Deze website maakt gebruik van cookies.
sluiten of meer informatie
Zwolle
Verkocht

Slaperdijkstraat 42, 8043 HP

€ 639.000 k.k.

Verkocht!

Kenmerken

Vraagprijs: €639.000 kosten koper
Datum beschikbaar: In overleg
Status: Verkocht
Bouwjaar: 2005
Woonlagen: 3
Soort object: Woonhuis, 2-onder-1-kapwoning
Woonoppervlakte: 164 m2
Perceeloppervlakte: 300 m2
Inhoud: 573 m3
Aantal kamers: 7 kamers
Energielabel: A

Vragen of meer info?

Maarten Wender

Register Makelaar (RM) Register Taxateur (RT)JIP makelaars in Zwolle

Omschrijving

Deze ruime twee-onder-één-kap woning in geheel eigen ''Scandinavische'' stijl met ruime en zonnige tuin, berging en overkapping is de perfecte plek voor liefhebbers van zon en privacy!

Wat waren de redenen dat jullie ooit deze woning kochten?
Toen wij in 2009 op zoek waren naar ons eerste koophuis keken wij alleen naar woningen met een zonnige tuinligging, bij voorkeur op het zuiden. Grote ramen op het zuiden waren een eis omdat we ook in de winter in de woonkamer graag van de zon willen kunnen genieten. Privacy in huis en in de tuin vinden we belangrijk en natuurlijk voldoende slaapkamers. Ook een mooie ruime kantoorruimte, is voor mij als thuiswerker erg belangrijk. Dit huis voldoet aan al deze eisen.

Waarom verkopen jullie de woning nu?
Eigenlijk hoeven we niet weg maar toen we de kans kregen om een nieuwbouwhuis te bouwen ging een droom in vervulling daarom moeten we nu dus wel ons fijne huis verkopen.

Wat is de fijnste plek/ zijn de fijnste plekken in huis?
In de zomer natuurlijk lekker buiten op het ruime terras maar ook op een zonnige winterdag vinden wij het heerlijk achter het glas op de bank in de woonkamer. Ook is het altijd fijn om met het gezin of met vrienden te eten en te borrelen aan de grote tafel bij de keuken.

Wat zijn de belangrijkste zaken die jullie hebben gewijzigd/verbouwd in de woning?
Toen wij het huis kochten was de zolderverdieping niet meer dan een hele grote berging. Hier hebben wij een grote dakkapel laten plaatsen over de hele breedte van de woning. Dit levert enorm veel ruimte en licht op waardoor ik een mooie ruime kantoorkamer heb en er ook nog een ruim oppervlak bij is gekomen voor de kinderen om te spelen. En nog steeds is er volop bergruimte op zolder.

Wat zijn de grootste pluspunten?
Voor ons zijn dat de grote ramen in de woonkamer tot aan de grond, vier slaapkamers op de 1e verdieping, privacy in huis en tuin, de ruime kantoorkamer, de riante zonnige tuin en ook de gunstige ligging in Stadshagen. Het winkelcentrum en het station zijn vlakbij en in minder dan een kwartier fietsen ben je in het centrum van de stad.

Heeft het huis nadelen?
De ruime tuin is prachtig maar vraagt natuurlijk in het groeiseizoen best wel veel onderhoud. Als je geen groene vingers hebt of nooit tijd, wordt het een tuinman inhuren.

Wat kun je vertellen over de ligging en de buurt?
De buurt is ruim opgezet met veel ruimte tussen de huizen. Vanaf de voorkant van de woning kijk je een doodlopende straat in. Geen huizen direct tegenover je dus. Aan de achterkant is een rustig pleintje waar kinderen veilig kunnen spelen. Een erg rustige ligging dus in een jonge wijk met veel voorzieningen. Scholen, winkels, het station... Alles is dichtbij maar wel op voldoende afstand zodat je er ook geen last van hebt.

Waarom moet je hier gaan wonen?
Om alle redenen die we hierboven genoemd hebben. Kom langs voor een bezichtiging om het zelf te ervaren!

Wat wil je zelf nog kwijt over het huis?
Niet onbelangrijk in deze tijd: de zonnige ligging scheelt ook nog eens flink in de stookkosten. Ons gasverbruik ligt op slechts 950 m3 per jaar terwijl het gemiddeld gasgebruik voor een 2-onder-1 kap woning volgens Essent op 1.650 m3 per jaar ligt.

Misschien ook interessant!

×