JIP makelaars in Kampen

Contactgegevens 038 - 332 33 42 kampen@jipmakelaars.nl
Oudestraat 219 8261CM, Kampen
Openingstijden
ma 8:30 - 17:30
di 8:30 - 17:30
wo 8:30 - 17:30
do 8:30 - 17:30
vr 8:30 - 17:30
za & zo gesloten

Welkom bij JIP makelaars Kampen!

Welkom bij ons NVM makelaarskantoor in Kampen! Wij zijn gevestigd aan de Oudestraat 219. In het door onszelf gerenoveerde kantoor staan wij (Bas & Rutger) klaar om je te helpen bij het verkopen, kopen of taxeren van jouw huis. Als onderdeel van het hechte JIP team hebben wij ruime ervaring in de lokale makelaardij en kennen wij de stad Kampen en omgeving als geen ander. Wij begrijpen wat jij nodig hebt bij het (ver)kopen van jouw huis. Wij zijn dé NVM makelaar in Kampen!

Als geboren en getogen Kampenaren zijn wij echte experts op het gebied van de lokale vastgoedmarkt. Misschien heb je ons zelfs al eens zien fietsen door het mooie centrum van Kampen. Wil je meer over ons weten? We fietsen graag eens bij jou langs om kennis te maken.

Bij JIP makelaars in Kampen kun je rekenen op persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij het gehele (ver)koopproces. Of je nu een huis wilt kopen of verkopen, wij zorgen voor een professionele begeleiding en een snelle afhandeling. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw dromen.

Dienst icons Droomhuis AANKOPEN

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van jouw droomhuis? Wij helpen je graag!

Meer informatie
Dienst icons Jouw huis VERKOPEN

Je huis verkopen met de kracht van een JIP makelaar. Met JIP is het leuker!

Meer informatie
Dienst icons De waarde TAXEREN

Wil jij een eerlijke en betrouwbare taxatie van jouw huis? Dan ben je bij JIP aan het juiste adres.

Meer informatie
Vragen over onze diensten?
Bel ons of stuur een e-mail.
Makelaars van JIP

Bij JIP makelaars in Kampen kun je terecht voor het aankopen, verkopen en taxeren van jouw huis. Ben jij op zoek naar een makelaar die met je meedenkt en jouw huis op leuke en unieke wijze verkoopt? Dan zijn wij hét makelaarskantoor in Kampen dat jij zoekt! Wij adviseren én ondersteunen jouw bij de verkoop of aankoop van je huis.

Door onze lokale marktkennis weten wij hoe we jouw huis in de markt moeten zetten en wat een reële waarde is voor het huis dat je wil kopen of verkopen. Door onze unieke promotie steekt jouw huis met kop en schouders boven de andere te koop staande huizen uit.

Verkopen met JIP makelaars in Kampen

Bij JIP makelaars Kampen weten wij wat jouw huis nodig heeft om snel verkocht te worden. Wij onderscheiden ons door unieke en persoonlijke verkoopstrategie. Deze passen wij geheel aan op jouw wensen en de woning die jij wil verkopen. Alles over onze manier van verkopen lees je hier!

Aankopen met JIP makelaars in Kampen

Het kopen van een huis is een grote stap waar een heleboel vragen bij komen kijken. Wij helpen je graag bij het kopen van een huis. Wij maken een betrouwbare analyse van de woning, raadplegen onze database en adviseren jouw over de waarde van het huis. Wil je meer weten over onze aankoopdiensten? Wij vertellen je er hier graag meer over!

Taxeren door JIP makelaars in Kampen

Een taxatie van een woning kan in verschillende situaties nodig zijn. Of je nou gaat verbouwen, verkopen of een nieuwe huis gaat kopen, wij helpen je graag. Schakel je onze hulp in? Dan kun je ervan uitgaan dat je een goed en door het NWWI gevalideerd rapport van ons ontvangt. Wil je meer weten of en taxatie aanvragen? Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op.

Bas Diender

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

De creatiefste makelaar van het hele stel. Heeft altijd leuke ideeën die hij toepast bij zijn verkopen. Zeilt in zijn vrije tijd graag een rondje over het Ketelmeer.

Rutger Booij

Vastgoedexpert (ARMT)

Samen met Bas is hij het gezicht van JIP makelaars Kampen. Je hebt hem vast weleens zien fietsen op zijn lichtblauwe VanMoof, maar wanneer het weer optimaal is zoeft hij met zijn snowboard door de verse sneeuw in de Alpen.

Anniek Lanfermeijer

Communicatie en marketing

Neemt je het werk graag uit handen, en doet op de gekste momenten haar inspiratie op. Het organiseren van een campagne of een teamfeestje kun je aan haar over laten.

Reviews

Bekijk hier onze reviews!

Bas heeft mij in het volledige proces ontzettend goed geholpen en bijgestaan. De manier van werken van Jip Makelaars bij het presenteren van een huis is al zeer vriendelijk en open, waarbij Bas en zijn team ervoor zorgen dat het huis op zijn best naar voren komt. De overleggen van te voren zijn duidelijk en open, de afspraken helder en direct en in het gehele proces was er altijd sprake van fijn en vriendelijk contact. Er is ontzettend veel werk uit handen genomen, er werd continue goed meegedacht en het enthousiasme was zeer aanstekelijk. Ik kan Jip makelaars met klem aanraden!

Verkoper

Buiten Hofstraat 51 Kampen

Bas is een hele fijne, toegankelijke makelaar die begrijpt dat je eigen huis verkopen geen 'dagelijkse kost' is. Hij luistert naar je wensen als verkoper, maar geeft ook een duidelijk advies. In de communicatie is hij snel en zorgvuldig. We werden heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de verkoop, Bas heeft ons daarin echt positief verrast! Een echte aanrader dus!

Verkoper

Hanzelaan 26 Kampen

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder


Met het einde van het jaar in zicht worden ook…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Zo maak jij je huis klaar voor het najaar


De bladeren zijn aan het vallen, de temperatuur daalt, de…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Prijsstijgingen woningmarkt zetten ook in het vierde kwartaal door


Donderdag 5 oktober maakte branchevereniging NVM de woningmarkt cijfers voor…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Zijn jouw woonverzekeringen nog up-to-date?


Onder de noemer ‘woonverzekeringen’ vallen de opstalverzekering, de inboedelverzekering en…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Prinsjesdag 2023: Wat betekent het voor jou?


De derde dinsdag van september is traditiegetrouw de dag waarop…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Ontwikkelingen woningmarkt eerste kwartaal 2023: er ontstaat een nieuw evenwicht


Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn, de woningmarkt heeft…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Deze vragen stel je als je een woning gaat bezichtigen


Het bezichtigen van een huis is altijd spannend, maar vooral…

Lees verder..
×