Je huis verkopen in Zwolle doe je met

JIP makelaars

JIP

JIP makelaars dé verkoopmakelaar voor jouw huis in Zwolle

Hanzestad Zwolle de prachtige hoofdstad van de provincie Overijssel en het werkgebied van onze verkoopmakelaar in Zwolle, Maarten. Denk jij na over het verkopen van jouw huis in Zwolle? Dan ben je bij onze JIP makelaar Maarten aan het goede adres. Maarten is kundig en heeft veel plezier in het vak als makelaar. Hij begrijpt als geen ander waar jij als verkoper in Zwolle behoefte aan hebt.

Bij JIP makelaars Zwolle begrijpen we als geen ander dat je huis verkopen een spannende stap is waar veel vragen bij komen kijken. Wij geven je graag antwoord op al deze vragen, geen vraag is ons te gek. Wij helpen je graag bij de verkoop van jouw huis in Zwolle. Wij zetten nét dat stapje extra om jouw huis verkocht te krijgen. Wij begrijpen als geen ander waar jij als verkoper behoefte aan hebt bij de verkoop van jouw woning in Zwolle.

Ben je op zoek naar een NVM makelaar in Zwolle die met je meedenkt en je helpt bij het succesvol verkopen van jouw huis? Dan is JIP makelaars de makelaar in Zwolle voor jou! Wij passen onze verkoopstrategie aan op jouw persoonlijke wensen en kijken welke het strategie het meest succesvol is voor woningmarkt in Zwolle.
Wil jij met ons je huis verkopen? Ons team in Zwolle staat altijd voor je klaar! Wil je ons beter leren kennen? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JIP

JIP
PAKKET

Relax! Bij dit pakket word jij volledig ontzorgd en regelen wij alles voor je!

Vraag naar ons tarief

Aanvragen
JIP
Waardebepaling
Juridische check
Stylingadvies
Foto's, video & 360
Extra promotie
Plattegronden
Meetrapport
Social mediacampagne
Funda publicatie
Extra Funda promotie
Verkooptekst
Bezichtigingen
Onderhandelingen
Koopovereenkomst
Eindinspectie
Overdracht notaris
Nazorg bij verkoop
Aankoophulp
Korting

JIP makelaars Zwolle maakt het verschil

Onze JIP verkoopmakelaar in Zwolle weet wat belangrijk is bij de verkoop van jouw huis in Zwolle. Maar waarom kies jij voor ons? Wij zorgen ervoor dat jouw huis op innovatieve wijze met kop en schouders uitsteekt boven alle andere verkoophuizen. Met onze frisse blik, jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een unieke verkoopstrategie van jouw woning. Met deze unieke verkoopstrategie maken wij hét verschil bij het verkopen van jouw huis in Zwolle.

Unieke presentatie op Funda en sociale media

Wij zorgen voor een prominente plaatsing van jouw huis op internet. We melden jouw woning aan op Funda met foto’s, een unieke woonvideo, 360º tour, plattegronden en een speciaal voor jouw huis geschreven verkooptekst. Daarnaast zorgen wij voor een unieke presentatie op social media.

Een persoonlijk en vertrouwd verkoopteam

Bij JIP makelaars in Zwolle werken we met en vast en klein team. Dit team bestaat uit makelaar Maarte en onze binnendienstmedewerkers. Gedurende het hele proces heb jij te maken met dezelfde personen. Zij zijn tot in de kleinste details op de hoogte van jouw proces en zijn 24-uur per dag bereikbaar voor al jouw vragen.

Geheel ontzorgd jouw huis verkopen

Bij JIP makelaars ontzorgen wij jouw bij het verkopen van je huis in Zwolle. Wij regelen alles voor je. Zo hoef jij je niet druk te maken over de spannende dingen zoals de perfecte aanmelding op Funda, het doen van bezichtigingen, het onderhandelen over de vraagprijs of de overdracht bij de notaris.

Van huis te koop naar huis verkocht met JIP makelaars

De verkoopmakelaar van JIP makelaars in Zwolle kan hét verschil maken bij de verkoop van jouw woning. Besluit jij om samen met JIP makelaars jouw huis in Zwolle te verkopen? Dan doorlopen wij samen een door ons opgezet stappenplan . Ben jij benieuwd naar onze innovatieve, persoonlijke aanpak om jouw huis te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling van jouw woning.

Reviews

Bekijk hier onze reviews!

Tjedde van JIP Makelaars heeft ons ontzettend goed geholpen bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis, als de verkoop van ons huidige huis. Door zijn goede marktkennis en transparante manier van werken, hebben we het perfecte (hoogste maar ook realistische) bod kunnen doen en een mooi bedrag gekregen voor onze eigen woning. Het makelaarskantoor is goed bereikbaar en de communicatie verliep erg vriendelijk en snel. Kortom; tevreden op alle vlakken!

Verkopers

Ten Oeverlaan 35 Groningen

Prettig en direct contact met makelaar en JIP-team. Snelle en flexibele communicatie. Goede representatie van onze woning. Enthousiasmerende JIP-video! Kortom: een uitstekende verkoopbegeleiding met tijd en aandacht voor de klant.

Verkopers

Kosterijland 57 Groningen

Veelgestelde vragen

Wat levert het verkopen van een huis in Zwolle op?

Een huis in de gemeente Zwolle levert gemiddeld €383.000,- op. Wat een woning exact opbrengt hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

Hoe snel is een huis in Zwolle verkocht?

Het verkopen van een huis in Zwolle duurt gemiddeld 21 dagen. Bij JIP makelaars Zwolle verkopen we onze huizen gemiddeld binnen 14 dagen.

Hoe snel kan ik mijn huis in Zwolle op Funda zetten?

Wij proberen altijd rekening te houden met jouw wensen. Vanaf het moment dat wij bij jou zijn geweest voor de kennismaking doen wij er ongeveer 2 weken om jou huis op Funda te zetten.

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Een woning met een minder goed energielabel verduurzamen? Houd hier rekening mee!


Het kopen van een oudere woning heeft vaak als nadeel…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Het kopen van een woning financieel voorbereiden


Het kopen van een woning gaat is makkelijker wanneer je…

Lees verder..
×