Deze website maakt gebruik van cookies.
of meer informatie
Zwolle
Verkocht

Rolderdiep 7, 8032 TL

€ 395.000 k.k.

Verkocht o.v.

Kenmerken

Vraagprijs: € 395.000 kosten koper
Datum beschikbaar: In overleg
Status: Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar: 1977
Woonlagen: 3
Soort object: Woonhuis, Tussenwoning
Woonoppervlakte: 122 m2
Perceeloppervlakte: 174 m2
Inhoud: 441 m3
Aantal kamers: 5 kamers
Energielabel: C

Vragen of meer info?

Maarten Wender

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)JIP makelaars in Zwolle

Omschrijving

Kant-en-klaar! Heerlijke woning om zo in te stappen, groen en veel ruimte, mede door de grote dakkapel!

Interview met de verkopers:

Wat waren de redenen dat jullie ooit deze woning kochten?
We woonden destijds in een appartement en waren op zoek naar een eengezinswoning in de Aa-landen. We zijn allebei totaal niet handig, dus dit huis was echt een schot in de roos! Het huis was toen we het kochten net gerenoveerd, nieuwe keuken, nieuwe vloer en nieuwe badkamer. Het was precies onze smaak en bood genoeg ruimte.

Waarom verkopen jullie de woning nu?
We waren niet eens actief op zoek naar een andere woning, maar soms komt er iets langs wat je niet kunt laten gaan. Dat was nu het geval.

Wat is de fijnste plek/ zijn de fijnste plekken in huis?
We vinden eigenlijk alle plekken in het huis heel fijn! De keuken is ruim en prachtig, ook in alle gemakken voorzien. Er zit zowel een magnetron/oven combinatie in als een stoomoven/oven combinatie. Van de stoomoven hebben we nooit gebruik gemaakt, maar alle materialen zijn er nog. Er zat ook een inbouw koffiezetapparaat in. Doordat we vorig jaar een koelkast hebben laten inbouwen, hebben we het koffiezetapparaat eruit laten halen. Deze is er nog wel, dus er kan altijd besloten worden om deze er alsnog in te zetten.
De woonkamer is ook heerlijk! Ruim en lekkere vloerverwarming! De houtkachel hebben we amper gebruikt, met name omdat de kinderen nog klein waren/zijn.
Maar ook boven zijn we graag, de douche is ruim en de slaapkamers hebben een fijne indeling!

Wat zijn de belangrijkste zaken die jullie hebben gewijzigd/verbouwd in de woning?
We hebben bij de koop van het huis een dakkapel op zolder laten zetten en een vaste trap naar zolder laten maken. Dat was voor ons een goede keuze, zo werd de zolder echt een onderdeel van het huis. We hadden net vorige maand ook een offerte laten maken om een tweede dakkapel op zolder te zetten, aan de andere kant. Daar zouden we veel ruimte mee creëren, tevens hadden we plannen om de CV-ketel naar de andere kant van zolder te laten verplaatsen, zodat die ruimte optimaal te gebruiken was. Door de koop van het nieuwe huis, ging dit uiteraard niet door, maar de plannen liggen er eventueel voor een volgende bewoner.

In de zomer van 2019 hebben we de tuin laten renoveren, onderhoudsvriendelijk en ruimer opgesteld. We zijn ook erg blij met de overkapping.
Het stukje kunstgras ligt er sinds de zomervakantie van dit jaar in, lekker makkelijk voor de kinderen!

Afgelopen zomer hebben we in de grote slaapkamer een rolluik laten installeren. Dat houdt de warmte goed buiten en houdt het lekker donker. Tegelijkertijd hebben we boven overal horren laten plaatsen.

Wat kun je vertellen over de ligging en de buurt?
De buurt is heerlijk, we hebben een actieve buurt; lieve en betrokken buren waar geregeld wat georganiseerd wordt. Voor ieder wat wils, er zijn speeltuinen voor de kinderen, de Wijde Aa is vlakbij en daar kun je fijn wandelen, het park is in de buurt, evenals de kinderboerderij, alles op loopafstand.
Het fijne aan de buurt is ook dat het heel veilig voelt, men let op elkaar en zorgt voor elkaar maar zonder verwachtingen. Als je meedoet aan een activiteit of wat dan ook, is dat leuk, sla je over, is dat ook prima! Dit fijne contact gaan we absoluut missen!

Wat wil je zelf nog kwijt over het huis?
Weinig dat nog niet genoemd is. Het huis is een heerlijke plek, we hebben er heerlijk gewoond en onze kinderen voelen zich heel fijn in dit huis en deze buurt. We hopen dat nieuwe bewoners zich hier net zo thuis en welkom gaan voelen!

Indien de koper ervoor kiest om gebruik te maken van de diensten van een notaris gelegen op een afstand van meer dan 10 kilometer van de te kopen woning, en de verkoper wenst niet persoonlijk aanwezig te zijn bij het passeren van de akte van levering, dient de verkoper een notariële volmacht te verlenen. De kosten met betrekking tot de opmaak en legalisatie van deze notariële volmacht zijn voor rekening van de koper.

Misschien ook interessant!

×