Deze website maakt gebruik van cookies. sluiten of meer informatie

Ons team

Bryan Nijstad

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

De bedrijfsmakelaar met een frisse kijk op zaken, nooit te beroerd voor een stapje extra. Gaat voor het maximale resultaat, zonder de relatie uit het oog te verliezen.

Diederik van Petegem

Register Makelaar Taxateur

Onze Mister BOG. Hij heeft verstand van bedrijfspanden. Kan soms moeilijk stilzitten en hangt graag de lolbroek uit.

Bas Kreulen

Register Makelaar Taxateur

Onze taxateur met verstand van wonen en BOG. Hij is vakkundig en precies en levert uitmuntende rapporten. Deze sportieveling zoeft als het kan graag van de berg af.

Anniek Lanfermeijer

Communicatie en marketing

Neemt je het werk graag uit handen, en doet op de gekste momenten haar inspiratie op. Het organiseren van een campagne of een teamfeestje kun je aan haar over laten.

Roswitha Groen

Commercieel medewerker

Ons allereerste aanspreekpunt. Roswitha zit altijd klaar voor een babbeltje, gezelligheid is haar niet vreemd. In haar vrije tijd fitnest ze graag of zoekt ze de gezelligheid van een terrasje of kroeg op.

Marissa Kamphuis

Communicatie en Marketing

Is erg goed in communiceren, heeft de origineelste ideeën en kent het bedrijf van binnen en van buiten. Geen hindernis is voor haar te hoog op het werk, maar ook op haar paard springt ze er met gemak overheen!

Xaveer van der Laan

Programmeur

Zijn meest gestelde vraag: “Heb je je computer al eens opnieuw opgestart?” Volgens hem is dit vaak de oplossing van je computerprobleem. En gelijk heeft hij! Vraag hem niet of hij keyboard speelt, want het is een synthesizer.

×