Deze website maakt gebruik van cookies. sluiten of meer informatie
Zwolle
Verkocht

Griendstraat 17, 8043 VH

€ 279.000 k.k.

Verkocht!

Kenmerken

Vraagprijs: €279.000,00 Kosten koper
Datum beschikbaar:In overleg
Status:Verkocht
Bouwjaar:2012
Woonlagen:2
Soort object:Woonhuis, Tussenwoning
Woonoppervlakte:84 m2
Perceeloppervlakte:108 m2
Inhoud: 270 m3
Aantal kamers: 3 kamers
Energielabel: A

Vragen of meer info?

Maarten Wender

Register Makelaar TaxateurJIP makelaars in Zwolle

Omschrijving

Heerlijke, comfortabele woning met een groene tuin gelegen op het zuidwesten!

Interview met de verkopers:

Wat waren de redenen dat jullie ooit deze woning kochten?
Toen wij de woning betrokken, waren we nog met zijn tweeën. Na een lange dag werken, zitten wij graag in de zon met een wijntje/biertje, een toastje of olijfje en een boek. Een woning met een tuin op het zuidwesten was voor ons daarom een ‘must’. Je kunt dan namelijk al vroeg in het jaar buiten zitten, omdat je snel veel zon in de tuin hebt. Daarnaast ervaarden wij in deze woning een relatief groot gevoel van vrijheid en privacy, omdat er achter ons huis bungalowwoning staan. Sommigen hebben een tweede verdieping, maar er is nog relatief veel ‘lucht’ te zien.

Waarom verkopen jullie de woning nu?
Wij verkopen de woning, omdat wij onze dochter graag dichterbij haar opa’s en oma’s willen laten wonen. Daarnaast maken wij graag boswandelingen, dus we gaan dichterbij het bos wonen.

Wat is de fijnste plek/ zijn de fijnste plekken in huis?
Wij vinden dat zelf bij uitstek de tuin. Zoals hierboven al valt te lezen, zitten wij graag in de tuin als de eerste gelegenheid zich voordoet. We hebben iets meer tuin gemaakt door tegels weg te doen en we hebben een heel aantal bloembakken, waardoor we ook iets te kijken hebben. Daarnaast bloeien de verschillende soorten planten na elkaar, waardoor er altijd wel iets in bloei staat.

Wat zijn de belangrijkste zaken die jullie hebben gewijzigd/verbouwd in de woning?
De rolluiken bij de grote slaapkamer hebben we laten plaatsen in 2019.

Wat zijn de grootste pluspunten?
De woning staat op een goede locatie, waarover later meer. Daarnaast is het huis goed geïsoleerd, is het knus en gezellig (vinden wij). Je kunt eenvoudig de drukte van de stad opzoeken.

Heeft het huis nadelen?
Weinig. Het enige nadeel vinden wij (nu we een kind hebben en allebei alleen maar thuiswerken) dat de ruimte in huis beperkt is. Dit zou al anders zijn geweest als we niet allebei alleen maar thuis zouden werken.

Wat kun je vertellen over de ligging en de buurt?
De woning staat in de wijk Stadshagen. Het is een vrij jonge en groene wijk. Vanaf ons huis kun je – bijvoorbeeld – via de ‘groene’ Boswalstraat vrij eenvoudig naar het park. Ook staan er best veel bomen in de straat zelf. Ook de ligging ten opzichte van voorzieningen is zeer goed. Het station ligt op 500 meter afstand lopen. De snelweg is ongeveer 5 autominuten verwijderd van het huis. En ook supermarkten, slager, boekenwinkel, etc., bevinden zich op iets minder dan 5 minuten fietsen. Tot slot ben je vrij snel in het centrum (10 a 15 minuten fietsen). De buurt is gemoedelijk, rustig. Het ligt aan het einde van een straat, dus doorgaand verkeer heb je geen last van. Er is een speelveldje om de hoek en ook een basisschool. Het type bewoners is gemêleerd, maar wij vinden dat die getypeerd kan worden als overwegend werkende jonge stellen/alleenstaanden.

Waarom moet je hier gaan wonen?
Het is een comfortabel nieuwbouwhuis, met een relatief ruime tuin op het zuidwesten. De woonkamer is daarnaast heel licht door de vergrote glazen pui. Door de dubbele deuren open te zetten kun je echt buiten naar binnen halen. Heerlijk. Alle voorzieningen zijn dichtbij, je krijgt leuke buren (vinden wij) en je kunt zowel makkelijk de drukte van de stad opzoeken, als de rust van de woonwijk. Via Westenholte ben je snel bij de IJssel. Waar je mooie wandelingen en fietstochten kan maken.

Misschien ook interessant!

×