Appelscha
Verkocht

Koele 2-c, 8426 NB

€ 120.000 k.k.

Te koop

Kenmerken

Vraagprijs: € 120.000 kosten koper
Datum beschikbaar: In overleg
Status: Te koop
Bouwjaar: -
Woonlagen: -
Soort object: Bouwgrond
Woonoppervlakte: -
Perceeloppervlakte: 799 m2
Inhoud: -
Aantal kamers: -

Vragen of meer info?

Alexander Muizer

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)JIP makelaars in Hoogeveen

Omschrijving

Golfen in de achtertuin? Wandelen en fietsen in het nationaal park 'Drents Friese Wold'? Zwemmen in het Bosbad? In en om Appelscha kunt u heerlijk genieten. Een plek midden in de natuur waar rust, activiteiten en (familie)plezier elkaar ontmoeten. In de directe omgeving vindt u naast de prachtige bossen ook heidevelden en stuifduinen. Appelscha is een prachtig dorp met veel recreatiemogelijkheden. Bijv. het klimbos in het dorp, de Bosbergtoren, de vele fiets- en mountainbikeroutes en de gezellige Boerenstreek in het centrum. De Bosbergtoren is maar liefst 33 meter hoog en heeft een prachtig uitzicht. Bij de Bosbergtoren is een verhard wandelpad aangelegd waardoor het zeer goed toegankelijk is voor mensen met een rolstoel, rollator of kinderwagen. Aan de Boerenstreek vindt u veel horecagelegenheden en is regelmatig een gezellige braderie. In het weidse recreatiegebied van Appelscha heeft u nu een zeldzame kans om één van de drie exclusieve kavels te bemachtigen op de mooiste plek van Buitenplaats De Hildenberg. En dat met een definitieve omgevingsvergunning! Er kan dus meteen gestart worden met bouwen.

Het hele gebied rondom deze kavel is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, met weelderige bossen en schilderachtige wandel- en fietspaden die uitnodigen tot ontspannen verkenningen.Naast de recreatiemogelijkheden in en om het gezellige dorp Appelscha ligt de kavel dichtbij het Nationaal Park Dwingelderveld, de prachtige dorpen Ruinen en Dwingeloo en op ongeveer 30 autominuten van Groningen en Leeuwarden. Bovendien ligt verkeers- en attractiepark Duinen Zathe in de buurt, een perfecte plek om qualitytime door te brengen met (klein-)kinderen, genietend van speelplezier en onvergetelijke momenten.

Op deze prachtige en unieke plek op Buitenplaats de Hildenberg wordt deze prachtige kavel aangeboden. Op de kavel is de vergunning definitief en zijn de leges betaald.

Voor op de kavel is een prachtige ruime exclusieve recreatievilla ontworpen met een woonoppervlakte van 145m2 en een bruto vloeroppervlakte van 192m2. De villa's zijn voorzien van de definitieve omgevingsvergunning. U kunt dus direct beginnen met bouwen!
De woning is voorzien van een ruime woonkamer met zicht op de tuin. Daarnaast heeft het een open woonkeuken waar u heerlijk kunt koken zonder de connectie te verliezen met de woonkamer en tuin. Op de begane grond is ook een slaapkamer met badkamer en suite gesitueerd welke rolstoelvriendelijk is. Deze woning is dus levensloopbestendig!
Op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en wasmachineruimte. Een van de slaapkamers kan ook als sauna worden ingericht zodat het een echte wellness wordt. Een andere indeling is naar eigen wens mogelijk.

De kavel is gelegen op Buitenplaats de Hildenberg, een rustig en ruim opgezet vakantiepark. Op het vakantiepark ligt een 9-holes golfbaan met een B-status. Er zijn verschillende mogelijkheden om les te nemen. Ook is er een clubhuis en een overdekte tweelaagse driving range met oefenfaciliteiten. Naast golfactiviteiten is er ook een indoorspeeltuin en een heerlijk restaurant op het park.

Beleggers opgelet!
Er zijn mogelijkheden om de recreatiewoning te verhuren. Dit kan een zeer interessante belegging zijn omdat er géén verplichting is om de verhuur via Dormio te laten verlopen. Dit kost normaal gesproken ruim een derde van de huursom, indien u zelf de verhuur organiseert realiseert u hiermee een veel beter rendement. Mede gelet op de overheidsplannen om de middenhuur te reguleren kan het verhuren van recreatievastgoed een interessante belegging zijn. Omdat bij recreatievastgoed geen sprake is van regulering en u dus een zeer gunstig rendement kunt creëren. Vraag ons naar een indicatie van het rendement.

Het gehele vergunningstraject is doorlopen voor de bouw. Alle berekeningen zijn gereed en de leges zijn betaald. Ook de bezwarenperiode is voorbij. Dit is dus een woning waarmee je direct kan beginnen met de bouw. Wij hebben een goede aannemer die een open offerte heeft gemaakt. De kosten voor de bouw hiervan zijn exclusief keuken en badkamer ongeveer €250.000 ex btw. Ga gerust in gesprek met deze aannemer voor meer informatie. Wil je liever je eigen aannemer? Dat kan, want er is geen verplichting om het door onze aannemer te bouwen.

Bijzonderheden:

Gelegen op Buitenplaats de Hildenberg;
• Geen parkkosten;
• Duurzaam en gasloos;
• Inclusief omgevingsvergunning, waarvoor alle leges zijn betaald;
• Gelegen in een bosrijke en groene omgeving;
• Recreatieve bestemming (geen permanente bewoning toegestaan);
• Mogelijkheid tot verhuur via eigen kanalen, zoals bijvoorbeeld Airbnb en Micazu etc..

U kunt natuurlijk zelf kijken bij de kavel, maar u kunt ook bellen voor een bezichtiging. Wij zullen u dan alle mooie plekken laten zien van de Hildenberg. Alle berekeningen en vergunningsdocumenten kunt u bij ons opvragen.

Misschien ook interessant!

×