Deze website maakt gebruik van cookies. sluiten of meer informatie
Zwolle
Verkocht

Ranonkelstraat 19, 8013 SK

€ 295.000 k.k.

Verkocht o.v.

Kenmerken

Vraagprijs: €295.000,00 Kosten koper
Datum beschikbaar: In overleg
Status: Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar: 1952
Woonlagen: 3
Soort object: Woonhuis, Tussenwoning
Woonoppervlakte: 73 m2
Perceeloppervlakte: 137 m2
Inhoud: 290 m3
Aantal kamers: 4 kamers
Energielabel: D

Vragen of meer info?

Maarten Wender

Register Makelaar TaxateurJIP makelaars in Zwolle

Omschrijving

Dit plaatje ligt in de gezellige wijk de Pierik, volledig verbouwd, gemoderniseerd, comfortabel en met een hele leuke, diepe tuin!

Interview met de verkoper:

Wat waren de redenen dat je ooit de woning kocht?
De woning is gekocht vanwege de rustige buurt (alleen bestemmingsverkeer), toch dichtbij het centrum, de grote tuin en de kamers hebben geen schuine wanden dus veel bruikbare vierkante meters.

Waarom verkoop je de woning nu?
We hebben een nieuwe woning gevonden. Ik heb het huis alleen gekocht en in de loop van de tijd is mijn partner bij mij in komen wonen. Graag wilden we samen een nieuwe stap maken en kwam onze nieuwe woning met heel veel mazzel in bereik voor ons.

Wat is de fijnste plek/ zijn de fijnste plekken in huis?
Achter het huis in de zon met een kop koffie en uitzicht hebben op de populieren. En in de winter aan de keukentafel terwijl je door de grote tuindeuren het los ziet gaan met regen en wind.

Wat zijn de belangrijkste zaken die jullie hebben gewijzigd/verbouwd in de woning?
In 2020 en 2021 is vrijwel alles in huis gerenoveerd: een doorbraak in de achtergevel voor veel meer licht in de woonkamer, er is een nieuwe keuken en een nieuw toilet gekomen, nieuwe vloeren gelegd, het washok is verplaatst van boven naar onder de trap. Er zijn 2 nieuwe trappen (inclusief een vaste trap naar zolder) en de zolder is volledig geïsoleerd en afgetimmerd wat veel bergruimte genereert. Tot slot hebben we het plafond tussen de zolder en eerste verdieping ook helemaal geïsoleerd, wat je echt wel kunt merken in de warmere maanden.

Wat zijn de grootste pluspunten?
De ruime tuin en de slimme indeling in het huis (al zeggen we dat zelf natuurlijk).

Heeft het huis nadelen?
Het huis heeft voor ons geen nadelen vinden wij.

Wat kun je vertellen over de ligging en de buurt?
Om de buurt en omgeving gaan wij niet weg: het huis ligt achterin de wijk waardoor er alleen bestemmingsverkeer komt. Daardoor is het vrijwel altijd rustig in de straat. Ook grenst het aan sportvelden waardoor je snel uit de bebouwing bent voor wandelen/sporten. De buurt is heel gemengd qua mensen en gezinnen die er wonen. Dat maakt het gezellig en goed wonen.

Waarom moet je hier gaan wonen?
Je moet hier gaan wonen als je een instap klaar huis wilt, wat wel in een rustige en goede buurt ligt, maar op korte afstand van het centrum en ruimte voor en achter het huis heeft. Daarnaast heeft de renovatie ervoor gezorgd dat je hier nog jaren in kunt wonen zonder in de weekenden als klusjesman bezig te moeten zijn.

Wat wil je zelf nog kwijt over het huis?
We hebben hier met veel plezier gewoond en we hopen dat de nieuwe bewoner(s) net zoveel genieten als wij hebben gedaan. Het is echt een heel fijn huis op een heel fijne plek in Zwolle.

Misschien ook interessant!

×