Wonen in Lewenborg

Contactgegevens 050 - 311 29 91 groningen@jipmakelaars.nl
Winschoterdiep 50 9723 AB, Groningen
Openingstijden
ma 8:30 - 17:30
di 8:30 - 17:30
wo 8:30 - 17:30
do 8:30 - 17:30
vr 8:30 - 17:30
za & zo gesloten

Lewenborg

Welkom in een van de groenste wijken van Groningen: de wijk Lewenborg! Gelegen ten oosten van het bruisende stadscentrum, voelt deze wijk aan als een gezellig dorp in de stad. Hier vind je alles wat je nodig hebt, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Lewenborg biedt het beste van twee werelden. Hoewel het net buiten het drukkere centrum van Groningen ligt, heb je nog steeds het gevoel dat je in een hechte gemeenschap woont. Met het winkelcentrum, verschillende sportverenigingen en scholen in de buurt, hoef je nooit ver te reizen voor je dagelijkse levensbehoeften. Het bruisende stadsleven is binnen handbereik, maar tegelijkertijd kun je genieten van de rust en het groen van deze wijk.

Een van de grootste voordelen van wonen in Lewenborg is de nabijheid van het prachtige natuurgebied en sportcentrum Kardinge. Op loopafstand vind je uitgestrekte groene velden, meren en mooie wandelpaden. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te sporten, zwemmen, schaatsen of om gewoon te genieten van de natuur. En als je een dagje de drukte wilt opzoeken, ben je met slechts 20 minuten fietsen in het bruisende centrum van Groningen.

Lewenborg is ook uitstekend verbonden met de rest van Groningen. Met de Ringweg op slechts enkele minuten afstand, is de wijk gemakkelijk bereikbaar met de auto. Bovendien zorgen goede busverbindingen ervoor dat je snel en gemakkelijk naar het centrum en andere delen van de stad kunt reizen.

De bouw van Lewenborg begon in de jaren 70, wat betekent dat de meeste woningen uit die tijd komen. De wijk heeft een gevarieerd woningaanbod, met voornamelijk gezinnen en ouderen. Je zult merken dat de architectuur en sfeer van de wijk een mix zijn van traditionele en moderne elementen, waardoor het een uniek karakter heeft.

Of je nu op zoek bent naar een levendige gemeenschap, groene omgeving of goede verbindingen, Leeuwenborg heeft het allemaal te bieden. Sluit je aan bij de gezellige gemeenschap van deze wijk en geniet van het beste van stad en natuur.

Wil jij graag wonen in Lewenborg en kun je hulp gebruiken bij het zoeken van een woning? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

×