Deze website maakt gebruik van cookies. sluiten of meer informatie
Zwolle
Verkocht

Tjaskerstraat 16, 8043 HH

€ 484.000 k.k.

Verkocht o.v.

Kenmerken

Vraagprijs: €484.000,00 Kosten koper
Datum beschikbaar:In overleg
Status:Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar:2005
Woonlagen:3
Soort object:Woonhuis, Geschakelde woning
Woonoppervlakte:158 m2
Perceeloppervlakte:249 m2
Inhoud: 597 m3
Aantal kamers: 5 kamers
Energielabel: A

Vragen of meer info?

Maarten Wender

Register Makelaar TaxateurJIP makelaars in Zwolle

Omschrijving

Verrassend ruime, geschakelde woning met diepe (10m!) tuin en uniek dakterras!

Wat waren de reden dat jullie ooit deze woning kochten?
Wij waren toe aan een groter huis. We woonden met onze 3 jonge kinderen in Zwolle-zuid, dat huis werd te klein. We zochten een grotere woning met veel binnen- en buiten ruimte. Belangrijk voor ons was ook dat er veel speel- en ontspanningsmogelijkheden in de directe omgeving beschikbaar waren en dat er geen doorgaand autoverkeer is. Daarnaast goede uitvalswegen en op 12 min fietsafstand van het centrum van Zwolle.

Waarom verkopen jullie de woning nu?
Na ruim 16 jaar hier met heel veel plezier te hebben gewoond zijn we, nu onze kinderen op zichzelf zijn gaan wonen, toe aan een nieuwe stap. Deze woning is voor ons te groot geworden en we gunnen deze ruime en lichte woning aan een gezin met opgroeiende kinderen.

Wat is de fijnste plek/ zijn de fijnste plekken in huis?
Er zijn meerdere fijne plekjes in dit huis, de ruime woonkamer met houtkachel is heerlijk om te ontspannen, dew ruime woonkeuken met ruimte voor een grote eettafel om lekker lang te tafelen. Op de 1e etage een complete en ruime badkamer en op de 2e etage de lichte slaapkamer met aansluitend een mooi dakterras. En niet te vergeten de verschillende zitjes in te tuin, waar je de hele dag de zon en/of de schaduw op kan zoeken.

Wat zijn de belangrijkste zaken die jullie hebben gewijzigd in de woning?
We hebben de badkamer 60cm vergroot t.o.v. de naast liggende slaapkamer en de 2 slaapkamers links in het huis even groot gemaakt. Op de 3e etage hebben we een grote kastenwand geplaatst waardoor er een aparte waskamer/technische ruimte is ontstaan met een extra vliering/bergruimte.

Wat zijn de grootste pluspunten?
Het is een enorm ruim opgezette woning met veel licht en vrij uitzicht aan de voorkant. Het heeft een ruime trappartij en overloop. Zonnige, beschutte tuin door leibomen en een kleine schuur. Het huis heeft maar weinig onderhoud (schilderwerk) nodig aan de buitenkant, dit is eenvoudig zelf uit te voeren.

Heeft het huis nadelen?
Dat het huis voor ons te ruim is geworden, verder hebben we geen nadelen ontdekt.

Wat kun je vertellen over de ligging in de buurt?
Mooie groene omgeving zo langs de Oude Wetering waar de kinderen ongestoord konden spelen, vissen, bootje varen. Je bent zo bij het Zwartewater of de uiterwaarden van de IJssel of de ruimte van de Mastenbroeker polder waar je heerlijk kunt fietsen, hardlopen of skeeleren. En niet te missen de mooie groenstrook voor het huis met aan een zijde een speeltuin met altijd een parkeerplaats voor de deur.

Waarom moet je hier gaan wonen?
Heerlijk ruim huis met zonnige tuin in een rustige kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen (winkelcentrum, basis/middelbare scholen binnen loop/fiets afstand, kinderboerderij, bus- en trein halte) binnen handbereik.

Wat wil je zelf nog kwijt over het huis?
Het huis heeft nog veel mogelijkheden, zo kan de inpandige berging voor veel doeleinden gebruikt worden. Hij kan omgebouwd worden tot kantoor, praktijkruimte, etc. (verschillende buren hebben dit al gedaan) er is al verwarming, water en afvoer aanwezig.

Misschien ook interessant!

×