JIP makelaars in Zwolle

Contactgegevens 038 - 423 74 44 zwolle@jipmakelaars.nl
Dokter van Deenweg 108 8025 BK, Zwolle
Openingstijden
ma 8:30 - 17:30
di 8:30 - 17:30
wo 8:30 - 17:30
do 8:30 - 17:30
vr 8:30 - 17:30
za & zo gesloten

Welkom bij JIP makelaars Zwolle

Ben jij op zoek naar een goede, betrouwbare en leuke makelaar in Zwolle en omgeving die je kan helpen bij het verkopen, aankopen of taxeren van je huis? Dan ben je bij mij (Maarten) aan het juiste adres! JIP makelaars Zwolle is dé NVM makelaar in Zwolle.

Met meer dan 10 jaar ervaring als NVM makelaar-taxateur in deze regio ben ik expert op het gebied van verkopen, aankopen, taxeren én het verhuren van huizen. Doordat ik zelf ook al jaren in Zwolle woon ken ik de stad en de omgeving door en door.

Ik bied je persoonlijke begeleiding bij elke stap van het proces. Of je nu traditioneel wilt verkopen of liever kiest voor maatwerk, samen stemmen we de aanpak af op de unieke kenmerken van jouw huis en de wensen van potentiële kopers.

JIP makelaars Zwolle is een flexibel en enthousiaste makelaars kantoor dat met je meedenkt. Wil jij jouw huis met persoonlijke aandacht en voor een goede prijs verkopen? Plan dan snel een afspraak met Maarten in!

Dienst icons Droomhuis AANKOPEN

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van jouw droomhuis? Wij helpen je graag!

Meer informatie
Dienst icons Jouw huis VERKOPEN

Je huis verkopen met de kracht van een JIP makelaar. Met JIP is het leuker!

Meer informatie
Dienst icons De waarde TAXEREN

Wil jij een eerlijke en betrouwbare taxatie van jouw huis? Dan ben je bij JIP aan het juiste adres.

Meer informatie
Vragen over onze diensten?
Bel ons of stuur een e-mail.
Makelaars van JIP

Bij JIP makelaars in Zwolle kun je rekenen op professionele begeleiding bij het aankopen, verkopen, taxeren en verhuren van jouw huis. Of je nu je huis wilt verkopen of juist op zoek bent naar een nieuwe woning, wij staan voor je klaar met deskundig advies en ondersteuning.

Als lokale makelaar kennen wij de markt in Zwolle en omgeving als geen ander. Wij begrijpen dat elke woning uniek is en dat jouw wensen als verkoper of koper ook uniek zijn. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak en denken wij met je mee om de juiste match te maken. Ons doel is om jouw huis op een flexibele en enthousiaste manier voor een goede prijs te verkopen of aan te kopen.

Verkopen met JIP makelaars in Zwolle

Door onze kennis over de lokale woningmarkt kunnen wij jou voorzien van een realistisch beeld van de waarde van jouw huis en weten wij precies hoe wij jouw huis het beste kunnen promoten om het snel en tegen een goede prijs te verkopen. Alles over onze manier van verkopen lees je hier!

Aankopen met JIP makelaars in Zwolle

Het kopen van een huis is een grote stap waar een heleboel vragen bij komen kijken. Wij helpen je graag bij het kopen van een huis. Wij maken een betrouwbare analyse van de woning, raadplegen onze database en adviseren jouw over de waarde van het huis. Wil je meer weten over onze aankoopdiensten? Wij vertellen je er hier graag meer over!

Taxeren door JIP makelaars in Zwolle

Een taxatie van een woning kan in verschillende situaties nodig zijn. Of je nou gaat verbouwen, verkopen of een nieuwe huis gaat kopen, wij helpen je graag. Schakel je onze hulp in? Dan kun je ervan uitgaan dat je een goed en door het NWWI gevalideerd rapport van ons ontvangt. Wil je meer weten of en taxatie aanvragen? Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op.

Wil jij meer weten over ons kantoor of wil je eens kennismaken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Maarten Wender

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Houdt van z’n vak, kent alle ins en outs van de makelaardij. Is een echte blauwvinger en tourt in zijn vrije tijd graag door de stad.

Anniek Lanfermeijer

Communicatie en marketing

Neemt je het werk graag uit handen, en doet op de gekste momenten haar inspiratie op. Het organiseren van een campagne of een teamfeestje kun je aan haar over laten.

Kelly Hulshof

Commercieel medewerker

Dit is Kelly ons gezellige en enthousiaste aanspreekpunt. Met Kelly is het altijd gezellig! Zij helpt je graag jouw weg te vinden in de wereld van de makelaardij.

Reviews

Bekijk hier onze reviews!

Met een helder plan van aanpak heeft Maarten van Jip Makelaars Zwolle ons uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning. Je wordt op prettige wijze meegenomen in iedere stap van het traject, waarbij er ook genoeg ruimte is om met elkaar te sparren. Zo voel je je ook betrokken bij de verkoop. Wat ook opvalt is dat Maarten gebruik maakt van nieuwe technologie, veel gaat bijvoorbeeld via handige digitale tools. Al met al een fijn proces, waarbij we met een heel goed gevoel op terugkijken.

Verkoper

Warmoesstraat 71 Zwolle

Het contact met de makelaar was prima voor elkaar. Was deskundig en we konden met alle vragen bij hem terecht. Het verkoop verhaaltje bij de verkoop heeft hij ons laten schrijven, vonden we erg leuk.

Verkoper

Ludekenskamp 23 Zwolle

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder


Met het einde van het jaar in zicht worden ook…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Zo maak jij je huis klaar voor het najaar


De bladeren zijn aan het vallen, de temperatuur daalt, de…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Prijsstijgingen woningmarkt zetten ook in het vierde kwartaal door


Donderdag 5 oktober maakte branchevereniging NVM de woningmarkt cijfers voor…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Zijn jouw woonverzekeringen nog up-to-date?


Onder de noemer ‘woonverzekeringen’ vallen de opstalverzekering, de inboedelverzekering en…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Prinsjesdag 2023: Wat betekent het voor jou?


De derde dinsdag van september is traditiegetrouw de dag waarop…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Ontwikkelingen woningmarkt eerste kwartaal 2023: er ontstaat een nieuw evenwicht


Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn, de woningmarkt heeft…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Deze vragen stel je als je een woning gaat bezichtigen


Het bezichtigen van een huis is altijd spannend, maar vooral…

Lees verder..
×