Jong. Innovatief. Professioneel.

JIP in business

Dit is JIP in business

Jong. Innovatief. Professioneel. JIP in business is de bedrijfsmatige broer van JIP makelaars en is gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed (BOG). Onze bedrijfsmakelaars Diederik, Bas en Bryan hebben een frisse kijk op de huidige vastgoedmarkt en helpen graag met het verkopen of verhuren van je bedrijfspand.

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar die kundig advies geeft in combinatie met een goede verkoopstrategie? Door onze geautomatiseerde processen kunnen wij altijd snel en kundig schakelen. Bij ons hoef je geen dagen te wachten op contracten. Deze zijn in no-time gerealiseerd.

Ook na afloop van het verhuur- of verkoopproces blijven we in beeld en helpen we met huurverhogingen en nemen we contact op bij aflopende contracten. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Ons team staat altijd klaar voor een kennismakingsgesprek.

Onze taxateurs zijn gespecialiseerd in het vaststellen van de markthuur, marktwaarde, WOZ-waarde en herbouwwaarde van bedrijfsmatig vastgoed; voor financiering, voor de jaarrekening, voor de belastingdienst en voor de verzekering.

Makelaars van JIP in business

Professioneel contact

Onze bedrijfsmakelaars zijn opgeleid tot professionals. We vinden het belangrijk dat de makelaars bereikbaar zijn voor vragen. Ook ingewikkelde vraagstukken zoeken we bij JIP in business uit.

Tevredenheid staat voorop

Bij JIP in business werken we samen. Het is belangrijk dat alles rondom de verkoop of verhuur in goed overleg gaat. Wij houden contact!

Een unieke presentatie zorgt voor aandacht

Bij JIP in business zorgen we voor een verzorgde presentatie. Over alles wordt nagedacht. En we plaatsen op Funda in business, JIPinbusiness.nl en Bedrijfspand.com.

Een ontzorgd proces

Er komt veel kijken bij het verkopen of verhuren van een bedrijfspand. Met onze professionele en unieke aanpak zorgen we er voor dat dit zonder zorgen gebeurt.

Wij zetten een extra stap

Ieder object is anders en niks is te gek. Onze bedrijfsmakelaars kijken met een frisse blik naar het bedrijfspand en zijn voor veel te porren. We gaan ervoor.

JIP in business denkt mee

Een originele manier van adverteren op het oog? We staan open om dit samen te bespreken en regelen het.

×