JIP makelaars Appelscha – Oosterwolde

Contactgegevens 085 065 69 59 info@jipmakelaars.nl
Etalage-vestiging van JIP makelaars in Groningen ,
Openingstijden
ma 8:30 - 17:30
di 8:30 - 17:30
wo 8:30 - 17:30
do 8:30 - 17:30
vr 8:30 - 17:30
za & zo gesloten

Welkom bij JIP makelaars in Appelscha – Oosterwolde

Speel jij met de gedachte om je huis of recreatiewoning in de prachtige omgeving van Appelscha – Oosterwolde te verkopen óf om er een huis aan te kopen? Dan ben je bij JIP makelaars in Appelscha – Oosterwolde aan het goede adres! Wij zijn dé NVM makelaar in Appelscha – Oosterwolde. Onze makelaars Alexander en Sandra kennen de omgeving van Appelscha – Oosterwolde als geen ander. Onze makelaars zijn goed op de hoogte van de huizenmarkt en begrijpen waar jij behoefte aan hebt bij het verkopen, aankopen, taxeren óf verhuren van jouw huis.

Ben jij op zoek naar een makelaar in Appelscha – Oosterwolde of de omliggende regio die met je meedenkt en je huis op een unieke, enthousiaste en persoonlijke wijze verkoopt? Dan is JIP makelaars de NVM makelaar voor jou!

Woon jij in de omgeving van Appelscha – Oosterwolde en wil jij vrijblijvend kennismaken met ons team? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

Dienst icons Droomhuis AANKOPEN

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van jouw droomhuis? Wij helpen je graag!

Meer informatie
Dienst icons Jouw huis VERKOPEN

Je huis verkopen met de kracht van een JIP makelaar. Met JIP is het leuker!

Meer informatie
Dienst icons De waarde TAXEREN

Wil jij een eerlijke en betrouwbare taxatie van jouw huis? Dan ben je bij JIP aan het juiste adres.

Meer informatie
Vragen over onze diensten?
Bel ons of stuur een e-mail.
Makelaars van JIP

Bij JIP makelaars in Appelscha – Oosterwolde kun je terecht voor het aankopen, verkopen, taxeren en verhuren van jouw huis. Ben jij op zoek naar een makelaar die met je meedenkt en jouw huis op leuke en unieke wijze verkoopt? Dan zijn wij hét makelaarskantoor in Appelscha – Oosterwolde dat jij zoekt! Wij adviseren én ondersteunen jouw bij de verkoop, aankoop of taxatie van je huis.

Door onze lokale marktkennis weten wij hoe we jouw huis in de markt moeten zetten en wat een reële waarde is voor het huis dat je wil kopen of verkopen. Wij zetten een extra stap om jouw huis met kop en schouders boven de andere te koop staande huizen uit te laten steken.

Verkopen met JIP makelaars in Appelscha – Oosterwolde

Door onze kennis over de lokale woningmarkt kunnen wij jou voorzien van een realistisch beeld van de waarde van jouw huis en weten wij precies hoe wij jouw huis het beste kunnen promoten om het snel en tegen een goede prijs te verkopen. Met onze unieke presentatie en persoonlijke verkoopteam zorgen wij ervoor dat jouw verkoop een succes wordt! Alles over onze manier van verkopen lees je hier!

Aankopen met JIP makelaars in Appelscha – Oosterwolde

Het kopen van een huis is een grote stap waar een heleboel vragen bij komen kijken. Wij helpen je graag bij het kopen van een huis. Wij maken een betrouwbare analyse van de woning, raadplegen onze database en adviseren jouw over de waarde van het huis. Wil je meer weten over onze aankoopdiensten? Wij vertellen je er graag meer over!

Taxeren door JIP makelaars in Appelscha – Oosterwolde

Een taxatie van een woning kan in verschillende situaties nodig zijn. Of je nou gaat verbouwen, verkopen of een nieuwe huis gaat kopen, wij helpen je graag. Schakel je onze hulp in? Dan kun je ervan uitgaan dat je een goed en door het NWWI gevalideerd rapport van ons ontvangt. Wil je meer weten of en taxatie aanvragen? Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op.

Wil jij meer weten over ons kantoor of wil je eens kennismaken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Sandra Muizer

Vastgoedexpert (ARMT)

Onze vrolijke noot, kan écht alles! Is altijd in voor een praatje en geeft je graag een dagje vrij. Zelf gaat ze er in haar vrije tijd graag op uit om te genieten van een heerlijk drankje in de mediterraanse zon!

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder


Met het einde van het jaar in zicht worden ook…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Zo maak jij je huis klaar voor het najaar


De bladeren zijn aan het vallen, de temperatuur daalt, de…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Prijsstijgingen woningmarkt zetten ook in het vierde kwartaal door


Donderdag 5 oktober maakte branchevereniging NVM de woningmarkt cijfers voor…

Lees verder..
×