image

Nieuwbouwproject aan de Buitenvaart bijna uitverkocht

Door Bryan Nijstad

Van het nieuwbouwproject aan de Buitenvaart, ontwikkeld door Planvisie, zijn al voor de oplevering bijna alle beschikbare units verkocht. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van bedrijfsmakelaars JIP in business en Intermakelaars.

Dit succesvolle project benadrukt de groeiende vraag naar bedrijfsruimtes in de regio. De 28 units, variërend in grootte en indeling, zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van ondernemers. Met moderne faciliteiten en een gunstige locatie aan de Buitenvaart, bieden deze units een aantrekkelijke vestigingsplek voor bedrijven uit verschillende sectoren.

Planvisie heeft een sterke reputatie opgebouwd door het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande en duurzame projecten. Dit nieuwste project aan de Buitenvaart onderstreept opnieuw hun vakmanschap en betrouwbaarheid in de vastgoedsector. Uit de snelle verkoop van de units blijkt dat hun innovatieve benadering en visie goed in de smaak valt bij ondernemers in de regio.

Makelaars JIP in business en Intermakelaars hebben een cruciale rol gespeeld in dit succes. Door hun uitgebreide netwerk en kennis van de markt, wisten zij snel de juiste kopers te vinden. “Dit project was vanaf het begin veelbelovend, en we zijn blij dat we ondernemers hebben kunnen helpen een passende ruimte te vinden,” zegt makelaar Bryan Nijstad van JIP in business.

Voor meer informatie, neem contact op met:

  • JIP in business:
  • Intermakelaars
  • Planvisie

https://jipmakelaars.nl/in-business/bogs/hoogeveen-buitenvaart-0-ong

https://regionieuwshoogeveen.nl/zakelijk/nieuwbouw-project-buitenvaart-al-voor-oplevering-bijna-alle-units-verkocht

Units Buitenvaart Hoogeveen
×