Deze website maakt gebruik van cookies.
sluiten of meer informatie
Tjedde met fotocamera

JIP makelaars gaat als eerste de samenwerking aan met Spottery!

Door Tjedde Kleine

Als aankoopmakelaar zetten wij ons dagelijks in om voor onze klanten een geschikte woning aan te kopen. Dit proces van aankopen begint natuurlijk bij het vinden van de juiste woning die zoveel mogelijk aan jouw wensen voldoet. Zoals je misschien wel weet, kan het vinden van een woning in de huidige krappe markt soms best een uitdaging zijn. Om je hierin zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zo zijn wij in contact gekomen met Spottery; een nieuw concept waarbij het initiatief weer bij de woningzoeker zelf komt te liggen.

Immers, het woningaanbod op Funda hoeft natuurlijk niet het complete woningaanbod te zijn. Wij denken dat er genoeg woningeigenaren zijn die onder de juiste voorwaarden wel willen verkopen. Mogelijk willen ze wel verkopen, maar zijn ze zelf ook nog op zoek naar een andere woning.

Wij verwachten dat Spottery een mooie extra mogelijkheid biedt om toegang te krijgen tot een breder woningaanbod. Dit maakt de woningmarkt in ieder geval leuker en hopelijk ook beter.

Spottery vergroot het aanbod

Iedereen kent het wel, je komt dagelijks langs jouw “huis van je dromen”, alleen staat er helaas geen Te Koop-bord in de tuin. Eerder trok je de stoute schoenen aan een deed je een briefje in de brievenbus in de hoop dat de eigenaar met de gedachte speelt om zijn woning te verkopen. Spottery heeft dit concept vertaald naar de huidige tijd, waarbij het initiatief weer bij jou als woningzoeker komt te liggen. Jij stuurt een persoonlijk kaartje met een leuke boodschap waarmee je jouw enthousiasme over een woning kenbaar maakt. In deze tijd van digitalisering verras je mensen met het sturen van een écht kaartje.

Spottery maakt met haar platform bijna alle huizen in Nederland benaderbaar, of ze nou te koop staan of niet. Via de interactieve kaart stuur je een kaartje naar het huis dat jouw interesse heeft. De bewoner ontvangt, in een handgeschreven envelop, een kaartje met de tekst “ik heb een oogje op je huis” en een unieke code. Door deze code in te vullen op de website kan de bewoner het persoonlijke bericht van de afzender lezen. Is de interesse wederzijds? Dan worden via Spottery contactgegevens tussen de zoeker en de bewoner uitgewisseld

Jij krijgt de controle bij jouw zoektocht terug

Wij merken dat onze aankoopklanten en zoekers het fijn vinden om zelf invloed te hebben op hun zoektocht. Spottery is hierin een goede innovatie en een mooie aanvulling op onze aankoopdienstverlening. Het vergroot niet alleen jouw kans van slagen, maar geeft ook de mogelijkheid om de woningmarkt weer in beweging te krijgen. Word je aankoopklant bij JIP makelaars, dan krijg je van ons € 30,- Spottery tegoed, waarmee je 10 woningen een kaartje kunt sturen. Op deze manier maken wij samen de zoektocht naar een nieuwe woning weer nét iets leuker!

Wil je weten hoe wij jouw kansen op een succesvolle aankoop nog meer kunnen vergroten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze aankoopmakelaars!

Artikel delen

Blog & Vlog

Bij JIP makelaars delen we graag onze verhalen, kennis en ontwikkelingen met jou.
Daarom schrijven wij blogs en maken we vlogs.

JIP! Door JIP makelaars

NVM Open Huizen Dag 2023: Zet jouw huis in de proefverkoop!


Op zaterdag 1 april is het weer zover, de NVM…

Lees verder..
JIP! Door JIP makelaars

Deze vragen stel je als je een woning gaat bezichtigen


Het bezichtigen van een huis is altijd spannend, maar vooral…

Lees verder..
×