Zwolle
Verkocht

Boekbinderstraat 30, 8043 AT

€ 425.000 k.k.

Verkocht!

Kenmerken

Vraagprijs: € 425.000 kosten koper
Datum beschikbaar: In overleg
Status: Verkocht
Bouwjaar: 1998
Woonlagen: 2
Soort object: Woonhuis, Geschakelde woning
Woonoppervlakte: 126 m2
Perceeloppervlakte: 228 m2
Inhoud: 504 m3
Aantal kamers: 5 kamers
Energielabel: B

Vragen of meer info?

Maarten Wender

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)JIP makelaars in Zwolle

Omschrijving

Bij interesse verzoeken wij u om dit kenbaar te maken middels het contactformulier op funda.

Boekbinderstraat 30, een eigentijds pareltje in de wijk Stadshagen! Dit huis, oorspronkelijk gebouwd in 1998, heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende verbouwing ondergaan. Door de grondige renovatie is deze woning nu een moderne combinatie van comfort en stijl.

De recente vernieuwingen omvatten een gloednieuwe keuken, een frisse en strakke badkamer en nieuwe vloeren die een tijdloze elegantie toevoegen aan de woning. Deze woning biedt niet alleen eigentijds wonen, maar ook ultiem gemak door bijvoorbeeld de inpandige garage.

Gunstig gelegen nabij het winkelcentrum van Stadshagen en op slechts tien minuten fietsen van de bruisende binnenstad, combineert deze woning moderne luxe met een strategische locatie. Ontdek het comfort en de bereikbaarheid van de Boekbinderstraat 30, waar stadse levendigheid en huiselijkheid samenkomen.

Interview met de verkoper:

Wat waren de redenen dat jullie ooit deze woning kochten?
Toen wij deze woning ruim 4 jaar geleden op Funda zagen staan, werden wij direct enthousiast. We wilden graag dicht bij de stad wonen, en tegelijkertijd ook een ruime woning in een groene omgeving. Daarnaast sprak de eigen oprit en garage met veel bergruimte (waar we bijvoorbeeld de bakfiets kwijt kunnen) ons erg aan.

Wat zijn de belangrijkste zaken die jullie hebben gewijzigd/verbouwd in de woning?
Toen we deze woning kochten, hadden we gelijk allemaal ideeën voor een warme nieuwe en vooral 'open' inrichting. In de afgelopen jaren hebben we dan ook zo’n beetje alles aangepakt. We begonnen met vloerverwarming, een nieuwe vloer, keuken, toilet en het stuken van de muren en het plafond. Vervolgens hebben we afgelopen januari 2023 zelfs nog een compleet nieuwe badkamer laten plaatsen. Ook hebben we in 2022 de volledige dakbedekking (gepland onderhoud om de ca. 25 jaar) laten vervangen.

Wat zijn de grootste pluspunten?
Wij hebben de afgelopen jaren ontzettend genoten van deze woning. Wij werken regelmatig thuis en daardoor is de werkkamer beneden een echte meerwaarde in dit huis gebleken. Ook hebben wij als kookliefhebbers enorm van de nieuwe en open keuken genoten. Door de opstelling van de keuken en eettafel, voel je je tijdens het koken ook meteen onderdeel van de gezelligheid aan tafel. Hierdoor hebben wij veel fijne herinneringen aan het tafelen met vrienden en familie in dit huis.

Wat kun je vertellen over de ligging en de buurt?
Ook de locatie van het huis hebben wij als zeer prettig ervaren. Het Milligerplas en centrum van Stadshagen zijn beide op loopafstand, maar wij lopen zelf ook regelmatig even een rondje over de dijk en de groene omgeving rondom het huis. Daarnaast zijn wij binnen 10 minuten fietsen in de binnenstad van Zwolle, dus dat maakt het ook heel toegankelijk om even de stad in te gaan.

Waarom verkopen jullie de woning nu?
Zelf gaan wij (terug)verhuizen naar Wijhe: hier wonen familie en vrienden en we zien daar een mooie toekomst voor onszelf en ons zoontje. Hier kijken we enorm naar uit, maar wij kijken ook heel positief terug op de mooie herinneringen die we in dit huis hebben opgebouwd.

Misschien ook interessant!

×