Verkocht
Verkocht

Saffraan 5, Klazienaveen

€ 485.000,- k.k.

Kenmerken

Algemeen
Status: Verkocht
Categorie: Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Financieel
Koopprijs € 485.000,- k.k.
Oppervlakten
Oppervlakte: 297 m²
In units vanaf: 297 m²
Perceeloppervlakte: 1.525 m²
Gebouw
Bouwtype: Bestaande bouw
Bouwjaar: 2006
Bouwlagen: 1
Energielabel: B
Voorzieningen: Te openen ramen, Airconditioning, Toilet(groep), CV met radiatoren, Meterkast
Locatie
Ligging: Bedrijventerrein
Omgeving:
  • Snelweg afrit: op minder dan 500 m
  • NS station: op 5000 m of meer
  • Bushalte: op 500 m tot 1000 m
Parkeren:
  • Niet overdekt: 10 parkeerplaatsen
  • vrij parkeren in de omgeving

Vragen of meer info?

Foto makelaar

Bas Kreulen

Makelaar (RM) en Taxateur (RT)

Omschrijving

Woning met bedrijfsruimte | Perceeloppervlakte 1.525 m² | Bouwjaar 2006 | Mooie locatie | Wonen/werken in Klazienaveen op bedrijventerrein Pollux | Gelegen nabij op-/afritten A37

Op een uitstekende locatie in de buurt Pollux is dit comfortabele en verassend royale vrijstaande woonhuis met separate kantoor/praktijk/multifunctionele ruimte nu voor u te koop! De woning beschikt over een grote, vrijstaande bedrijfsruimte die voor diverse doeleinden te gebruiken is. Ideaal om wonen en werken te combineren!

WOONHUIS:
Levensloopbestendige bungalow met entree, hal, modern toilet, meterkast, grote woonkamer met eiken vloerdelen, openslaande tuindeuren naar overdekt terras met twee lichtkoepels, ruime gezellige woonkeuken met moderne inbouwapparatuur. Zijentree, bijkeuken met grote schuifwandkast voor o.a. wasmachine, droger en CV-ketel. Centraal gelegen ruime overloop met toegang naar 3 slaapkamers en een ruime, luxe badkamer met toilet. De overloop is voorzien van natuurlijk daglicht door een solatube daglichtsysteem. De hele woning is voorzien van CV-verwarming, rolhorren en rolluiken (aan de zuidzijde).
Woonoppervlakte ca. 135 m2
Inhoud ca. 390 m3


KANTOOR/PRAKTIJK/MULTIFUNCTIONELE RUIMTE:
Deze ruimte is momenteel ingedeeld als kantoor-/praktijkruimte (voorheen tandartspraktijk). Entree, hal, toiletruimte, wachtruimte, open balie met zijentree. Ruime centrale gang met toegang naar 1 grote kantoorruimte en 3 werkruimten allen voorzien van professionele aanrechtblokken, 1 extra kantoorruimte met wasbak en aanrecht, en grote inloop/opslagkast. Ingang naar het personeelsgedeelte met gangruimte naar toilet, CV- ruimte en meterkast, ruim magazijn met locker- en opbergkasten, kantine en daarboven een bergzolder.
Het hele gebouw is voorzien van CV-verwarming, warm en koud water. De grote kantoorruimte heeft airconditioning en (screen)zonnewering. De huidige indeling van het gebouw maakt het zeer geschikt voor kantoor en/of praktijkruimte aan huis. Parkeergelegenheid voor ca. 10 personenauto’s.
Oppervlakte VVO ca. 162 m2

HOUTEN BLOKHUT:
Afmeting ca.: 6 x 6 meter, gefundeerd op betonpalen.

De tuin ligt aan de voorkant, zijkant en achterkant van het woonhuis en grenst deels aan het bijgebouw. Er is genoeg parkeergelegenheid voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Bijzonderheden:
* CV-ketel (HRE) woning Intergas HRE 36/30 bouwjaar 2014
* CV-ketel (HRE) bijgebouw Intergas HRE 36/30 bouwjaar 2011
* Energielabel B voor de woning
* Energielabel A voor de bedrijfsruimte
* Nieuwe dakbedekking woning geplaatst in 2022
* Kwalitatieve materialen gebruikt: koperen duurzame regenafvoer, boeiboord Red Cedar, deuren Merbau,
kozijnen Meranti
* Vloeren woning: zwevende cementdekvloer, bovenkant en onderkant van betonconstructievloer geïsoleerd
* Rolstoelvriendelijk
* Uitstekend bereikbaar via de A37 en op ca. 10 km afstand van Emmen en Duitse grens
* Uitstekende mogelijkheden om wonen en werken te combineren
* Klazienaveen, een prachtig dorp, gelegen in een fraaie landelijke omgeving

Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Klazienaveen’ luidt de bestemming ‘bedrijventerrein – Pollux en Bedrijvenpark A37’, met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’ en ‘bedrijfswoning’ en derhalve te gebruiken voor ‘bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 zoals bedoeld in de Staat van inrichtingen "woonkern Klazienaveen", Bijlage 2, met uitzondering van bedrijven met een plaatsgebonden risicocontour van 10-6 /jaar, bedrijfswoning met bijbehorende bouwwerken‘.

Aanvaarding
In overleg.

Notariskantoor
Voor de eigendomsoverdracht van dit object heeft verkoper de voorwaarde dat verkoper gebruik maakt van een notariskantoor met een vestiging binnen een straal van 15 kilometer rondom het verkochte.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bedrijfswoning met bedrijfsruimte? Neem gerust contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging.

Misschien ook interessant!

×