Wonen in Hoogkerk

Contactgegevens 050 - 311 29 91 groningen@jipmakelaars.nl
Winschoterdiep 50 9723 AB, Groningen
Openingstijden
ma 8:30 - 17:30
di 8:30 - 17:30
wo 8:30 - 17:30
do 8:30 - 17:30
vr 8:30 - 17:30
za & zo gesloten

Hoogkerk

Welkom in Hoogkerk, een gezellig dorpje net buiten de stad Groningen! Als je op zoek bent naar een rustige omgeving met veel groen, dan is Hoogkerk de perfecte plek voor jou. Met de grote recreatieplas ‘Ruskenveen’ op loopafstand, kun je genieten van de natuur en terwijl je ligt te ontspannen aan het water. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de gunstige locatie ben je ook binnen 20 minuten fietsen in hartje Groningen en in slechts 3 minuten zit je op de A7, waardoor je gemakkelijk alle kanten op kunt.

In Hoogkerk vind je voornamelijk koopwoningen die variëren in bouwjaar. Veel woningen zijn de afgelopen 20 jaar gebouwd, wat betekent dat je kunt genieten van moderne voorzieningen en comfortabel woongemak. Het dorp trekt voornamelijk gezinnen aan, waardoor er een warme en gezellige sfeer hangt.

Een groot voordeel van het wonen in Hoogkerk is de nabijheid van de verschillende voorzieningen. Je hoeft niet ver te reizen om je dagelijkse boodschappen te doen, want in het winkelcentrum vind je verschillende supermarkten en andere leuke winkels. Daarnaast zijn er sportverenigingen waar je je kunt aansluiten, scholen voor de kinderen en kinderopvangfaciliteiten.

Het beste van Hoogkerk is de rust, de nabijheid van het platteland en de levendigheid van de stad Groningen. Je kunt wanneer je wilt de drukte opzoeken of op avontuur gaan in de nabijgelegen natuurgebied de Peizermade.

Dus, als je op zoek bent naar een prachtige plek om te wonen, waar je kunt genieten van rust, groen en een actieve levensstijl, dan is Hoogkerk de ideale keuze voor jou. Ontdek dit charmante dorpje net buiten Groningen en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die het te bieden heeft.

Wil jij graag wonen in Hoogkerk en kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken van een woning? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

×