Deze website maakt gebruik van cookies.
of meer informatie

JIP makelaars in Nieuwleusen

Contactgegevens 085 065 69 59 info@jipmakelaars.nl
Burg. Backxlaan 368 7711 AL, Nieuwleusen
Openingstijden
ma 8:30 - 17:30
di 8:30 - 17:30
wo 8:30 - 17:30
do 8:30 - 17:30
vr 8:30 - 17:30
za & zo gesloten

Welkom bij JIP makelaars Nieuwleusen

Heb jij een woning in de regio Nieuwleusen en denk je er aan om je huis te verkopen? Dan ben je bij JIP makelaars Nieuwleusen aan het goede adres! Onze makelaars kennen de omgeving van Nieuwleusen goed en helpen jouw graag verder! Wij zijn dé NVM makelaar in Nieuwleusen!

Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij waar jij behoefte aan hebt bij het (ver)kopen van jouw huis. Ben je op zoek naar een makelaar in Nieuwleusen die met je meedenkt en je huis op een enthousiaste en persoonlijke wijze voor een goede prijs verkoopt? Dan is JIP makelaars de makelaar voor jou! Woon jij in de omgeving van Nieuwleusen en denk je erover je woning te verkopen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dienst icons Droomhuis AANKOPEN

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van jouw droomhuis? Wij helpen je graag!

Meer informatie
Dienst icons Jouw huis VERKOPEN

Je huis verkopen met de kracht van een JIP makelaar. Met JIP is het leuker!

Meer informatie
Dienst icons De waarde TAXEREN

Wil jij een eerlijke en betrouwbare taxatie van jouw huis? Dan ben je bij JIP aan het juiste adres.

Meer informatie
Vragen over onze diensten?
Bel ons of stuur een e-mail.
Makelaars van JIP

JIP makelaars in Nieuwleusen helpt je graag!

Bij JIP makelaars in Nieuwleusen kun je terecht voor het aankopen, verkopen, taxeren en verhuren van jouw huis. Ben jij op zoek naar een makelaar die met je meedenkt en jouw huis op leuke en unieke wijze verkoopt? Dan zijn wij hét makelaarskantoor in Nieuwleusen dat jij zoekt! Wij adviseren én ondersteunen jouw bij de verkoop of aankoop van je huis.

Door onze lokale marktkennis weten wij hoe we jouw huis in de markt moeten zetten en wat een reële waarde is voor het huis dat je wil kopen of verkopen. Wij zetten een extra stap om jouw huis met kop en schouders boven de andere te koop staande huizen uit te laten steken.

Verkopen met JIP makelaars in Nieuwleusen

Door onze kennis over de lokale woningmarkt kunnen wij jou voorzien van een realistisch beeld van de waarde van jouw huis en weten wij precies hoe wij jouw huis het beste kunnen promoten om het snel en tegen een goede prijs te verkopen. Met onze unieke presentatie en persoonlijke verkoopteam zorgen wij ervoor dat jouw verkoop een succes wordt! Alles over onze manier van verkopen lees je hier!

Aankopen met JIP makelaars in Nieuwleusen

Het kopen van een huis is een grote stap waar een heleboel vragen bij komen kijken. Wij helpen je graag bij het kopen van een huis. Wij maken een betrouwbare analyse van de woning, raadplegen onze database en adviseren jouw over de waarde van het huis. Wil je meer weten over onze aankoopdiensten? Wij vertellen je er hier graag meer over!

Taxeren door JIP makelaars in Nieuwleusen

Een taxatie van een woning kan in verschillende situaties nodig zijn. Of je nou gaat verbouwen, verkopen of een nieuwe huis gaat kopen, wij helpen je graag. Schakel je onze hulp in? Dan kun je ervan uitgaan dat je een goed en door het NWWI gevalideerd rapport van ons ontvangt. Wil je meer weten of en taxatie aanvragen? Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op.

Wil jij meer weten over ons kantoor of wil je eens kennismaken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Pascal Kamphuis

Register Makelaar (RM) Register Taxateur (RT)

Samen met Alexander en Diederik is hij de baas in huis. Hij heeft op elke vraag een antwoord, houdt van wintersport en fietsen. En ook voor een cursus “ Hoe gebruik ik een post-it” kun je bij hem terecht!

Aart Duijst

Register Taxateur (RT)

Maak kennis met Aart Duijst, de levende encyclopedie van vastgoedwaardering! Met zijn jarenlange ervaring als register taxateur, is Aart de go-to guy voor alles wat met taxaties te maken heeft.

Tjedde Kleine

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Kan alles verkopen, maar voornamelijk huizen. Gaat voor het hoogste resultaat en schiet tussendoor graag een plaatje van zijn omgeving.

Jeoffrey van Bruggen

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

In zijn vrije tijd is Jeoffrey te vinden op de tennisbaan, loopt hij graag een rondje hard en volgt hij de formule 1 op de voet. Wanneer het aankomt op het verkopen en aankopen van huizen streeft deze sportieveling naar het hoogst haalbare resultaat.

Sandra Muizer

Officemanager / Assistent Register Makelaar Taxateur

Onze vrolijke noot, kan écht alles! Is altijd in voor een praatje en geeft je graag een dagje vrij. Zelf gaat ze er in haar vrije tijd graag op uit om te genieten van een heerlijk drankje in de mediterraanse zon!

Anniek Lanfermeijer

Communicatie en marketing

Neemt je het werk graag uit handen, en doet op de gekste momenten haar inspiratie op. Het organiseren van een campagne of een teamfeestje kun je aan haar over laten.

Roswitha Groen

Commercieel medewerker

Ons allereerste aanspreekpunt. Roswitha zit altijd klaar voor een babbeltje, gezelligheid is haar niet vreemd. In haar vrije tijd is ze graag bezig met mode & make-up of zoekt ze de gezelligheid van een terrasje op.

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

Tjedde Kleine Door Tjedde Kleine

Ontwikkelingen woningmarkt eerste kwartaal 2023: er ontstaat een nieuw evenwicht


Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn, de woningmarkt heeft…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt?


Het kan je niet ontgaan zijn in de afgelopen jaren,…

Lees verder..
×