JIP!

Even voorstellen: Mike Doldersum

Door JIP makelaars

JIP makelaars groeit! Kortgeleden hebben wij ons team uitgebreid met Mike Doldersum. Hij gaat voor jullie aan de slag als makelaar (KRMT) bij JIP makelaars in Hoogeveen. Mike stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Mike, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriendin Elisa en hondje Harvey in Hoogeveen. In mijn vrije tijd fitness ik graag in de sportschool en volg ik een spannende formule 1 race. Ik ben een echt gezelligheidsmens en houd ervan om gezellige dingen te ondernemen met mijn vrienden en familie. Je kunt mij dan ook vaak vinden op een terrasje of in een goed restaurant. Bij lekkere maaltijden hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Het testen van speciaal biertjes is een grote hobby van mij. Voor een beetje avontuur deins ik ook niet terug, samen met mijn vriendin maak ik graag reizen naar verre oorden, waarbij we nieuwe culturen ontdekken.

Voordat ik bij JIP makelaars terecht ben gekomen, heb ik bij een andere makelaardij in Hoogeveen gewerkt. Hier ontdekte ik dat dit vak mij op het lijf geschreven is. Ik kijk er erg naar uit om bij JIP makelaars aan de slag te gaan. Het concept, de vrijheid en de werkzaamheden hier spreken mij heel erg aan. Onze klanten van het begin af aan begeleiden bij hun aan- of verkoopproces vind ik een geweldig! Ik kijk dan ook heel erg uit naar de leuke en afwisselende uitdagingen!

Mike met zijn JIP auto

Ik hoop de komende jaren bij te mogen dragen aan de successen van JIP makelaars en ik zou het erg leuk vinden als ik ook jou binnenkort kan helpen in jouw zoektocht naar een nieuw huis!

Tot snel!

Artikel delen

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Een woning met een minder goed energielabel verduurzamen? Houd hier rekening mee!


Het kopen van een oudere woning heeft vaak als nadeel…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Het kopen van een woning financieel voorbereiden


Het kopen van een woning gaat is makkelijker wanneer je…

Lees verder..
×