Deze website maakt gebruik van cookies.
of meer informatie
JIP!

NVM Open Huizen Dag: waarom jij als verkoper mee moet doen

Door JIP makelaars

Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. Ook binnenkort is het weer zover. Op zaterdag 30 september kunnen potentiële kopers laagdrempelig en vrijblijvend te koop staande huizen komen bekijken.

In eerdere edities deden ruim 13.000 huizen mee aan de Open Huizen Dag. De Open Huizen dag is dé dag waarop jij jouw huis onder de aandacht kan brengen bij potentiële kopers. Maar waarom zou jij als verkoper meedoen aan de Open Huizen dag op zaterdag 30 september? Wij zetten het graag voor je op een rijtje:

  1. Van woningen die bij eerdere edities hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag, was vier weken later 35% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 29% verkocht;
  2. Door ons en de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen immers potentiële woningzoekenden rond in je woonplaats, wijk of straat. Daarnaast wordt je huis extra gepromoot op funda. Funda wordt rondom de Open Huizen dagen twee keer zoveel bezocht dan normaal;
  3. Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat je aan kopers duidelijk zien dat je een serieuze verkoper bent en je huis graag wilt verkopen.
  4. Je springt eruit ten opzichte van de concurrenten die niet meedoen;
  5. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren je woning op orde moet brengen;
  6. Je hebt na afloop een goed idee hoe je woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kun je eventueel je woningpresentatie aanpassen of samen met ons een andere verkooptactiek overwegen.

Wil jij graag meedoen aan de Open Huizen Dag? Meldt het ons dan voor vrijdag 22 september 2023. Staat je huis nog niet te koop maar wil je wel meedoen aan de Open Huizen Dag? Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Artikel delen

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

Prinsjesdag 2023: Wat betekent het voor jou?


De derde dinsdag van september is traditiegetrouw de dag waarop…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

NVM Open Huizen Dag: waarom jij als verkoper mee moet doen


Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open…

Lees verder..
×