Je huis verkopen in Kampen doe je met

JIP makelaars

JIP

JIP makelaars dé verkoopmakelaar voor jouw huis in Kampen

Kampen is een prachtige stad om in te mogen wonen en werken. Dat ervaren onze eigen makelaars Bas en Rutger ook dagelijks. Toch kan het zo zijn dat jij met de gedachte speelt om jouw huis in Kampen te gaan verkopen en op zoek bent naar een goede verkoopmakelaar. Dan ben jij bij Bas en Rutger, onze verkoopmakelaars in Kampen, aan het goede adres. Beide hebben een passie voor de makelaardij en kennis over de woningmarkt in Kampen en gaan met heel veel enthousiasme voor je aan de slag.

Bij JIP makelaars begrijpen we als geen ander dat je huis verkopen een spannende stap is waar veel vragen bij komen kijken. Wij geven je graag antwoord op al deze vragen, geen vraag is ons te gek. Wij helpen je graag bij de verkoop van jouw huis in Kampen. Wij zetten nét dat stapje extra om jouw huis verkocht te krijgen. Wij begrijpen als geen ander waar jij als verkoper behoefte aan hebt bij de verkoop van jouw woning.

Ben je op zoek naar een NVM makelaar in Kampen die met je meedenkt en je helpt bij het succesvol verkopen van jouw huis? Dan is JIP makelaars Kampen de makelaar voor jouw! Wij passen onze verkoopstrategie aan op jouw persoonlijke wensen en kijken welke het strategie het meest succesvol is voor woningmarkt in Kampen.
Wil jij met ons je huis verkopen? Ons team in Kampen staat altijd voor je klaar! Wil je ons beter leren kennen? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JIP

JIP
PAKKET

Relax! Bij dit pakket word jij volledig ontzorgd en regelen wij alles voor je!

Vraag naar ons tarief

Aanvragen
JIP
Waardebepaling
Juridische check
Stylingadvies
Foto's, video & 360
Extra promotie
Plattegronden
Meetrapport
Social mediacampagne
Funda publicatie
Extra Funda promotie
Verkooptekst
Bezichtigingen
Onderhandelingen
Koopovereenkomst
Eindinspectie
Overdracht notaris
Nazorg bij verkoop
Aankoophulp
Korting

JIP makelaars Kampen maakt het verschil

Onze JIP verkoopmakelaars in Kampen weten wat belangrijk is bij de verkoop van jouw huis in Kampen. Maar waarom kies je voor ons? Wij zorgen ervoor dat jouw huis op innovatieve wijze met kop en schouder uitsteekt boven alle andere verkoophuizen. Met onze frisse blik, jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een unieke verkoopstrategie van jouw woning. Met deze unieke verkoopstrategie maken wij hét verschil bij het verkopen van jouw huis in Kampen.

Unieke presentatie op Funda en sociale media

Wij zorgen voor een prominente plaatsing van jouw huis op internet. We melden jouw woning aan op Funda met foto’s, een unieke woonvideo, 360º tour, plattegronden en een speciaal voor jouw huis geschreven verkooptekst. Daarnaast zorgen wij voor een unieke presentatie op social media.

Een persoonlijk en vertrouwd verkoopteam

Bij JIP makelaars in Kampen werken we met en vast en klein team. Dit team bestaat uit makelaars Bas en Rutger en onze binnendienstmedewerkers. Gedurende het hele proces heb jij te maken met dezelfde personen.

Geheel ontzorgd jouw huis verkopen

Bij JIP makelaars ontzorgen wij jouw bij het verkopen van je huis in Kampen. Wij regelen alles voor je. Zo hoef jij je niet druk te maken over de spannende dingen zoals de perfecte aanmelding op Funda, het doen van bezichtigingen, het onderhandelen over de vraagprijs of de overdracht bij de notaris.

Van huis te koop naar huis verkocht met JIP makelaars

De verkoopmakelaars van JIP makelaars in Kampen kunnen hét verschil maken bij de verkoop van jouw woning. Besluit jij om samen met JIP makelaars jouw huis in Kampen te verkopen? Dan doorlopen wij samen een door ons opgezet stappenplan. Ben jij benieuwd naar onze innovatieve, persoonlijke aanpak om jouw huis te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling van jouw woning.

Reviews

Bekijk hier onze reviews!

Tjedde van JIP Makelaars heeft ons ontzettend goed geholpen bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis, als de verkoop van ons huidige huis. Door zijn goede marktkennis en transparante manier van werken, hebben we het perfecte (hoogste maar ook realistische) bod kunnen doen en een mooi bedrag gekregen voor onze eigen woning. Het makelaarskantoor is goed bereikbaar en de communicatie verliep erg vriendelijk en snel. Kortom; tevreden op alle vlakken!

Verkopers

Ten Oeverlaan 35 Groningen

Prettig en direct contact met makelaar en JIP-team. Snelle en flexibele communicatie. Goede representatie van onze woning. Enthousiasmerende JIP-video! Kortom: een uitstekende verkoopbegeleiding met tijd en aandacht voor de klant.

Verkopers

Kosterijland 57 Groningen

Veelgestelde vragen

Wat levert het verkopen van een huis in Kampen op?

Een huis in Kampen levert gemiddeld €322.750,- op. Wat een woning exact opbrengt hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

Hoe snel is een huis in Kampen verkocht?

Het verkopen van een huis in Kampen duurt gemiddeld 22 dagen. Bij JIP makelaars Kampen verkopen we onze huizen gemiddeld binnen 15 dagen.

Hoe snel kan ik mijn huis in Kampen op Funda zetten?

Wij proberen altijd rekening te houden met jouw wensen. Vanaf het moment dat wij bij jou zijn geweest voor de kennismaking doen wij er ongeveer 2 weken om jou huis op Funda te zetten.

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Waarom het kan lonen je hypotheek over te sluiten


Wanneer je een hypotheek hebt, is het begrijpelijk dat je…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Wat mag een aankoopmakelaar wel en niet vertellen over het onderhandelingsproces


Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning, is…

Lees verder..
×