Zwolle
Verkocht

Klooienberglaan 633, 8031 GE

€ 259.000 k.k.

Verkocht!

Kenmerken

Vraagprijs: € 259.000 kosten koper
Datum beschikbaar: In overleg
Status: Verkocht
Bouwjaar: 1966
Woonlagen: 1
Soort object: Appartement, Portiekflat
Woonoppervlakte: 71 m2
Perceeloppervlakte: -
Inhoud: 286 m3
Aantal kamers: 4 kamers
Energielabel: D

Vragen of meer info?

Maarten Wender

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)JIP makelaars in Zwolle

Omschrijving

Welkom thuis in dit heerlijke appartement gelegen aan de Klooienberglaan in de groene en levendige omgeving in de wijk Holtenbroek!
Geniet van het gemak van winkelen op een steenworp afstand. Het nabijgelegen winkelcentrum biedt een scala aan winkels en voorzieningen, waardoor het dagelijkse leven moeiteloos en plezierig wordt.
Daarnaast is het appartement omgeven door groen en natuur en biedt deze locatie rust en ontsnapping in het dagelijkse hectische leven. Maak ontspannende wandelingen of fietstochten in de nabijgelegen groene gebieden, langs het zwarte water bijvoorbeeld en geniet van de frisse lucht.
Ervaar het beste van beide werelden! Met de fiets ben je binnen enkele minuten in het hart van de binnenstad, waar je kunt genieten van diverse eetgelegenheden, culturele attracties en bruisend entertainment.

Dit appartement aan de Klooienberglaan biedt veel comfortabele woonruimte door de vernieuwingen die er zijn gedaan. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheid om van dit prachtige appartement je nieuwe thuis te maken!

Interview met de verkoper:

Wat waren de redenen dat jullie ooit deze woning kochten?
Ik was - inmiddels ruim drie jaar geleden - voor mijzelf en mijn kinderen naarstig op zoek naar woonruimte. Toen kwam dit appartement op mijn pad. De ruimte (drie slaapkamers) en de locatie bevielen mij enorm. Het appartement is rustig gelegen in de hoek van het complex en met de nodige afstand tot de weg. Vanwege alle groen rondom verandert het appartement ieder voorjaar gevoelsmatig in een boomhut, aan de rand van het zwarte water maar ook dicht bij de stad. Voor ons een ideale locatie.

Waarom verkopen jullie de woning nu?
We wilden dit deel van Zwolle eigenlijk niet verlaten. Er deed zich alleen een unieke kans voor: een huis pal naast dit appartement kwam beschikbaar. We verhuizen dus letterlijk niet meer dan 30 meter.

Wat is de fijnste plek/ zijn de fijnste plekken in huis?
De woonkamer en het balkon zijn gericht op het zuiden. Dat maakt het fijne zonnige plekken.

Wat zijn de belangrijkste zaken die jullie hebben gewijzigd/verbouwd in de woning?
Ik heb het appartement behoorlijk aangepakt. In de woonkamer is alle elektra gemoderniseerd, in het hele huis zijn houten vloeren gelegd (inclusief hoge plinten), alles is geverfd, een nieuwe CV, het toilet is vervangen, andere apparatuur in de keuken etc. De woning is in de basis behoorlijk af. Natuurlijk had ik nog wel wat wensen, zoals het vervangen van de binnendeuren. Dat is er nu niet meer van gekomen, maar dat zijn natuurlijk ook meer de details.

Wat zijn de grootste pluspunten?
Dat is voor ons de ligging in combinatie met de ruime lichtinval. Dat maakt het hier heel plezierig wonen.

Heeft het huis nadelen?
Het appartement ligt op de twee verdieping. Traplopen hoort er dus wel bij. Daarentegen hoef je in huis geen trap te lopen. Per saldo valt dat dus ook wel weer mee.

Waarom moet je hier gaan wonen?
Ik zou zeggen: vind eens een andere woonruimte in dit prijssegment met drie slaapkamers en verglijkbare rust en ruimte rondom.

Wat wil je zelf nog kwijt over het huis?
We hopen dat we het huis kunnen overdragen aan mensen die er net zoveel plezier aan zullen beleven als wij.

Misschien ook interessant!

×