Deze website maakt gebruik van cookies. sluiten of meer informatie

Pakketten

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Aenean commodo ligula eget dolor. Schrijf zelf een review!

Tjedde van JIP Makelaars heeft ons ontzettend goed geholpen bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis, als de verkoop van ons huidige huis. Door zijn goede marktkennis en transparante manier van werken, hebben we het perfecte (hoogste maar ook realistische) bod kunnen doen en een mooi bedrag gekregen voor onze eigen woning. Het makelaarskantoor is goed bereikbaar en de communicatie verliep erg vriendelijk en snel. Kortom; tevreden op alle vlakken!

Verkopers

Ten Oeverlaan 35 Groningen

Gedurende het verkoopproces werden we goed op de hoogte gehouden. Onze makelaar dacht met ons mee en nam uitgebreid de tijd om verschillende opties met ons te bespreken. Met een goed gevoel ons huis verkocht!

Verkopers

Koninginnelaan 77 B Groningen

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Aenean commodo ligula eget dolor.

De gebruiksoppervlakte wonen (in de volksmond ook wel woonoppervlakte genoemd) stelt de makelaar samen aan de hand van de meetinstructie, op basis van de NEN 2580 norm. Deze instructie zorgt ervoor dat je kunt uitgaan van betrouwbare vermeldingen van gebruiksoppervlakte wonen op funda. Zo kan je er dan ook van uitgaan dat het huis dat je verkoopt op dezelfde manier is ingemeten als je nieuwe woning.
Je bent als koper in onderhandeling wanneer als verkoper met een tegenbod op jouw bod reageert. Daarnaast kan de verkoopmakelaar aangeven wanneer hij met jouw in onderhandeling is. Let op: je bent nog niet in onderhandeling wanneer de verkoopmakelaar aangeeft het bod met zijn klanten te gaan bespreken.
De bedenktijd begint om 0.00 uur op de dag nadat zowel de verkoper als de koper de overeenkomst hebben getekend en de koper een kopie heeft ontvangen van de getekende akte. De bedenktijd eindigt tegen middernacht van de laatste dag van de bedenktijd.
De wettelijke bedenktijd duurt 3 dagen. Slechts één van de drie dagen mag een weekend- of feestdag zijn. Gaat de bedenktijd in op vrijdag, dan eindigt de termijn niet op maandag om 24:00 uur, maar op dinsdag. Valt het einde van de bedenktijd op een weekend- of feestdag, dan wordt de termijn verlengd tot de eerstvolgende werkdag.
Nee, de vraagprijs wordt gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. Als je de vraagprijs biedt, dan doe je een bod. De verkoper kan dan beslissen of hij jouw bod aanvaardt of deze afwijst of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen.
Nee. De makelaar en de verkoper bepalen samen de verkoopstrategie, de makelaar moet je daarover wel eerlijk informeren. Wil je graag weten hoeveel kans je maakt op de woning? Vraag dan aan de makelaar of er veel belangstelling is voor de woning op welke positie je staat en wat de verwachte biedingsstrategie is.
×