Deze website maakt gebruik van cookies.
of meer informatie
Zwolle
Verkocht

Oude Marswal 40, 8015 ED

€ 1.075.000 k.k.

Te koop

Kenmerken

Vraagprijs: € 1.075.000 kosten koper
Datum beschikbaar: In overleg
Status: Te koop
Bouwjaar: 2011
Woonlagen: 1
Soort object: Woonhuis, Vrijstaande woning
Woonoppervlakte: 156 m2
Perceeloppervlakte: 990 m2
Inhoud: 619 m3
Aantal kamers: 4 kamers
Energielabel: A

Vragen of meer info?

Maarten Wender

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)JIP makelaars in Zwolle

Omschrijving

Op een prachtige locatie, grenzend aan het ‘Zandhove Bos’ staat deze onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa met berging, carport en tuin rondom. De kavel is maar liefst 990 m² groot en is fantastisch vrij gelegen!

Bij het ontwerp van deze unieke villa is er goed nagedacht over het materiaalgebruik, afwerking, duurzaamheid en indeling. De in 2011 gebouwde villa kent dan ook een kwalitatief hoogwaardig afwerkingsniveau. Alles is gelijkvloers waardoor de woning niet alleen duurzaam is maar ook levensloopbestendig.

Daarnaast is er een goede verbinding gelegd tussen wonen en de eveneens onder architectuur aangelegde tuin rondom. Dit is mede terug te zien in de vele grote raampartijen, openslaande deuren, patio en terras, deze creëren een prachtige koppeling tussen deze twee elementen. Vanuit nagenoeg de hele woning is er een prachtig uitzicht over de tuin.

Het woonhuis is gelegen in de kleinschalige Villawijk ‘Oude Mars’ welke vernoemd is naar de monumentale, oude hoeve. De wijk wordt omsloten door het historische landgoed Zandhove en het Marsbos waar u heerlijk kunt wandelen en/of fietsen. Vele voorzieningen zoals het winkelcentrum Zwolle-Zuid, scholen en sportvoorzieningen zijn eveneens op korte afstand bereikbaar.

Interview met de verkopers:
Wat waren de redenen dat jullie ooit deze woning kochten?
Deze woning hebben we zelf gebouwd, ontwerp door onze zoon. De ‘mooiste plek’ in combinatie met een ‘ontwerp op maat’ maakt deze woning uniek. Dichtbij de stad en winkels, maar gevoel van buiten wonen, alles begane grond en een open, licht en comfortabel huis. De woning past als een maatpak.

Waarom verkopen jullie de woning nu?
We willen in de nabijheid van onze (klein)kinderen wonen en gaan een soortgelijke woning bouwen in Brabant.

Wat is de fijnste plek/ zijn de fijnste plekken in huis?
Eettafel, zicht rondom en genieten van lichtinval en uitzichten.

Wat zijn de belangrijkste zaken die jullie hebben gewijzigd/verbouwd in de woning?
Terrasoverkapping hierdoor kun je lekker binnen/buiten leven.

Wat zijn de grootste pluspunten?
Praktisch huis, comfortabel en bijzonder ontwerp die aansluit op onze manier van leven. Alle voorzieningen zijn op de begane grond waardoor het gehele huis optimaal wordt benut. Zelfs de centrale gang van 26 meter heeft een woonfunctie. Daarnaast is er gedacht aan duurzaamheid door de zonnepanelen en een groen dak.

Misschien ook interessant!

×