JIP!

Verkoopstyling: liefde op het eerste gezicht!

Door JIP makelaars

Wist je dat een potentiële koper, bij bezichtiging van een woning, binnen 15 seconden een eerste indruk heeft gemaakt? Die eerste indruk is allesbepalend, maar hoe krijg je het als verkoper nou voor elkaar dat een koper in één oogopslag verliefd wordt op jouw huis?

Een opgeruimd huis en verse koffie met appeltaart zijn allang niet meer voldoende om te zorgen dat een potentiële koper zich thuis voelt. Het is belangrijk om alle zaken die een potentiële koper kunnen irriteren, weg te nemen. Vaak ontstaat er door de jaren heen een soort “blinde vlek” bij de huidige bewoners. Daarom is het verstandig om bij de verkoop van je huis iemand in te schakelen die objectief naar de woning kan kijken. Een verkoopstylist is hiervoor de deskundige bij uitstek!

Bij JIP makelaars werken wij samen met Angelique van Vanlieq Interieurvormgeving. Angelique bezit de deskundigheid om de sterke punten van jouw huis te benadrukken en de minder sterke punten te verbeteren. Angelique geeft je advies over het verkoopklaar maken van jouw huis. Ze geeft je tips voor het creëren van extra ruimte door het verplaatsen van meubels, laat je zien hoe je in de badkamer een luxe uitstraling kunt creëren door het gebruik van mooie accessoires en geeft advies over het kleurgebruik in de slaapkamer. Kortom, Angelique laat je zien dat je met kleine veranderingen voor groots resultaat kunt zorgen! 

Maar nu zal jij je afvragen of het inschakelen van een styliste jouw huis daadwerkelijk sneller zal doen verkopen. Wij zeggen hierop volmondig ja! Uit onderzoek is gebleken dat een gestylede woning niet alleen de helft korter te koop staat, maar dat deze woning gemiddeld ook nog eens meer oplevert dan een niet gestylede woning! Het is de investering dus meer dan waard, zeker in een tijd waarin woningen weer langer te koop staan en het onderscheidend vermogen steeds belangrijker wordt. 

Een ander mooi voordeel: stylingkosten vallen onder verkoopkosten en mag je aftrekken van je overwaarde. Daardoor daalt je overwaarde en stijgt het bedrag waarover je (hypotheek)rente mag aftrekken.

Wij geloven in het effect van een mooie gestylede woning, daarom bieden wij onze klanten voorafgaand aan de verkoop altijd de diensten van onze styliste Angelique aan.  Samen met haar hebben wij al diverse mooie resultaten behaald.

Wil jij meer weten over woningstyling of wil je weten wat Angelique voor jou kan betekenen voor je nieuwe of oude huis? Neem dan contact met ons op, samen laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn! 

Artikel delen

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

Nieuw
JIP! Door JIP makelaars

Een woning met een minder goed energielabel verduurzamen? Houd hier rekening mee!


Het kopen van een oudere woning heeft vaak als nadeel…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Het kopen van een woning financieel voorbereiden


Het kopen van een woning gaat is makkelijker wanneer je…

Lees verder..
×