Wonen in Haren

Contactgegevens 050 - 311 29 91 groningen@jipmakelaars.nl
Winschoterdiep 50 9723 AB, Groningen
Openingstijden
ma 8:30 - 17:30
di 8:30 - 17:30
wo 8:30 - 17:30
do 8:30 - 17:30
vr 8:30 - 17:30
za & zo gesloten

Haren

Welkom in het prachtige Haren, een charmant dorp ten zuiden van Groningen! Of je nu op zoek bent naar een levendige gemeenschap, een groene omgeving of goede bereikbaarheid, Haren biedt het je allemaal.

Wat direct opvalt in Haren is de diversiteit aan woningen. Door de bouwactiviteiten in zowel de vorige als de huidige eeuw vind je hier een mix van verschillende bouwstijlen. Van sfeervolle oudere huizen tot moderne nieuwbouw. Haren biedt voor elk wat wils! Vooral koopwoningen zijn hier prominent aanwezig, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor (jonge) gezinnen en ouderen die op zoek zijn naar een fijne plek vlakbij voorzieningen.

Een groot pluspunt van wonen in Haren is de uitstekende bereikbaarheid van het dorp. Zo is er een treinstation, een grote P+R met diverse busverbindingen en liggen de autosnelwegen A28 en A7 op slechts enkele minuten rijden. Het centrum van Groningen is mede door deze voorzieningen zeer goed bereikbaar. Of je nu voor werk of plezier naar de stad wilt, Haren biedt een handige uitvalsbasis zonder de drukte van het stadsleven.

Naast het gezellige centrum van Haren, waar je gezellige boetiekjes en smakelijke restaurants vindt, is vind je er ook de nieuwe en geliefde wijk Het Harener Holt. Deze wijk, gelegen ten noorden van Haren, biedt een perfecte combinatie van rust en gemak. Alle voorzieningen liggen op fiets- of loopafstand, terwijl je ondertussen omringd bent door een prachtige groene omgeving.

In Haren zijn verschillende basisscholen en zelfs twee middelbare scholen aanwezig. Voor zowel basis- als middelbaaronderwijs hoeft je kind het dorp niet uit. Ben je een echte sport liefhebber? Haren heeft zeer veel en diverse sportverenigingen waar je bij kunt aansluiten. Of het nou om tennis, hockey, voetbal of zwemmen gaat er is voor iedereen een geschikte sport te vinden.

Kortom, Haren is een fantastische plek om te wonen. Met een gevarieerd aanbod aan woningen, een uitstekende bereikbaarheid en de nabijheid van zowel de natuur als de stad Groningen, biedt Haren het beste van twee werelden. Of je nu een gezin hebt, een rustige omgeving zoekt of dicht bij de levendigheid wilt zijn, Haren is dé plek voor jou!

Wil jij graag wonen in Haren en kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken van een woning? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

×