Deze website maakt gebruik van cookies.
of meer informatie

Je huis verkopen in Nieuwleusen doe je met

JIP makelaars

JIP makelaars dé verkoopmakelaar voor jouw huis in Nieuwleusen

Op zoek naar een betrouwbare verkoopmakelaar in Nieuwleusen? Dan ben je bij ons makelaarskantoor aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in Nieuwleusen en omgeving. Met onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en jarenlange ervaring, kunnen wij je voorzien van professioneel advies en begeleiding. Ons enthousiaste team gaat graag voor je aan de slag, wij doen er alles aan om jouw huis op een geslaagde manier te verkopen.

Bij JIP makelaars begrijpen we dat je huis verkopen in Nieuwleusen spannend is en veel vragen oproept. Wat is de waarde van mijn huis? Welke makelaar kan mijn huis verkopen? Welke verkoopstrategie is het beste? Ons ervaren team staat voor je klaar om je te helpen bij de verkoop van jouw huis in Nieuwleusen.

Als NVM makelaar in Nieuwleusen kennen wij de lokale huizenmarkt door en door. We passen onze verkoopstrategie aan op jouw persoonlijke wensen en de ontwikkelingen op woningmarkt. Wij denken met je mee en zetten net dat stapje extra om jouw huis succesvol te verkopen.

Wil jij met ons jouw huis verkopen? Ons team in Nieuwleusen staat voor je klaar! Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en leer ons beter kennen!

JIP makelaars Nieuwleusen maakt het verschil

Onze JIP verkoopmakelaars in Nieuwleusen weten wat belangrijk is bij de verkoop van jouw huis in Nieuwleusen. Waarom kies je voor ons? Wij zorgen ervoor dat jouw huis op innovatieve wijze met kop en schouders uitsteekt boven alle andere verkoophuizen. Met onze frisse blik, jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een unieke verkoopstrategie van jouw woning. Met deze unieke verkoopstrategie maken wij het verschil bij het verkopen van jouw huis in Nieuwleusen. Hoe we dat doen?

Unieke presentatie op Funda en sociale media!

Samen met ons marketingteam zorgen wij voor een prominente plaatsing van jouw huis op internet. We melden jouw woning aan op Funda met foto’s, een unieke woonvideo, 360º tour, plattegronden en een speciaal voor jouw huis geschreven verkooptekst. Daarnaast zorgen wij voor een unieke presentatie op social media.

Een persoonlijk en vertrouwd verkoopteam

Bij JIP makelaars in Nieuwleusen krijg jij je eigen verkoopteam toegewezen. Dit team bestaat uit een ervaren makelaar, een marketingmedewerker en een binnendienstmedewerker. Gedurende het hele proces heb jij te maken met dezelfde personen. Zij zijn tot in de kleinste details op de hoogte van jouw proces en zijn 24-uur per dag bereikbaar voor al jouw vragen.

Geheel ontzorgd jouw huis verkopen

Wij ontzorgen jouw bij het verkopen van je huis in Nieuwleusen. Wij regelen alles voor je. Zo hoef jij je niet druk te maken over de spannende dingen zoals de perfecte aanmelding op Funda, het doen van bezichtigingen, het onderhandelen over de vraagprijs of de overdracht bij de notaris. Als jouw verkoop makelaar regelen wij het hele verkoopproces van A tot Z.

Van huis te koop naar huis verkocht met JIP makelaars

De verkoopmakelaars van JIP makelaars in Nieuwleusen kunnen hét verschil maken bij de verkoop van jouw woning. Besluit jij om samen met JIP makelaars jouw huis in Nieuwleusen te verkopen? Dan doorlopen wij samen een door ons opgezet stappenplan. Ben jij benieuwd naar onze innovatieve, persoonlijke aanpak om jouw huis te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling van jouw woning.

Reviews

Bekijk hier onze reviews!

Tjedde van JIP Makelaars heeft ons ontzettend goed geholpen bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis, als de verkoop van ons huidige huis. Door zijn goede marktkennis en transparante manier van werken, hebben we het perfecte (hoogste maar ook realistische) bod kunnen doen en een mooi bedrag gekregen voor onze eigen woning. Het makelaarskantoor is goed bereikbaar en de communicatie verliep erg vriendelijk en snel. Kortom; tevreden op alle vlakken!

Verkopers

Ten Oeverlaan 35 Groningen

Prettig en direct contact met makelaar en JIP-team. Snelle en flexibele communicatie. Goede representatie van onze woning. Enthousiasmerende JIP-video! Kortom: een uitstekende verkoopbegeleiding met tijd en aandacht voor de klant.

Verkopers

Veelgestelde vragen

Wat levert het verkopen van een huis in Nieuwleusen op?

Een huis in de gemeente Nieuwleusen levert gemiddeld €430.000,- op. Wat een woning exact opbrengt hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

Hoe snel is een huis in Nieuwleusen verkocht?

Het verkopen van een huis in Nieuwleusen duurt gemiddeld 31 dagen. Bij JIP makelaars Nieuwleusen verkopen we onze huizen gemiddeld binnen 16 dagen.

Hoe snel kan ik mijn huis in Nieuwleusen op Funda zetten?

Wij proberen altijd rekening te houden met jouw wensen. Vanaf het moment dat wij bij jou zijn geweest voor de kennismaking doen wij er ongeveer 2 weken om jou huis op Funda te zetten.

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

Tjedde Kleine Door Tjedde Kleine

Wat betekent de daling van de huizenprijzen voor mij?


De trend van de dalende huizenprijzen zet door, dit zien…

Lees verder..
Tjedde Kleine Door Tjedde Kleine

Kan ik nog onder een getekende hypotheekofferte uit?


Je bent druk bezig met het zoeken en kopen van…

Lees verder..
×