Deze website maakt gebruik van cookies.
sluiten of meer informatie

JIP in Nederland (Hoofdkantoor)

Dienst icons Droomhuis

Aankopen

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van jouw droomhuis? Wij helpen je graag!

Meer informatie
Dienst icons Jouw huis

Verkopen

Je huis verkopen met de kracht van een JIP makelaar. Met JIP is het leuker!

Meer informatie
Dienst icons De waarde

Taxeren

Wil jij een eerlijke en betrouwbare taxatie van jouw huis? Dan ben je bij JIP aan het juiste adres.

Meer informatie
Vragen over onze diensten?
Bel ons of stuur een e-mail.

JIP in Nederland

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen. Vanuit hier worden niet alleen de verkopen in en rondom Hoogeveen opgepakt, ook regelen we vanuit hier alle verkopen in de rest van Nederland. Ons kantoor is gelegen aan De Weide 2 in Hoogeveen.

In heel Nederland bieden wij het JIP&JIJ pakket aan. Hier doe je zelf de bezichtigen en doen wij de rest! Je huis verkopen met JIP makelaars kan dus heel gemakkelijk. Wil je meer informatie over JIP en onze diensten? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Makelaars van JIP

Pascal Kamphuis

Register Makelaar (RM) Register Taxateur (RT)

Samen met Alexander is hij de baas in huis. Hij heeft op elke vraag een antwoord, houdt van wintersport en fietsen. En ook voor een cursus “ Hoe gebruik ik een post-it” kun je bij hem terecht!

Alexander Muizer

Register Makelaar (RM) Register Taxateur (RT)

Samen met Pascal is hij de baas in huis. Onze makelaar met de meeste ervaring en voorbeeld voor de rest. Met zijn bokshandschoenen aan doet hij graag een gooi naar de titel “de sterkste man van kantoor”.

Diederik van Petegem

Register Makelaar (RM) Register Taxateur (RT)

Mede-oprichter van JIP in businessen bedrijfsmakelaar in hart en nieren. Communicatief vaardig en gek op het digitaliseren van processen.

Bas Kreulen

Register Makelaar (RM) Register Taxateur (RT)

Man met verstand van zaken, komt zijn afspraken na en weet waar hij het over heeft. Bij Bas ben je in goede handen.

Tjedde Kleine

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Kan alles verkopen, maar voornamelijk huizen. Gaat voor het hoogste resultaat en schiet tussendoor graag een plaatje van zijn omgeving.

Jeoffrey van Bruggen

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

In zijn vrije tijd is Jeoffrey te vinden op de tennisbaan, loopt hij graag een rondje hard of volgt hij de formule 1 op de voet. Wanneer het aankomt op het verkopen en aankopen van huizen, streeft deze sportieveling net als Max Verstappen naar het hoogst haalbare resultaat.

Sandra Muizer

Officemanager / Assistent Register Makelaar Taxateur

Onze vrolijke noot, kan écht alles! Is altijd in voor een praatje en geeft je graag een dagje vrij. Zelf gaat ze er in haar vrije tijd graag op uit om te genieten van een heerlijk drankje in de mediterraanse zon!

Tom van der Gronden

Assistent Register Makelaar Taxateur

De spin in het web. Weet heel veel en staat altijd voor zijn collega’s klaar. Blust de brandjes en is naast zijn werk ook nog vrijwilliger bij de brandweer.

Anniek Lanfermeijer

Communicatie en marketing

Neemt je het werk graag uit handen, en doet op de gekste momenten haar inspiratie op. Het organiseren van een campagne of een teamfeestje kun je aan haar over laten.

Marissa Kamphuis

Communicatie en Marketing

Is erg goed in communiceren, heeft de origineelste ideeën en kent het bedrijf van binnen en van buiten. Geen hindernis is voor haar te hoog op het werk, maar ook op haar paard springt ze er met gemak overheen!

Anna Stam

Grafisch vormgever

Ontwerpt alles wat je bedenkt, van huisstijl tot website: niets is haar te gek! Haar lievelingskleur is geel. Echt een perfecte match als je het ons vraagt!

Roswitha Groen

Commercieel medewerker

Ons allereerste aanspreekpunt. Roswitha zit altijd klaar voor een babbeltje, gezelligheid is haar niet vreemd. In haar vrije tijd is ze graag bezig met mode & make-up of zoekt ze de gezelligheid van een terrasje op.

Jeroen Bos

Programmeur

Al vanaf het begin betrokken, kent ons systeem als geen ander. Jeroen staat op ieder moment voor je klaar. Deze bolleboos daagt je graag uit voor een potje schaak. Zijn favoriete cijfer is 88 (bij de lokale Chinees).

Wouter Dam

Programmeur

De programmeur die voor elke bug een oplossing heeft, alles lost hij binnen een handomdraai op. Een perfecte zondag is voor hem een spannende Formule 1 race en het spelen van een deuntje op zijn elektrische gitaar.

Milan van As

Programmeur

Hier is hij dan: de sterkste man van kantoor! Milan is een echte expert als het gaat om ICT. Trekt in zijn vrije tijd graag een sprintje, maar ook de marathon is voor hem een eitje.

Trix Beemster

Programmeur

Een gedreven programmeur die veel plezier heeft in haar vak. Na het werk speelt ze graag een spelletje op haar Playstation en wat je misschien niet verwacht is dat ze ook nog super mooi kan zingen.

Xaveer van der Laan

Programmeur

Zijn meest gestelde vraag: “Heb je je computer al eens opnieuw opgestart?” Volgens hem is dit vaak de oplossing van je computerprobleem. En gelijk heeft hij! Vraag hem niet of hij keyboard speelt, want het is een synthesizer.

Ons aanbod

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

NVM Open Huizen Dag 2023: Zet jouw huis in de proefverkoop!


Op zaterdag 1 april is het weer zover, de NVM…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Deze vragen stel je als je een woning gaat bezichtigen


Het bezichtigen van een huis is altijd spannend, maar vooral…

Lees verder..
×