Deze website maakt gebruik van cookies.
sluiten of meer informatie
Groningen
Verkocht

Vaargeul 234-, 9732 HT

€ 197.500 k.k.

Te koop

Kenmerken

Vraagprijs: €197.500 kosten koper
Datum beschikbaar: In overleg
Status: Te koop
Bouwjaar: 1979
Woonlagen: 1
Soort object: Appartement, Benedenwoning
Woonoppervlakte: 97 m2
Perceeloppervlakte: m2
Inhoud: 306 m3
Aantal kamers: 4 kamers
Energielabel: B

Vragen of meer info?

Tjedde Kleine

Kandidaat Register Makelaar TaxateurJIP makelaars in Groningen

Omschrijving

Ruime benedenwoning ca. 97 m² met 3 slaapkamers | Royale tuin ca. 80 m² gelegen op het zuidwesten | Vrij uitzicht

Aan de rand van de groene wijk Lewenborg, ligt deze verrassend ruime ‘dijkwoning’. In het voorjaar en de zomer kijk je vanuit de keuken uit op de prachtige begroeide dijk. Deze geeft het hofje waaraan de woning ligt een unieke uitstraling.

Deze benedenwoning doet je versteld staan van wat ze te bieden heeft. Een ruime woonkamer, 3 fijne slaapkamers (resp. ca. 13 m², 11 m² en 9 m²) én een royale tuin van maar liefst 80 m² die gelegen is op het zuidwesten. De woning, met name de badkamer, heeft echter nog wat liefde en aandacht nodig om het helemaal aan de standaard van deze tijd te voldoen. Voor de nieuwe eigenaren is het daarom heel fijn dat er nog € 10.000,- beschikbaar is uit de ‘Subsidie verduurzaming en verbetering Groningen’.

Vanuit de woonkamer kom je via het tochtportaal in de beschutte tuin met achterom. De tuin ligt op het zuidwesten waardoor je het praktisch de hele dag kunt genieten van de warme zonnestralen. In de tuin is ook een stenen schuur aanwezig voor het stallen van fietsen en het tuingereedschap.

Het huis is een ideale uitvalsbasis voor een alleenstaande, een stel, een jong gezin óf studerende kinderen. Het gezellige centrum van de stad ligt op 15 minuten fietsen en ook het Zernike Campus is goed bereikbaar vanaf het huis. In de directe omgeving zijn alle belangrijke voorzieningen te vinden zoals supermarkten, een winkelcentrum en scholen. Wil je een dagje op pad? Dan biedt recreatiegebied Kardinge daar alle mogelijkheid toe. Ga een dagje zwemmen bij het strand van het Zilvermeer of in het subtropisch zwemparadijs, bindt in de winter de schaatsen onder voor een ronde over de ijsbaan, beklim de Kardingerbult voor een sensationeel uitzicht over de omgeving óf trek de wandelschoenen aan en ga samen met de Schotse Hooglanders op avontuur in de natuur.

Ben jij benieuwd naar deze leuke en ruime benedenwoning? Maak dan snel een afspraak met Jeoffrey van JIP makelaars. Hij laat je de woning graag zien!

Bijzonderheden:
- Ruime benedenwoning (96 m²)
- 3 Slaapkamers (ca. 13 m², 11 m² en 9 m²)
- Royale tuin van ca. 80 m² gelegen op het zuidenwesten
- Vrij uitzicht
- Levensloopbestendig
- Energielabel B
- Recentelijk volledig binnen geschilderd
- Geen bevingschade geclaimd
- Subsidie verduurzaming en verbetering Groningen van € 10.000 is nog beschikbaar voor de nieuwe eigenaren
- Op loopafstand van recreatiegebied Kardinge
- Actieve VvE € 102,61 per maand

Misschien ook interessant!

×