lonen je hypotheek over te sluiten


  Wanneer je een hypotheek hebt, is het begrijpelijk dat je…

  Lees verder..
  JIP! Door JIP makelaars

  Wat mag een aankoopmakelaar wel en niet vertellen over het onderhandelingsproces


  Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning, is…

  Lees verder..
  ×