Deze website maakt gebruik van cookies. sluiten of meer informatie

Je eigen makelaarskantoor met

JIP makelaars

Word JIP makelaar!

Droom jij al een tijdje van je eigen makelaarskantoor, maar heb je behoefte aan een sterke basis? Dan ben je bij JIP makelaars aan het goede adres!

Wij bieden jouw als franchisenemer de volledige vrijheid om jouw eigen kantoor op te bouwen, maar staan je op de achtergrond bij met alle expertise en kennis die jij nodig hebt om van jouw kantoor een succes te maken.

Ben jij KRMT en sta jij te springen om de volgende stap in carrière? Neem dan contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wil jij weten waarom jij JIP franchisenemer moet worden? Bas en Maarten vertellen het je graag:

"Jong, Innovatief en Persoonlijk kernwoorden die zeker van toepassing zijn op JIP makelaars. De franchiseformule van JIP is ideaal voor een makelaar die zelf een kantoor wil opstarten, maar gebruik wil maken van de kennis en naam van een groot kantoor. Er is altijd een binnendienst collega beschikbaar die je helpt bij je werkzaamheden en het team van JIP zorgt voor een vangnet. "

Maarten Wender

JIP makelaar in Zwolle

“JIP heeft lekker frisse en moderne uitstraling! In mijn ogen kan je daarmee perfect onderscheiden van de traditionele makelaarskantoren. Ik ben er van overtuigd dat een franchise in de huidige markt perfect werkt. Je kan als kantoor vrij klein blijven terwijl je, een grote markt kan bedienen. Daarnaast is het een fijn gegeven dat je niet alleen staat, je hebt altijd je collega JIP makelaars waar je op terug kan vallen!"

Bas Diender

JIP makelaar in Kampen

  Word JIP makelaar!

  Vul het onderstaande formulier voor contact met ons!

  Blog & Vlog

  Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
  Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

  JIP! Door JIP makelaars

  Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt?


  Het kan je niet ontgaan zijn in de afgelopen jaren,…

  Lees verder..
  JIP! Door JIP makelaars

  Een woningtaxatie: wat is dat nou eigenlijk?


  Je huis laten taxeren. Er zijn verschillende momenten waarop je…

  Lees verder..
  ×