Nieuwleusen
Verkocht

Burg.Backxlaan 368, 7711 AL

€ 415.000 k.k.

Te koop

Kenmerken

Vraagprijs: € 415.000 kosten koper
Datum beschikbaar: In overleg
Status: Te koop
Bouwjaar: 1931
Woonlagen: 3
Soort object: Woonhuis, Eindwoning
Woonoppervlakte: 136 m2
Perceeloppervlakte: 430 m2
Inhoud: 280 m3
Aantal kamers: 7 kamers
Energielabel: D

Vragen of meer info?

Bryan Nijstad

Kandidaat Makelaar (KRMT)JIP makelaars in Hoogeveen

Omschrijving

Woning met bedrijfsruimte | Perceeloppervlakte 430 m² | Mooie zichtlocatie | Wonen/werken nabij het centrum van Nieuwleusen | Gelegen nabij uitvalsweg N377 richting A28

Woon-/winkelruimte op een zichtlocatie in het centrum van Nieuwleusen. Deze unieke woning biedt u de mogelijkheid om te genieten van comfortabel wonen op de verdieping en tegelijkertijd uw eigen bedrijf te vestigen op de begane grond. Met de bestemming 'Centrum', is dit de ideale plek om uw ondernemersdromen waar te maken.

De woning op de verdieping is ruim en biedt een uitstekende leefomgeving van ca. 136 m² . Met meerdere slaapkamers, een lichte woonkamer en een goed uitgeruste keuken. Aan de zijkant van het pand bevinden zich parkeerplaatsen en een garage van ca. 14 m². De woning heeft een eigen huisnummer: 368A.

De commerciële ruimte van ca. 156 m² op de begane grond is de ideale plek om uw eigen bedrijf te vestigen. Met een aparte ingang en een opvallende zichtlocatie, trekt u gemakkelijk de aandacht van potentiële klanten. U kunt zelfs de woning en de commerciële ruimte afzonderlijk gebruiken, waardoor flexibiliteit wordt geboden voor uw specifieke behoeften.

De ligging in het centrum van Nieuwleusen biedt talloze voordelen. U bevindt zich te midden van diverse winkels, restaurants en voorzieningen, waardoor uw bedrijf profiteert van een constant stroom van potentiële klanten. Bovendien zijn openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen binnen handbereik, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot andere delen van het dorp en daarbuiten.

Opleveringsniveau
De ruimte zal casco, leeg en ontruimd worden opgeleverd, met de volgende voorzieningen:
- vloerbedekking
- systeemplafond met verlichting
- pantry
- toilet(groep)
- cv met radiatoren

Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Kernen gemeente Dalfsen 2016’ luidt de bestemming ‘Centrum’, en derhalve te gebruiken voor ‘Detailhandel, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, wonen op de verdiepingen’

Parkeren
Vrij parkeren in de buurt.

Bijzonderheden
- Riant woon-/winkelpand met mogelijkheden;
- Kantoor-/bedrijf aan huis mogelijk;
- Woon-/winkelpand is gescheiden door twee ingangen;
- Diepe achtertuin die bereikt kan worden door een steegje naast het pand;
- Het pand wordt geheel vrij van huur opgeleverd;
- Oplevering in overleg.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bedrijfswoning? Neem gerust contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging.

Misschien ook interessant!

×