image

Je bedrijfspand op de juiste manier verhuren of verkopen

Door Bryan Nijstad

Door te kiezen voor een NVM makelaar hoef je achteraf geen spijt te krijgen dat je pand voor te weinig is verhuurd of verkocht. Deze is namelijk gespecialiseerd in het bepalen van de waarde van jouw vastgoed. Aan de hand van een opname kan er gekeken worden wat de juiste waarde is van het vastgoed.

Adverteren

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken is het belangrijk om de juiste advertentiemogelijkheden in te zetten. Dit kan zowel online door middel van bekende websites zoals Funda in business, Bedrijfspand.com of Ilocate. Offline kan er geadverteerd worden door middel van (V-) borden en posters.

Media

De eerste indruk telt, zo ook bij een online advertentie. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van een vastgoed object is het belangrijk om het goed in beeld te krijgen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Dit kan aan de hand van foto’s, 360 graden foto’s, filmpjes, 2d en 3d plattegronden.

Aanbiedingstekst

Bij een aanbiedingstekst is het belangrijk dat de geïnteresseerde ook geïnteresseerd blijft. Daarom is het slim om pakkende teksten te gebruiken. Wij zijn niet langdradig en vertellen alleen wat er daadwerkelijk interessant is. Door juiste informatie te verstrekken kan de geïnteresseerde kijken of het pand geschikt is voor zijn/haar werkzaamheden.

Snel geregeld

Door processen te automatiseren kan er veel tijd bespaard worden. Door digitaal voorstellen te sturen en koop- en huurovereenkomsten digitaal te laten ondertekenen is zowel snelheid als juistheid geborgd.

Veiligheid

Je pand verhuren aan iemand is niet zomaar wat. Je wil dat dit veilig gebeurt en niet zomaar iemand het gaat huren. Daarom is het belangrijk dat je een goede screening uitvoert. Ook hier kan een makelaar je bij helpen. Door te ondertekenen met iDIN weet je zeker dat de juiste persoon zijn of haar handtekening onder het contract heeft gezet.

Heb jij hulp nodig met het verkopen of verhuren van je bedrijfspand? Wij maken graag kennis met u! Vul uw gegevens in via de onderstaande link en wij nemen contact met u op!

Contact
×