Wonen in Meerstad

Contactgegevens 050 - 311 29 91 groningen@jipmakelaars.nl
Winschoterdiep 50 9723 AB, Groningen
Openingstijden
ma 8:30 - 17:30
di 8:30 - 17:30
wo 8:30 - 17:30
do 8:30 - 17:30
vr 8:30 - 17:30
za & zo gesloten

Meerstad

Welkom in Meerstad: jouw ideale plek dichtbij de bruisende stad Groningen! Deze unieke wijk, die pas sinds 2012 bestaat, biedt een ruime keuze aan nieuwbouwwoningen. Met name jonge gezinnen hebben hun weg al gevonden naar deze gezellige en groene oase aan het betoverende Woldmeer.

Stel je voor: je wordt wakker met het rustgevende geluid van kabbelend water en een frisse bries die door je open raam naar binnen waait. Je weet dat je een nieuwe dag vol mogelijkheden tegemoet gaat in deze prachtige wijk. Wat staat er vandaag op de planning? Misschien een ontspannen wandeling langs het strand van het Woldmeer, waar je kunt genieten van de warme zonnestralen en het zachte zand tussen je tenen. Of misschien wil je jezelf onderdompelen in de bruisende sfeer van het historische stadscentrum van Groningen, dat op slechts een klein kwartiertje rijden ligt.

In Meerstad is het leven goed geregeld. Je vindt hier tal van voorzieningen die het dagelijkse leven gemakkelijk maken. Of je nu boodschappen wilt doen in de supermarkt, samen met vrienden wilt genieten van een heerlijke maaltijd in een van de gezellige restaurants, je kinderen naar een basisschool wilt sturen of op zoek bent naar betrouwbare kinderopvang, Meerstad heeft het allemaal. Je hoeft dus nooit ver te reizen om aan je behoeften te voldoen.

En weet je wat het nog beter maakt? De uitstekende bereikbaarheid van Meerstad. Zelfs als je geen auto hebt, is er niets om je zorgen over te maken. Een frequente busverbinding zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk naar het hart van Groningen kunt reizen. Zo kun je genieten van alles wat deze bruisende studentenstad te bieden heeft, zonder je zorgen te hoeven maken over parkeerproblemen of druk verkeer.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de perfecte balans tussen rustig wonen in een groene omgeving en het bruisende stadsleven van Groningen. Kom en maak Meerstad jou thuis.

Wil jij graag wonen in Meerstad en kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken van een woning? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

×