Deze website maakt gebruik van cookies.
of meer informatie
Zwolle
Verkocht

Soendastraat 8, 8022 PN

€ 289.000 k.k.

Verkocht o.v.

Kenmerken

Vraagprijs: € 289.000 kosten koper
Datum beschikbaar: In overleg
Status: Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar: 1935
Woonlagen: 3
Soort object: Woonhuis, Tussenwoning
Woonoppervlakte: 68 m2
Perceeloppervlakte: 88 m2
Inhoud: 319 m3
Aantal kamers: 3 kamers
Energielabel: C

Vragen of meer info?

Maarten Wender

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)JIP makelaars in Zwolle

Omschrijving

Dit plaatje ligt dicht bij de stad, volledig verbouwd en gemoderniseerd en met een heerlijke tuin!

Interview met verkopers:

Wat waren de redenen dat jullie ooit deze woning kochten?
Ik was meteen verkocht vanwege de granietenvloeren, de originele schouw, de nis op de overloop en het glas in lood raam boven de voordeur. Hoewel iedereen me destijds voor gek verklaarde omdat er nog ontzettend veel aan de woning moest gebeuren, zag ik het al direct helemaal voor me en heb ik geen moment spijt gehad van de aankoop.

Waarom verkopen jullie de woning nu?
Inmiddels woon ik samen met mijn partner en zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging.

Wat is de fijnste plek/ zijn de fijnste plekken in huis?
De tuin is voor ons de meest fijne plek, waar je ondanks de centrale ligging rustig kan genieten vanaf het vroege voorjaar tot de nazomer. Daarnaast zijn we veel in onze nieuwe keuken omdat we het gezellig vinden om te koken voor vrienden en familie.

Wat zijn de belangrijkste zaken die jullie hebben gewijzigd/verbouwd in de woning?
Sinds de aankoop hebben er stapsgewijs wijzigingen plaatsgevonden. De muur tussen de keuken en woonkamer is verwijderd en alles is gestuukt. Het installatiewerk is geheel vervangen/vernieuwd. De keuken is eind 2021 geplaatst. In hetzelfde jaar is de rechterschutting vervangen en werd de buitenkraan geïnstalleerd. Onze laatste uitdaging was de verbouwing van de badkamer en het toilet beneden. We hebben daarbij de badkamer van een extra toilet en elektrische vloerverwarming voorzien.

Wat zijn de grootste pluspunten?
Doordat de woning geheel gestript moest worden, konden wij deze vervolgens helemaal naar onze smaak maken. We hebben ervoor gekozen om alle muren een kleur te geven, zodat de karakteristieken van het huis in het oog springen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de raamkozijnen van de ruime slaapkamer. Niet te vergeten zijn de ruime kelder en zolder waar je veel bergruimte hebt.

Wat kun je vertellen over de ligging ?
De ligging is voor ons ideaal. In twee minuten sta je in de supermarkt en via de gezellige Vechtstraat en Thomas à Kempisstraat loop je naar het centrum van Zwolle. Wij werken beide buiten Zwolle, daarom is het voor ons extra handig dat de A28 en het openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

Misschien ook interessant!

×